Προς το περιεχόμενο

Συναντηση Insomnia Αθηνα. Ποιο Σαββατο του Ιουλιου? Poll

stormrain

Συναντηση  

49 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε θελετε να γινει το επομενο meeting?

• 5 Ioυλιου
    • 12 Ιουλιου
    • 19 Ιουλιου
    • 26 Ιουλιου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και κάνα κρεβάτι, μην ξεβολευτούμε :P

τι σάπιος που είσαι...

να γιατι δεν γουσταρω να ερχομαι γιατι μπορει να υπαρχουν και προσβολες δεν με ξερεις οκ εχω καποια παραπανησια κιλα και θελω να καθομαι ανετα αυτο ειναι και οχι οτι ειμαι ντεμπελης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 537
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χωρίς να είμαι αυτόκλητος προστάτης κανενός, δεν νομίζω να το είπε για να σε πειράξει, αλλα χιούμορ έκανε.
Κατά τα άλλα τι προσβολές να υπάρξουν; 
Αφού δεν άρχισαν να με δουλεύουν για τη μεγάλη μύτη μου, δεν πρόκειται να το κάνουν με κανέναν και για κανέναν λόγο. 

Όσα παιδιά γνώρισα είναι πολύ αξιόλογα. Απο κει και πέρα όποτε νοιώσεις άνετα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.
Έλα αλλά μην κοροϊδέψεις τη μεγάλη μύτη μου, ε!  :D

• Like 4

• Moderators

Guys let's all calm down :P

Anorymous πιστεψε με αν ερθεις δεν θα υπαρξουν προσβολες. Αυτες τις τραβαω ολες εγω οποτε feel safe :lol:

Αλλα περα απο την πλακα ολοι κουλ ειμαστε, κανονικοι ανθρωποι (σχεδον) οποτε μην κολλας πραγματικα. Up to you παντως. :)

• Like 4

• Moderators

Anorymous σκάσε μύτη(νγκ) και σπάστον στο ξύλο τον χλέμπουρα.

Να ένας λόγος να έρθεις.

Ρε θα φερω παρεα φιλε ε, φροντισε και ειμαι και παιδι της Γκραβας και βλεπω κυκλους, δωσε μερος φιλε και ελα να μας βρεις φιλε ναουμ ε.

• Like 3

Έτσι ψηθείτε πλέον μετά από τις συναντήσεις να κανονίζουμε και ραντεβού για ξύλο.

Ρε θα φερω παρεα φιλε ε, φροντισε και ειμαι και παιδι της Γκραβας και βλεπω κυκλους, δωσε μερος φιλε και ελα να μας βρεις φιλε ναουμ ε.

Στις 10 πίσω απ'το γνωστό παρκάκι και χωρίς όπλα ε. Αντρίκια όχι μαλακίες, ελληνορωμαϊκή.

• Like 3

• Super Moderators

να γιατι δεν γουσταρω να ερχομαι γιατι μπορει να υπαρχουν και προσβολες δεν με ξερεις οκ εχω καποια παραπανησια κιλα και θελω να καθομαι ανετα αυτο ειναι και οχι οτι ειμαι ντεμπελης

Χωρίς να είμαι αυτόκλητος προστάτης κανενός, δεν νομίζω να το είπε για να σε πειράξει, αλλα χιούμορ έκανε.

πέρα από την πλάκα, δεν δυσκολεύεσαι στις εξόδους? είναι κάπως παράλογο πχ να πηγαίνει μια παρέα στα μέρη που βολεύουν μόνο ένα άτομο...

Έτσι ψηθείτε πλέον μετά από τις συναντήσεις να κανονίζουμε και ραντεβού για ξύλο.

Στις 10 πίσω απ'το γνωστό παρκάκι και χωρίς όπλα ε. Αντρίκια όχι μαλακίες, ελληνορωμαϊκή.

Είμαι μέσα θα σκάσω με στρογγυλοφάναρο και μαλλί φράχτη! 

• Like 3

Έλα ρε, και πάντα ήθελα να καρφώσω κάποιον με μια γόβα.

Πόσο θέλω να δω όμως να σκάει μύτη η νένυα, να τσεκάρει κάποιον απ'τις προηγούμενες συναντήσεις, να τον πλησιάζει και να αναφωνεί: "Με θυμάσαι ρε πούστη;"

Και μετά σαματάς λέμε, μακελειό.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...