Προς το περιεχόμενο

Συναντηση  

49 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε θελετε να γινει το επομενο meeting?

• 5 Ioυλιου
    • 12 Ιουλιου
    • 19 Ιουλιου
    • 26 Ιουλιου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον reset και παμε παλι. Το νεο μυτηνγκ ειναι Σάββατο 19 Ιουλίου. Ποιοι θα ειστε μεσα φαση; Δηλωστε εδω συμμετοχή. Θα βαλω και πολλ οταν παω σπίτι. Επισης τροποποίησα τον τιτλο και ειναι ήδη sticky για να μην ακουω τη μιρλα του zaknaffein. :lol:

Μας το βγαλαν πάλι από sticky? Διακρίσεις! Κάποιοι ευνοούνται! Χα χα

Εγώ είμαι μέσα (εκτός προφανώς αν δουλεύω που δε νομίζω, που και να δουλεύω 6 κλείνει η εταιρεία) και γενικά και πιο νωρίς να κανονίσουμε πάλι μέσα είμαι. Περάσαμε τόσο καλά που δεν το χάνω...

• Like 1
  • Απαντ. 537
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον reset και παμε παλι. Το νεο μυτηνγκ ειναι Σάββατο 19 Ιουλίου. Ποιοι θα ειστε μεσα φαση; Δηλωστε εδω συμμετοχή. Θα βαλω και πολλ οταν παω σπίτι. Επισης τροποποίησα τον τιτλο και ειναι ήδη sticky για να μην ακουω τη μιρλα του zaknaffein. :lol:

:huh:

giphy.gif

Λόγω διακοπών, θα αναγκαστώ να απουσιάζω απ'την επόμενη συνάντηση κορυφής. Θα σας στέλνω τα φιλιά μου από κάποια παραλία.

• Like 2
Δημοσ.

giphy.gif

Λόγω διακοπών, θα αναγκαστώ να απουσιάζω απ'την επόμενη συνάντηση κορυφής. Θα σας στέλνω τα φιλιά μου από κάποια παραλία.

:o Και θα με αφήσεις μόνη μου με τους μαντράχαλους;;;;;

Τι θα κάααανωωωωω;;;;;

Δημοσ.

δε κανονιζετε κανενα πουλμαν να κανουμε ομαδικη συναντηση στη χαλκιδικη; ΑΝΤΕ!

Δημοσ.

Katie, είμαι σίγουρη ότι μετά απ'αυτά τα καταπληκτικά που γράψαμε σίγουρα θα έρθουν κι άλλα κοριτσούδια στην επόμενη συνάντηση. Π.χ. κανα γατοκόριτσοοοοο

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

giphy.gif

Ελα σοβαρά τώρα;; Ποτε φεύγεις;

• Like 1
Δημοσ.

Katie, είμαι σίγουρη ότι μετά απ'αυτά τα καταπληκτικά που γράψαμε σίγουρα θα έρθουν κι άλλα κοριτσούδια στην επόμενη συνάντηση. Π.χ. κανα γατοκόριτσοοοοο

Δεν έχει σημασία, τίποτα δε θα ναι το ίδιο, δε γίνεται ινσομνιοσυνάντηση χωρίς nenya!  :rolleyes:

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Γκαηζ φηλ φρη για 12 απλώς εγω δεν θατα καταφερω γιατι θα φυγω για εΕπίδαυρο.. :)

Δημοσ.

Awww Katie...με συγκινείς βαθύτατα  :wub:

Σοβαρά τώρα, ας γίνει πάλι poll και καθένας ψηφίζει όποτε τν βολεύει.

Και όσοι μείνουμε εδώ τον Αύγουστο κάνουμε κι άλλα meeting.

• Like 1
Δημοσ.

Γκαηζ φηλ φρη για 12 απλώς εγω δεν θατα καταφερω γιατι θα φυγω για εΕπίδαυρο.. :)

φουφ, 5 είναι πολύ πρόσφατα,ε? :P

Δε συντονιζόμαστε... 

• Moderators
Δημοσ.

Οκ το βραδυ (?) βαζω πολλ. Εκτος αν το βαλει κανας Λουσηφερ μέχρι τοτε. Λεμετωρα :P

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...