Προς το περιεχόμενο

Συναντηση  

49 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε θελετε να γινει το επομενο meeting?

• 5 Ioυλιου
    • 12 Ιουλιου
    • 19 Ιουλιου
    • 26 Ιουλιου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως, anorymous, προσβολές επειδή κάποιος έχει παραπάνω κιλά έχω να δω από συνάντηση νηπιαγωγείου! (άντε δημοτικού!). Αν θέλεις να πας δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς καν για κάτι τέτοιο! :-)  Το λέω χωρίς να ξέρω κανένα από τα παιδιά αλλά είμαι σίγουρος!

• Like 1
Δημοσ.

Μια μέρα έλλειψα να πάω για μπάνιο και δε σας προλαβαίνω!!!

Λοιπόν, η αλήθεια είναι οτι απο ένα σημειο και μετά, Νενυα, στορμ, Ν3κ21, Βspus, ο μπάρμαν και ο υποφαινόμενος έδωσαν τόσα ρέστα που οι φωτογραφίες πέρασαν σε δευτερη μοίρα αλλά και ανέβηκαν σε άλλο επίπεδο εστίασης. Επίσης ένα άσχετο ζευγαράκι που ηρθε στο τέλος και ηθελε να χαλβαδιάσει στην ταρατσα γούσταρε τοσο με την φάση που ο λεβέντης ηρθε στην παρεα μας και η κοπέλα του εφυγε απογοητευμένη με ταξί για αναζήτηση άλλου επίδοξου lover. Ο μπαρμαν κερναγε τεκίλες, τουλάχιστον 3 γύρες αλκόολ από τον καθένα μας απο την αρχή της συνάντησης και ουτε μια φορά δεν πήξε η κουβέντα στην τεχνολογία και η Nenya έμαθε καινούρια κόλπα για να κάνει στις φίλες της. Επίσης αναλύθηκε φροϋδικά η σχέση του ΕΤ με τον διαχυτο ερωτισμό που υπάρχει στις ταινίες του Dorcel μέσω της αρχής των ελάχιστων τετραγώνων και πολλά ακόμα που μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους ωστε να προσφέρουμε στον μικρόκοσμο του φόρουμ σαν άξια και υπερήφανα μέλη

Να μην ξεχάσω ότι εσύ και ο ανήλικος μου απαυτώσατε την άποψη για τη φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, σας μισώ.

Επίσης, Katie, μην με ξαναφησεις μόνη με τους μαντραχαλους σε παρακαλώ. Ευχαριστώ.

Sent from Saturn using ISA (Insomnia Space App)

Δε σε ξαναφήνω κοπέλα μου, θα σε φάνε ζωντανή εδώ πέρα αφότου σε μεθύσουν και ρεζιλευτείτε όλοι μαζί! Θα σε προστατεύσω! χα χα! Υπόσχομαι!

Ναι καλά, ταχα μου δηθεν σε χάλασε τωρα εσενανε... Παρεπιμπτόντως η Katie ακόμα παρκάρει?

Ναι να βρισκα να πάρκαρα, αφού σας το πα ότι δε θα χει, δεν πηγαίναμε στο circus απο κείνη την ώρα να ησυχάζαμε...

Πάντως αν αυτοί πλακωθούν όπως λεν, εγώ θα κρυφτώ πίσω σου!

όοοοοοχι αγοράκι, πίσω του θα κρυφτώ εγώ, έναν skilled έχουμε θα μας τον πάρεις; πρώτα προστατεύει τα γυναικόπαιδα! χα χα

• Like 1
Δημοσ.

Μια μέρα έλλειψα να πάω για μπάνιο και δε σας προλαβαίνω!!!

Να μην ξεχάσω ότι εσύ και ο ανήλικος μου απαυτώσατε την άποψη για τη φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, σας μισώ.

όοοοοοχι αγοράκι, πίσω του θα κρυφτώ εγώ, έναν skilled έχουμε θα μας τον πάρεις; πρώτα προστατεύει τα γυναικόπαιδα! χα χα

Αυτο δεν ήταν μπάνιο, μαραθώνιος κολυμπιού ήταν μέχρι τώρα :P

Γελάω με τη φράση και την απόγνωση "μου απαυτωσατε την άποψη".

Θα καθίσουμε οοολοι μαζί δίπλα δίπλα και θα απολαύσουμε το θέαμα. Η katiepie θα φωνάζει υπέρ της Νενια, που θα έχει πιάσει τον vocals από τα μαλλιά, "finish him!".

Και εμείς θα μασουλαμε αγερωχοι ποπ κορν. :D

Δημοσ.

Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας, αλλά δεν μας κάθησε ο μπάρμαν.

Δημοσ.

Δεν δέρνω τον vocals, φαίνεται καλό παιδί. Ο aneurysm αντίθετα μπορεί να τις φάει.

Next time, περισσότερα λαγνα βλέμματα στον barman. Ίσως μας κεράσει πιο πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο δεν ήταν μπάνιο, μαραθώνιος κολυμπιού ήταν μέχρι τώρα :P

Γελάω με τη φράση και την απόγνωση "μου απαυτωσατε την άποψη".

Θα καθίσουμε οοολοι μαζί δίπλα δίπλα και θα απολαύσουμε το θέαμα. Η katiepie θα φωνάζει υπέρ της Νενια, που θα έχει πιάσει τον vocals από τα μαλλιά, "finish him!".

Και εμείς θα μασουλαμε αγερωχοι ποπ κορν. :D

Είμαι κιουρία, δε μπορώ να εκφραστώ καταλλήλως, δεν είναι πρέπον! χα χα χα

Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας, αλλά δεν μας κάθησε ο μπάρμαν.

Μ αυτά που άκουγα άνετα θα πίστευα ότι του τα ριχνες!

Δεν δέρνω τον vocals, φαίνεται καλό παιδί. Ο aneurysm αντίθετα μπορεί να τις φάει.

Next time, περισσότερα λαγνα βλέμματα στον barman. Ίσως μας κεράσει πιο πολλά.

Ψηφίζω άνετα ξύλο στον aneurysm! Support στη Nenya!

Γιατι θα τις φαω παλι εγω; να ριξουμε κληρο!

Γιατί εσύ μας έκανες mindfuck! Μια με τον ανήλικο και τις φιλίες, μία με τους απέναντι με τις ερωτικές περιπτύξεις μια στο τέλος, πόσα να αντέξω η γυναίκα;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως, anorymous, προσβολές επειδή κάποιος έχει παραπάνω κιλά έχω να δω από συνάντηση νηπιαγωγείου! (άντε δημοτικού!). Αν θέλεις να πας δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς καν για κάτι τέτοιο! :-)  Το λέω χωρίς να ξέρω κανένα από τα παιδιά αλλά είμαι σίγουρος!

Εγω εχω δει πολυ προσφατα δεν ειπα οτι θα με κραξουν ντε και καλα τα παιδια αλλα οπως και να το κανεις αν καθομαι αβολα θα ειμαι κουμπομενος 

Δημοσ.

Μήτινγκ τώρα ρε, αφού να κοιμηθώ δεν παίζει με τέτοια νεύρα :mad:

@Ανορυμους ξεκόλλα ρε, ο μόνος που τρώει δούλεμα στα μήτινγκ είναι ο Στορμ... και η νένυα όταν λέει ότι ξέρει να μαγειρεύει :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Anorymous ξεκολλα ρε , μια insomniacή παρεα ειμαστε! ΜΕτα θα παμε Γυριστρούλα να τους ελλατώσουμε λιγο το απόθεμα ,εννοια σου ! ;)

ΘΑ γινει τωρα τον Ιουλιο συναντηση; αντε μπας κ ερθουμε και οι «παλιοτεροι» :P 

Δημοσ.

Μήτινγκ τώρα ρε, αφού να κοιμηθώ δεν παίζει με τέτοια νεύρα :mad:

@Ανορυμους ξεκόλλα ρε, ο μόνος που τρώει δούλεμα στα μήτινγκ είναι ο Στορμ... και η νένυα όταν λέει ότι ξέρει να μαγειρεύει :lol:

ρε ειπα και πιο πανω αν δεν ειμαι οκ με το μαγαζι θα ειμαι κουμπομενος την επομενη φορα μπορει να ερθω γιατι θα κοιταμε αντι για καφε να παμε σε κανενα ταβερνακι ?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Λοιπον reset και παμε παλι. Το νεο μυτηνγκ ειναι Σάββατο 19 Ιουλίου. Ποιοι θα ειστε μεσα φαση; Δηλωστε εδω συμμετοχή. Θα βαλω και πολλ οταν παω σπίτι. Επισης τροποποίησα τον τιτλο και ειναι ήδη sticky για να μην ακουω τη μιρλα του zaknaffein. :lol:

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...