Προς το περιεχόμενο

Συναντηση  

49 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε θελετε να γινει το επομενο meeting?

• 5 Ioυλιου
    • 12 Ιουλιου
    • 19 Ιουλιου
    • 26 Ιουλιου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα αλλά μην κοροϊδέψεις τη μεγάλη μύτη μου, ε!  :D

Μιλάς κι εσύ για μεγάλη μύτη; Τι να πω κι εγώ που είμαι αεροδυναμικός... :P

Πάντως αν αυτοί πλακωθούν όπως λεν, εγώ θα κρυφτώ πίσω σου!

Anorymous ξεκόλλα πάντως ρε, είναι πραγματικά αξιόλογη εμπειρία η όλη φάση. Κι εγώ τέρμα φρικαρισμένος ήμουν όταν πρωτοσυνάντησα τα παιδιά. Σιγά σιγά όμως, όχι απλά κατάλαβα πως είναι όλοι (και το εννοώ), μα όλοι αξιόλογα άτομα, αλλά με μερικούς ένιωθα λες και γνωριζόμασταν χρόνια. 

• Like 5
Δημοσ.

ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΝΑΙ! <br>

Νιώθω ότι με ξέρεις. Αχ.<br><br>

Sent from Saturn using ISA (Insomnia Space App)

Στον vocals πήγαινε αυτό χαχαχ αλλά κ σε σένα νκ μπλαμπλαμπλα

Δημοσ.

πέρα από την πλάκα, δεν δυσκολεύεσαι στις εξόδους? είναι κάπως παράλογο πχ να πηγαίνει μια παρέα στα μέρη που βολεύουν μόνο ένα άτομο...

εχω στεκια που παω για αυτο το λογο και οταν παμε σε αγνωστα μερη οι φιλοι ξερουν το κολλημα μου και παμε σε μαγαζια που βολευουν ολους μας για να περναμε ολοι καλα.

Δεν πανε σε ενα μερος απλα αν πανε καπου που δεν μπορω να παω δεν παω και δεν παρεξηγουνται ουτε αυτοι ουτε εγω, εχει τυχη να παμε σε μαγαζι που παιζει εντεχνα και καποιος αλλος να μην ερθει γιατι δεν γουσταρει κλπ κλπ

Δημοσ.

Anorymous σκάσε μύτη(νγκ) και σπάστον στο ξύλο τον χλέμπουρα.

Να ένας λόγος να έρθεις.

make love not war :P Δεν ειμαι τετοιος τυπος ρε μπορει να στραβωνω μερικες φορες αλλα ξυλο παιζω μονο για σοβαρους λογους....οπως πχ να μου ζητησει καποιος να δοκιμασει αυτο που τρωω χαχαχαχα

Δημοσ.

Τι εννοείς, σε ποιον δεν αρέσουν τα έντεχνα;

και ομως υπαρχουν και ζουν αναμεσα μας χαχαχα εχω φιλους που ακουνε καββαδια και ξενερωνουν αφανταστα

Δημοσ.

Anorymous ξεκόλλα πάντως ρε, είναι πραγματικά αξιόλογη εμπειρία η όλη φάση. Κι εγώ τέρμα φρικαρισμένος ήμουν όταν πρωτοσυνάντησα τα παιδιά. Σιγά σιγά όμως, όχι απλά κατάλαβα πως είναι όλοι (και το εννοώ), μα όλοι αξιόλογα άτομα, αλλά με μερικούς ένιωθα λες και γνωριζόμασταν χρόνια. 

ναι ρε δεν λεω απλα δεν θελω πχ να στραβωσω με κατι και να χαλασω και την δικια σας βραδια για αυτο δεν ερχομαι .

ναι υπαρχουν ατομα που νιωθεις οτι τα ξερεις χρονια το εχω παθει και εγω

Joey Tribbiani εσύ; :P

χαχαχα πιο πολυ νομιζω μιαζω με αυτον :P

wimpy_hamburgers_popeye.jpg

Δημοσ.

Τι εννοείς, σε ποιον δεν αρέσουν τα έντεχνα;

:ph34r: [σηκώνει το χέρι του]

Καλά ρε  δε ντρέπεσαι να το λες έτσι στην ψύχρα?? :huh:

Δεν φταίω εγώ, πραγματικά το ξέχασα.  :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

εχω στεκια που παω για αυτο το λογο και οταν παμε σε αγνωστα μερη οι φιλοι ξερουν το κολλημα μου και παμε σε μαγαζια που βολευουν ολους μας για να περναμε ολοι καλα.

Δεν πανε σε ενα μερος απλα αν πανε καπου που δεν μπορω να παω δεν παω και δεν παρεξηγουνται ουτε αυτοι ουτε εγω, εχει τυχη να παμε σε μαγαζι που παιζει εντεχνα και καποιος αλλος να μην ερθει γιατι δεν γουσταρει κλπ κλπ

πράγματι φίλοι :)

Δημοσ.

Λοιπόν αφού είναι έτσι, ψήσου anorymous να κανονίσουμε για δείπνο, τι συναντήσεις με μπύρες και αηδίες.

Να μαζευτούμε να τρελαθούμε στα κοψίδια μια μέρα ρε, να δεις πως θα δεθούμε. Ούτε κόμπλεξ ούτε τίποτα. Σύντροφοι θα γίνομε.

Να δούμε και ποιος τρώει και πιο πολύ γιατί ΠΟΛΥΜΑΣΤΗΛΕΣ και δε τα σηκώνω εγώ αυτά. Απαιτώ 1vs1.

• Like 1
Δημοσ.

Και εννοείται όλοι θα παιρνουμε πιρουνιες απ'το πιάτο του.

Sent from Saturn using ISA (Insomnia Space App)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...