Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους .Ανοιγω το θέμα περισσότερο για συζήτηση πάνω σε μια ιδέα για startup. Η ερωτηση είναι απλή μπορει να φτιαχτεί ένα RPG logic game με programming battles ;;;

Δηλαδη έχουμε και λέμε .

1. Χαρακτήρας με κλάση και κατευθύνσεις στα σκιλς . Debugging , programming , language etc.

2. Super bosses projects

3. Clans και cooperative solve .

3. Timed battles between clans , characters

4. Rankings per country etc.

ktl

πόσο δύσκολο θα είναι να φτιαχτούν τα προγραμματιστικά προβλήματα. Εννοείται σε μεγάλο όγκο.

Το θέμα είναι μια γενική συζήτηση κάτι σαν brainstorming .

Δημοσ.

δε μπορώ να πω, πρωτότυπο, αλλά πολύ "καμμένο" RPG (no offense), και άσε που δε κολλάει το role, εφόσον δεν υπάρχουν χαρακτήρες για να τους υποδυθούν οι παίχτες.

Ωστόστο στο ερώτημα σου, δε μπορώ να πω οτι είναι κάτι δύσκολο, υπάρχει πολύς κώδικας open source ήδη με πολλά bugs. 

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα κάτσει κάποιος να ασχοληθεί πραγματικά με αυτό. Και όταν λέω πραγματικά εννοώ όχι απλά να αρχίσει να γράφει κώδικα μέχρι να το τελειώσει αλλά να κάνει και την απαραίτητη προεργασία για αυτό.(τεχνολογία λογισμικού - documentation - case tools)(<-- λέξεις κλειδιά).

Εμένα μπορεί να μου άρεσε η ιδέα των ''black'' hats vs developers. Του τέστινγ οι μεν προσπαθούν να σπάσουν τον κώδικα των δε.(είτε είναι μια php εφαρμογή, είτε μιλάμε για πρόγραμμα που ζητά serial σε c++ κτλ) Τετριμμένο μου φαίνεται και αυτό αλλά ποιο " " RPG " ".

Δημοσ.

Δηλαδη αν τοποθετηθεί στο φουτουριστικό μέλλον με την κυβερνηση να έχει διασωσει τρεις φυλές προγραμματιστών ως την μονη σωτηρία της ανθρωπότητας απεναντι στην κυριαρχία των μηχανών ;;; και επιλέγεις μια κλάση για το παιχνιδι ; δεν έχεις στην ουσία ρόλο ;

καλα ετσι όπως το γραφω ειναι πολύ αστείο :D

Το θέμα είναι ότι, εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα κάτσει κάποιος να ασχοληθεί πραγματικά με αυτό. Και όταν λέω πραγματικά εννοώ όχι απλά να αρχίσει να γράφει κώδικα μέχρι να το τελειώσει αλλά να κάνει και την απαραίτητη προεργασία για αυτό.(τεχνολογία λογισμικού - documentation - case tools)(<-- λέξεις κλειδιά).

Εμένα μπορεί να μου άρεσε η ιδέα των ''black'' hats vs developers. Του τέστινγ οι μεν προσπαθούν να σπάσουν τον κώδικα των δε.(είτε είναι μια php εφαρμογή, είτε μιλάμε για πρόγραμμα που ζητά serial σε c++ κτλ) Τετριμμένο μου φαίνεται και αυτό αλλά ποιο " " RPG " ".

και εγώ πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει μέλλον η ιδέα . Γενικα τα πολύ intellectual παιχνίδια κουράζουν !

• Like 1
Δημοσ.

+Ο μόνος τρόπος να καταστρέψεις τα ανδροειδη είναι με sql injection στο νωτιαιο μυελό τους ή να κάνεις inject arbitrary c code στον εγκέφαλο-chip τους.

• Like 3
Δημοσ.

+Ο μόνος τρόπος να καταστρέψεις τα ανδροειδη είναι με sql injection στο νωτιαιο μυελό τους ή να κάνεις inject arbitrary c code στον εγκέφαλο-chip τους.

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου ήρθε μια ιδέα με αυτό που μόλις διάβασα...

Μπορεί το παιχνίδι να είναι της μορφής D&D, οχι οτι ξέρω πως ακριβώς παίζεται αλλά μια ιδέα στο περίπου την έχω. Μπορούν να δημιουργηθούν "roles" του στυλ ο χαρακτήρας κλάσης (κλάση= πχ βάρβαρος ) "java" ή c++ και ο ένας ρόλος θα πολεμάει τον άλλον. Οπότε έρχεται ένα πρόβλημα, ο ένας πολεμάει με c++ ο άλλος με java κ.ο.κ. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά μου ήρθε μια ιδέα με αυτό που μόλις διάβασα...

Μπορεί το παιχνίδι να είναι της μορφής D&D, οχι οτι ξέρω πως ακριβώς παίζεται αλλά μια ιδέα στο περίπου την έχω. Μπορούν να δημιουργηθούν "roles" του στυλ ο χαρακτήρας κλάσης (κλάση= πχ βάρβαρος ) "java" ή c++ και ο ένας ρόλος θα πολεμάει τον άλλον. Οπότε έρχεται ένα πρόβλημα, ο ένας πολεμάει με c++ ο άλλος με java κ.ο.κ. 

Επίσης τα ξωτικά τα αντικαθιστά η Oberon, η οποία έχει και παθητικό healing καθώς είναι ένα σύστημα από μόνη της. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...