Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το εξης θεμα...Ενας γειτονας και φιλος διαθετει το παραπανω τηλ και εχει δημιουργηθει το εξης θεμα.....Εγινε αναβαθμιση στην συσκευη και κατοπιν προσπαθει να ανοιξει-εγκαταστησει εφαρμογες,του ζηταει ομως να δωσει τον κωδικο του apple id,τον οποιο ομως ο ανθρωπος δεν θυμαται....Προσεξτε ομως τι εχουμε κανει

1. Πηγαμε wind μιας και ειναι ο παροχος και οπως το φανταστηκα,δεν ξερανε τιποτε

2. Πηρε το παιδι τηλ στην Ρωσια (απο κει το αγορασε),τζιφος κι απο κει

3. Πηγαμε στο i storm (Θεσσαλονικη,Αριστοτελους),μας εδωσε ενα τηλ μακροσκελες,πηρα τηλ και οταν πατησα το κουμπι που αντιστοιχουσε σε υποστηριξη για  i phone ,απαντησε τηλεφωνητης να επικοινωνησουμε με τον παροχο,δηλ την wind !!!!!,και καπακι κραπ,μου το κλεισε στα μουτρα.

4.Μπηκα στην ηλεκτρονικη διευθυνση ,εδω       http://support.apple.com/kb/HT5625                       .αφου πριν εφτιαξα νεο email για τον φιλο,(απο το outlook),ζητησα νεο apple id ,με εστειλαν, το ενεργοποιησα,ολα αψογα.....

5.Παρα τις προσπαθειες μας και ενω εισαγαμε το νεο mail  και το νεο aplle id, με τιποτε δεν δεχοταν να ενεργοποιηθει,αντιθετα μας ξαναεβαζε να δωσουμε το παλιο id και αυτο που με εκανε εντυπωση ηταν οτι το mail του φιλου με το παλιο id ειναι της μορφηςxxxxxxxxxxx @mail.ru....Κατω απ αυτο ακριβως το mail μας λεει να δωσουμε id...(το παλιο)

6.Ξερει κανεις καποιο κολπακι να ξεφορτωθουμε το παλιο mail και φυσικα το παλιο id ,ουτως ωστε να δεχτει η συσκευη το νεο;....Ρωτω γιατι απο  aplle δεν εχω ιδεα προσωπικα..Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

πρεπει να θυμηθεί το apple id passwork αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία...

Αφου το ενεργοποιήσει μπορει να βάλει το καινουργιο id..

• Like 2
Δημοσ.

Όταν έφτιαξες το καινούργιο Apple ID ακουληθησες μια διαδικασία. Αυτή την διαδικασία την θυμάται ο κάτοχος του παλιού Apple ID? Αν την ξέχασε καλό είναι να ξεχάσει και το iPhone....

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ακριβως φιλε......κλειδωμενο ειναι το τηλεφωνο....αν δεν κανει κατι αυτος που το ειχε,ξεχασε το!!

Δημοσ.

φΙΛΕ...δουλεψε αυτο το τηλεφωνο στα χερια σου καθολου ή τωρα το αογρασες?

Δεν ειναι δικο μου,αλλα ναι το δουλεψε αρκετα...

πρεπει να θυμηθεί το apple id passwork αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία...

Αφου το ενεργοποιήσει μπορει να βάλει το καινουργιο id..

Ωχ ωχ...δυσκολακι...

Όταν έφτιαξες το καινούργιο Apple ID ακουληθησες μια διαδικασία. Αυτή την διαδικασία την θυμάται ο κάτοχος του παλιού Apple ID? Αν την ξέχασε καλό είναι να ξεχάσει και το iPhone....

Δεν την θυμαται και αμφιβαλλω αν την εκανε ο ιδιος..Δεν τοκατεχει ο ανθρωπος το σπορ,τι να κανουμε;

Μεταχειρισμένο από Ρωσία το πήρε? Πρέπει να βρει τον κωδικό του πρώτου id, αλλά το βλέπω δύσκολο!

Δεν το πηρε μεταχειρισμενο...Αυτη την εντυπωση εχω,μπορει να κανω λαθος....

Ετσι ακριβως φιλε......κλειδωμενο ειναι το τηλεφωνο....αν δεν κανει κατι αυτος που το ειχε,ξεχασε το!!

Πικρα δηλαδη....

Ευχαριστω παντως ολους σας και μονο που μπηκατε στον κοπο να διαβασετε το ποστ μου..Αν υπαρξει καμια ιδεα,ριξτε την ...

Και στην τελικη αυτο το πραμα γιατι το κανει  αυτη η εταιρια;...Ξεκλειδωματα,κλειδωματα,κωδικο για να να ανοιξει ο κωδικος.....κωδικος για να ανοιξει το δεκατο πεμπτο σπειρωμα της βιδας,εχουν καποιο νοημα δηλαδη;.Δεν μπορω να καταλαβω και αλλωστε οπως ειπα δεν εχω ιδεα απο

προιοντα τους ,ουτε ποτε καν περιεργαστηκα καποιο,απιστευτο αλλα αληθινο...Ισως βοηθησαν κι ολα τα παραπανω...κι ολα αυτα σε μια αυτονομια που ειναι για γελια οπως κι ολα τα "smartphones"..ξεφυγα λιγο,ξερω,αλλα δεν ειναι και αβασιμα.Αλλωστε το θεμα δεν ειναι να τα "χωσω" στην  Apple.

Δημοσ.

Και στην τελικη αυτο το πραμα γιατι το κανει  αυτη η εταιρια;...Ξεκλειδωματα,κλειδωματα,κωδικο για να να ανοιξει ο κωδικος.....κωδικος για να ανοιξει το δεκατο πεμπτο σπειρωμα της βιδας,εχουν καποιο νοημα δηλαδη;.Δεν μπορω να καταλαβω και αλλωστε οπως ειπα δεν εχω ιδεα απο

προιοντα τους ,ουτε ποτε καν περιεργαστηκα καποιο,απιστευτο αλλα αληθινο...Ισως βοηθησαν κι ολα τα παραπανω...κι ολα αυτα σε μια αυτονομια που ειναι για γελια οπως κι ολα τα "smartphones"..ξεφυγα λιγο,ξερω,αλλα δεν ειναι και αβασιμα.Αλλωστε το θεμα δεν ειναι να τα "χωσω" στην  Apple.

Μπορεί να κάνει πολλά στραβά η apple (κατά τη γνώμη μου πάντα) αλλά το συγκεκριμένο είναι σωστό! Πρόσφατα το ξεκίνησαν για να μειωθούν οι κλοπές iPhone. Πλέον, αν ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει μια λειτουργία στο τηλέφωνό του, αν το χάσει ή του το κλέψουν θα είναι ουσιαστικά άχρηστο χωρίς τον κωδικό του apple id του νόμιμου κατόχου.

• Like 3
Δημοσ.

Καινουργιο(σφραγισμενο) και με ρωσικο email στο id αποκλειεται….

Οποτε κατα 99.9999% μεταχειρισμενο ειναι.

Για ανταλλακτικα καλο θα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να κάνει πολλά στραβά η apple (κατά τη γνώμη μου πάντα) αλλά το συγκεκριμένο είναι σωστό! Πρόσφατα το ξεκίνησαν για να μειωθούν οι κλοπές iPhone. Πλέον, αν ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει μια λειτουργία στο τηλέφωνό του, αν το χάσει ή του το κλέψουν θα είναι ουσιαστικά άχρηστο χωρίς τον κωδικό του apple id του νόμιμου κατόχου.

Αχα...μαλιστα,εχει μια βαση αυτο.....thanks zio...

Δημοσ.

Εχω νεα ευχαριστα.....Πηγα σπιτι του φιλου-γειτονα,τελικα το τηλ αγοραστηκε ολοκαινουριο απο Ρωσια και αφου τον ζορισα να σκεφτει,εψαξε και βρηκε το apple id  !!!!!... Ο μπαγασας δεν ηξερε οτι ηταν αυτο, νομισε οτι ειχε σχεση με κατι αλλο....μολις το βαλαμε ανοιξαν ολα και ολα καλως....τυχερος, πολυ τυχερος αλλα 3 μερες παιδευε και μενα ...τεσπα,ευχαριστω και παλι guys που ασχοληθηκατε

• Like 2
  • 11 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εμένα πάλι μια περίπτωση ο άνθρωπος γνωρίζει το apple id του αλλά έλα που η συσκευή του λέει ότι είναι λανθασμένο. Και email που του ζητά πάλι εσφαλμένο του λέει.

Δημοσ.

Γενικα να ξερεις οτι για να ξεκλειδωσεις iphone με icloud/apple id lock χρειαζεται να ξερεις/εχεις τουλαχιστον ενα απο τα παρακατω:

1) να ξερεις το μαιλ και τον κωδικο

2) να εχεις νομιμη αποδειξη αγορας

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι το ξέρω. Το θέμα είναι ότι ξέρουμε τον κωδικό και το mail και πάλι μας λέει ότι είναι λάθος ενώ κανονικά είναι σωστά.

Απόδειξη αγοράς δεν υπάρχει την έχει πετάξει.

Δημοσ.

Ναι το ξέρω. Το θέμα είναι ότι ξέρουμε τον κωδικό και το mail και πάλι μας λέει ότι είναι λάθος ενώ κανονικά είναι σωστά.

Απόδειξη αγοράς δεν υπάρχει την έχει πετάξει.

Κανενα πρόβλημα, κανε reset τον κωδικο, θα σου ερθει καινούριος στο εμαιλ.

Κατι μου λεει οτι θα εχει ξεχασει και τον κωδικό του εμαιλ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...