Προς το περιεχόμενο

Συναντηση  

49 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε θελετε να γινει το επομενο meeting?

• 5 Ioυλιου
    • 12 Ιουλιου
    • 19 Ιουλιου
    • 26 Ιουλιου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ψηθεί κανείς να περάσει από εξάρχεια εγώ Rezin θα είμαι παίδες (ούτε καν πείρα χαμπάρι ότι γίνεται μάζωξη) και θα παίζω δηλωτή. if not, next time

Δημοσ.

Τωρα που είπε ο φίλος ρέζιν, θυμαμαι πριν από καμια δεκαρια χρόνια διπλα στο αξαφνα που μας ειχε κλειδωσει ο τυπάς που το  είχε στο μαγαζι και δεν ξεκλείδωνε αν δεν του κατεβάζαμε την κάβα γιατι ειχε γενεθλια ενας λεβεντης.

Αποτέλεσμα, ο κολλητος στο νοσομείο για πλύση στομαχου...  Ωραια μερη - εποχές.

Αντε ρε οργανωθείτε... Σε δυο ώρες εχουμε συνάντηση...

Δημοσ.

Παίδες, παίζει να σκάσω κι εγώ για κανά 2ωράκι. Ισχύει κλασσικά η συνάντηση στο Μοναστηράκι; 

Δημοσ.

Παίδες, παίζει να σκάσω κι εγώ για κανά 2ωράκι. Ισχύει κλασσικά η συνάντηση στο Μοναστηράκι; 

Ναι. Μοναστηράκι, στις 8. Στον γκιοσέ με τον κύριο που χτυπάει κάρτες.

• Like 1
Δημοσ.

Ε περάσαμε όμορφα - όμορφα- όμορφα!
Να πω και από δω, πως για άλλη μια φορά χάρηκα πολύ που είτε σας ξαναείδα , είτε σας γνώρισα για πρώτη φορά.
Ήταν μοναδικός ο τρόπος που τα λέγαμε λες και γνωρίζομασταν χρόνια (αν εξαιρέσεις βέβαια τη λογική αμηχανία των πρώτων λεπτών).

Το οτι συνδεεις κάποια απρόσωπα νικνέιμς με τις φάτσες και γενικά την υπόσταση των ατόμων που βρίσκονται πίσω από αυτά, ειλικρινά το κάνει καλύτερο και πιο ανθρώπινο.

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτο που ειπε ο Ανηλικος.

Και για να το συνοψισω με λιγες λεξεις, χασατε όσοι δεν ήρθατε. :lol:

• Like 5
Δημοσ.

Πραγματικά κι εγώ πέρασα πολύ όμορφα ( δεν το λέω για να ζηλέψουν όσοι δεν ήρθαν) μακάρι να καθόμασταν και περισσότερο και προφανώς να το ξανακάνουμε!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 5
Δημοσ.

Ε περάσαμε όμορφα - όμορφα- όμορφα!

Να πω και από δω, πως για άλλη μια φορά χάρηκα πολύ που είτε σας ξαναείδα , είτε σας γνώρισα για πρώτη φορά.

Ήταν μοναδικός ο τρόπος που τα λέγαμε λες και γνωρίζομασταν χρόνια (αν εξαιρέσεις βέβαια τη λογική αμηχανία των πρώτων λεπτών).

Το οτι συνδεεις κάποια απρόσωπα νικνέιμς με τις φάτσες και γενικά την υπόσταση των ατόμων που βρίσκονται πίσω από αυτά, ειλικρινά το κάνει καλύτερο και πιο ανθρώπινο.

Μονο οσοι εχουν ερθει σε συναντησεις το χουν νιωσει και οντως ειναι ωραιο συναισθημα!

Μακάρι να μπορουσαμε να γνωριζαμε και σας ρε παιδια. Πολυ θα το θελα! :-)

ΥΓ. Θέλουμε φωτό κ.Μοντ που υποσχεθηκατε.

• Like 3
Δημοσ.

@mary Ο mr. μοντ (ο Θεός να τον κάνει) δεν έχει φωτογένεια λέει... :ph34r:

ΥΓ: Υπόσχομαι την επόμενη φορά να ψηφίσω Σάββατο :P

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...