ntasis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδία χρειάζομαι την βοήθεια σας. Έχω ένα tablet crystal audiovideo tab-71 και επειδή κολλαγε αφάνταστα ήθελα να του βάλω cyanogenmod 9 ics, αφού και το λειτουργικό που είχε είναι ics……τέλος πάντων πάω να του φορτώσω το αρχείο boot.img που είναι μέσα στο rar, μέσο μιας εφαρμογής (να τονίσω ότι είχε δικαιώματα root )η οποία μου είπε ότι εγκαταστάθηκε επιτυχώς. Επίσης αυτή η εφαρμογή είχε και την επιλογή για ανακινήσει σε recovery mode, κάνω επανακινήσει και μένει κολλημένο στο λογότυπο του android.Επειδή η εταιρία είναι ελληνική δεν έχει κάποια firmware μου είπε ένας στο τηλ που τους πήρα και μυ είπε ότι πρέπει να το πάω εκεί, δηλαδή Αθήνα και δεν συμφέρει ενώ το tablet κάνει 80 euro….σας παρακαλώ κάποιος αν ξέρει κάποιο προγραμματική το οποίο φορτώνει σε οποιαδήποτε πλατφόρμα android να μου πει, γιατί έμεινε η μάνα χωρίς table χαχαχαχαχαχα 2
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αν ειναι κλειστο πατα μαζι volume up μαζι με power button ή volume down μαζι με power button να σου βγαλει τις επικογες τις recovery... 1
euxoulhs Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αν ειναι κλειστο πατα μαζι volume up μαζι με power button ή volume down μαζι με power button να σου βγαλει τις επικογες τις recovery... και επελεξε να κανεις wipe data/cache Υ.Γ. ολα τα αρχεια θα χαθουν υποψην (φωτο-μουσικη-εφαρμογες) 1
ntasis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Αν ειναι κλειστο πατα μαζι volume up μαζι με power button ή volume down μαζι με power button να σου βγαλει τις επικογες τις recovery... και επελεξε να κανεις wipe data/cache Υ.Γ. ολα τα αρχεια θα χαθουν υποψην (φωτο-μουσικη-εφαρμογες) Το πρόβλημα είναι ότι δεν δουλεύουν αυτές οι επιλογές….δεν κάνει τίποτα με αυτά τα πλήκτρα
euxoulhs Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 δηλαδη δεν σε βαζει στο recovery? :/ δεν γινεται ολα μπαινουν recovery, αν δεν πιανουν τα κουμπια που σου ειπε ο απο πανω,θα υπαρχει αλλος συνδιασμος για να μπει recovery,καθε μαρκα εχει τον δικο του συνδιασμο 1
ntasis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δοκίμασα πολλούς συνδυασμούς αλλά τίποτα… τέλος πάντων το έδωσα σε έναν καθηγητή μπας και το φτιάξει….θα δήξει
ntasis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τίποτα τζίφος… μάλλον δεν θα πολύ ασχολήθηκε τι να το κάνω ρε παιδιά?
euxoulhs Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 κοιταξε να δεις με ποιον συνδιασμο μπαινει στο recovery menu,δεν γινεται να μην μπαινει!υπαρχει συνδιασμος.. τεσπα βρηκα αυτο το βιντεο κοιτα πως μπαινει στο recovery 1
ntasis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 κοιταξε να δεις με ποιον συνδιασμο μπαινει στο recovery menu,δεν γινεται να μην μπαινει!υπαρχει συνδιασμος.. τεσπα βρηκα αυτο το βιντεο κοιτα πως μπαινει στο recovery Φίλε έκανα αυτό που κάνει στο βίντεο αυτός και τιποτα…. εγώ σκεπτόμουν μήπως δεν είχε εγκατασταθεί σωστά η room, αλλά η εφαρμογή μου είπε ότι εγκαταστάθηκε σωστά και μου έβγαλε και την επιλογή για να μπει σε recovery mod και όπως έχω πει δεν ανοίγει και με κολλημένο στο λογότυπο android (να τονίσω ότι έχει 3 πλήκτρα volume up-down,power button και ένα για reset που χρειάζεται μυτερό αντικείμενο για να πατηθεί… μήπως θέλει και αυτό πάτημα για να μπει σε recovery mod)
kanelk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Φιλε μου πατα το reset και μετα δοκιμασε να μπεις σε recovery mode να δουμε τι θα γινει....αν το κανεις αυτο και δουλεψει, κανε wipe data, wipe cache και wipe dalvik cache, 1
ntasis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Φιλε μου πατα το reset και μετα δοκιμασε να μπεις σε recovery mode να δουμε τι θα γινει....αν το κανεις αυτο και δουλεψει, κανε wipe data, wipe cache και wipe dalvik cache, Πόσες φορές το πάτησα το reset το απόγευμα και δεν έγινε τίποτα +++++εκανα άπυρους συνδυασμούς ακόμα και με το reset xaxaxax αλλά όπως πάντα τίποτα. Εγώ έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να φορτώνει android λειτουργικά η ακόμα και το cyanogenmod 9 που θέλω σε οποιαδήποτε πλατφόρμα android.
kanelk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Πόσες φορές το πάτησα το reset το απόγευμα και δεν έγινε τίποτα +++++εκανα άπυρους συνδυασμούς ακόμα και με το reset xaxaxax αλλά όπως πάντα τίποτα. Εγώ έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να φορτώνει android λειτουργικά η ακόμα και το cyanogenmod 9 που θέλω σε οποιαδήποτε πλατφόρμα android. Δες και αυτο το βιντεο.......http://www.youtube.com/watch?v=HErn0-GcQqE 1
ntasis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δες και αυτο το βιντεο.......http://www.youtube.com/watch?v=HErn0-GcQqE Χθες το βράδυ πριν κοιμηθώ το πήρα στα χέρια μου και έκανα συνδυασμούς και μπήκε, επίσης και σήμερα το πρωί μπήκα άλλες δυο φορές, αλλά το πρόβλημα είναι ότι και τις 3 φορές μου έβγαλε, μια μεγάλη εικόνα με πράσινη απόχρωση και έλεγε android μετά ένα android που έχει αυτά τα μπλε στην κοιλιά του χαχαχα και τις επιλογές για κλάσματα δευτερολέπτων…. Ίσα ίσα που της βλέπεις και μετά μόνο ένα android με ανοιγμένη την πλάτη που έχει αυτήν την ταμπέλα με το θαυμαστικό, όλα αυτά σε 3 sec το πολύ….. τι να φταίει?. Σε recovery μπήκα κατά τύχη με συνδυασμό τα πλήκτρα έντασης όπως κάνει και αυτός στο βίντεο το τελευταίο, όπου θέλω να μου πεις ακριβώς τι κάνει γιατί δεν καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα