Προς το περιεχόμενο

Συναντηση  

49 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε θελετε να γινει το επομενο meeting?

• 5 Ioυλιου
    • 12 Ιουλιου
    • 19 Ιουλιου
    • 26 Ιουλιου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φερτε τον karmen1983 και θα σας πω εγω ποσα ατομα θα μαζευτουν επαε ! θα γινει τσης ποπης  , αμα του πατε και τους υπολογιστες σας , θα τους παρετε αγνωριστους πισω !!! :D 

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπον ελα ας το παμε διαφορετικα. Απο οσους εχετε δηλωσει για το Σαββατο που μας ερχεται, ποιοι δεν μπορειτε τελικα? Μπας και βγαλω καμια λιστα ατομων που μπορουν.

Ή/και επιβεβαιωστε οσοι θα ερθετε. Γενικα, καντε το πιο ευκολο για μενα, βρειτε τροπο :P

• Like 2
Δημοσ.

ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ θα σκοτωθούμε.

Καλά ψηθείτε τώρα τόσοι που μαζευτήκαμε να κατεβούμε για κανά μπασκετάκι. Τι ποτά και μαλακίες

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Παρόν για 19 και 26

Πιο εύκολο θα ήταν να πουν πόσοι θα έρθουν.

True dat, ειπα να το παιξω εναλλακτικος και αντισυμβατικος. Αλλα επειδη οντως θα το φαω το κεφαλι μου, ας παρουμε ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ και οχι απουσιες :lol:

Εχουμε ως τωρα:

Stormrain

ANHLIKOS

vocals_

Zaknafein

ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ θα σκοτωθούμε.

Καλά ψηθείτε τώρα τόσοι που μαζευτήκαμε να κατεβούμε για κανά μπασκετάκι. Τι ποτά και μαλακίες

Nαι ρε γαμω, ας κουραστουμε ΚΑΙ το Σαββατο, προτεινω μετα το μπασκετ να τρεξουμε και μαραθωνιο ή κατι τετοιο :lol:

Κανω απντεητ τη λιστα λεπον 

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα να ποστάρω και είδα μια μπηχτή να μου 'ρχεται ξώφαλτσα, εγώ σαν αφηρημένη αδερφούλα ξαναλέω δε θα 'ρθω παρά την ψήφο.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Μπήκα να ποστάρω και είδα μια μπηχτή να μου 'ρχεται ξώφαλτσα, εγώ σαν αφηρημένη αδερφούλα ξαναλέω δε θα 'ρθω παρά την ψήφο.

E βεβαια.... Αλλα τετοιος εισαι.. Υποσχεσαι και στο τελος στριβεις δια του αρραβωνος... Δεν πειραζει ομως... Eγω φταιω που οργανωνω μυτηνγκς για να περναει ο κοσμος καλα... Αλλα ετσι, φτυσιμο..

(insert κι αλλη γκρινια στο παραπανω ποστ :lol: )

• Like 2
Δημοσ.

Δε ξέρω τι μου λες ρε, εγώ είμαι αγνός και αφελής, αφού με ξέρεις.

Κι ασε τα εντιτ εσύ, έκανες αρκετά για 5 μήνες.

οκ

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...