Προς το περιεχόμενο

Συναντηση  

49 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε θελετε να γινει το επομενο meeting?

• 5 Ioυλιου
    • 12 Ιουλιου
    • 19 Ιουλιου
    • 26 Ιουλιου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μετράνε ακόμα οι ψήφοι, εγώ 19 τελικά δε θα μπορέσω, έχει φεστιβάλ και το 'χα ξεχάσει, θα φιλοξενώ και κόζμο.

Οπότε αν βγάλουμε εμένα και την κατ, νικάει το 14 12, ΛΟΛ ΧΑΒ ΦΑΑΑΝ

there you go...

Ρε έχει parov stelar, θα με κρεμάσουν ανάποδα απ τη δουλειά αν πουλήσω...

• Απαντ. 537
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα. δεν ψηφιζω συγκεκριμενη ημερομηνια. οποτε αποφασιστει, θα προσπαθησω να παρευρεθω και εγω.

• Moderators
Δημοσ.

Η σωστη σύνταξη ειναι ΚΑΙ Αύγουστο. Που γιατι οχι δηλαδής. Καλα να περασετε οσοι πατε αυριο στειλτε μου mental μπύρες στην Επίδαυρο.

• Like 2
Δημοσ.

Η σωστη σύνταξη ειναι ΚΑΙ Αύγουστο. Που γιατι οχι δηλαδής. Καλα να περασετε οσοι πατε αυριο στειλτε μου mental μπύρες στην Επίδαυρο.

Ότι λέει ο κύριος. Οι mental μπύρες να γίνουν δύο παρακαλώ! Ο άλλος προορισμός να είναι η εξωτική Αίγινα!

Να τα περάσετε τέλεια :)

• Like 2
Δημοσ.

Τελικά ποιοί είναι μέσα για αύριο; Άντε να αποφασίσουμε επιτέλους τί θα κανουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, να αποφασίσουμε γιατι εχουμε και ανειλημμενες υποχρεωσεις πιο πριν... Να ξερουμε τι ωρα να τις τελειώσουμε..

• Like 1
Δημοσ.

Θησείο είναι ή έχει μεταβληθεί το μέρος σε σχέση με τις προ 3τιας συναντησεις ?? :P

Σκατοπουλα , μακρυά απο δαύτα , με είχαν αφοδεύσει και στις 2 συναντήσεις , ο sarandis ή ο obsidian ήταν μάρτυρες αυτού του ατυχούς περιστατικού :P 

• Like 1
Δημοσ.

Θησείο είναι ή έχει μεταβληθεί το μέρος σε σχέση με τις προ 3τιας συναντησεις ?? :P

Σκατοπουλα , μακρυά απο δαύτα , με είχαν αφοδεύσει και στις 2 συναντήσεις , ο sarandis ή ο obsidian ήταν μάρτυρες αυτού του ατυχούς περιστατικού :P 

Γούρι γούρι :D

• Like 1
Δημοσ.

xaxaxa :D :P sure :P Λοιπον θετε 7 η ωρα Θησειο ? Ελπιζω οι παλιοτεροι που διαβαζουν να παραστουν ! :P οχι τιποτα αλλο,θα χω το ιδιο αγχος μεχρι να βρω τους υπολοιπους ! 

edit :P ποσταραμε σχεδον ταυτοχρονα :D εκδοτηρια ειναι αυτα που ειναι φατσα με την εξοδο ε ; :P 

Δημοσ.

Λολ και στους δυο σας. Τόσο νωρίς;;;

Για καφέ ή ποτό πάμε; (ψηφίζω ποτό άρα λιιιιγο πιο αργα, π.χ. 9)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...