Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω αυτον τον υπολογιστη με την εξης συνθεση

CPU
    Intel Pentium E5700 @ 3.00GHz   
    Wolfdale 45nm Technology
RAM
    4,00GB Dual-Channel DDR3 @ 398MHz
Motherboard
    Acer WG43M
Graphics
    T22B350
    512MB NVIDIA GeForce 315 (Sapphire/PCPartner)   

Σκεφτομαι  να τον αναβαθμισω ομως επειδη δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα λεω να αλλαξω μονο καρτα γραφικων.Τα παιχνιδια που θα παιζω ειναι το black flag και το νεο AC unity οταν με το καλο κυκλοφορησει.

Τι μου προτεινετε;

Επεισης μια ερωτηση! Στην MB μου γραφει  (εδω το link http://www.findlaptopdriver.com/specs-wg43m-acer/ )

Expansion Slots
1 x PCI Express x16 (2.0)
1 x PCI Express x1

Αυτο σημαινει οτι πρεπει να κοιταξω μονο για καρτες γραφικων με PCI Express x16 (2.0) και PCI Express x1 ;
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οριακα μεχρι και 100 ευρω!

Η PSU πρεπει να ειναι 450-500 Watt

Επεξ/σία από KwstasXt
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση!

Μονο GPU ηθελα να αλλαξω ωστε να την βγαλω λιγο ακομα και να σηκωνει το AC Unity , αλλωστε δεν εχω την απαιτηση να παιζω και σε high settings φτανει να το τρεχει καλα και σε low.To Black flag σε τερμα low γραφικα ετρεχε μετρια.Προς το παρον δεν βλεπω για ολικη αναβαθμιση αλλα οπως φενεται ουτε και για μια ενεργοβορα καρτα γραφικων αφου το τροφοδοτικο στεκεται εμποδιο.Η μονη μου επιλογη ειναι μια καρτα γραφικων χαμηλης ισχυος που ειναι ταυτοχρονα και δυνατη.

http://www.telnormedia.com/x_imagenes/tiendatelnor/productos/full/ACER_AX3910.png

Αυτος ειναι ο υπολογιστης , αρκετα μικρο κουτι και το τροφοδοτικο που εχει τσιμα τσιμα χωραει.Αρα και το να αλλαξω τροφοδοτικο ουτε λογος...

Δημοσ.

Ποιός ο λόγος να κάνεις κινήσεις από τώρα;Το AC Unity θέλει ακόμα για να βγει.Δεν ξέρουμε πως θα πηγαίνει και σε τι συστήματα (λογικά θα είναι πιο βαρύ).Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα μάζευα κάποια χρήματα ακόμα για καινούριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...