Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην κυκλοφορία μιας νέας έκδοσης της εφαρμογής του Facebook, προχώρησε η Microsoft μόνο όμως για την Beta έκδοση στην οποία η εταιρεία δοκιμάζει όλα τα νέα χαρακτηριστικά.Με τη σημερινή ενημέρωση, θα παρατηρήσετε μια πιο βελτιωμένη εμπειρία χρήσης με βάση το νέο σχεδιασμό της εφαρμογής, πιο γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση αλλά και υποστήριξη για περισσότερες γλώσσες. Επίσης, έχει προστεθεί η δυνατότητα να "ανεβάσετε" ένα βίντεο που τραβήχτηκε με το Windows Phone κινητό σας κατευθείαν στην εφαρμογή. Αν η συσκευή σας έχει την έκδοση 8.1 του Windows Phone OS τότε η εφαρμογή θα συνδεθεί με τις επαφές, το ημερολόγιο και τα φωτογραφικά άλμπουμ, εμφανίζοντας εκεί οποιοδήποτε σχετικό περιεχόμενο προέρχεται από το Facebook.

Posted Image

Πιο συγκεκριμένα το νέο design της έκδοσης 5.3 περιλαμβάνει News Feed text banner στη κορυφή μαζί με κουμπί αναζήτησης και λίστα με τις επαφές που είναι σε σύνδεση. Κάτω από τη κεφαλίδα υπάρχουν 5 εικονίδια, τα οποία αφορούν γρήγορη μετάβαση στα αιτήματα φίλων, στα μηνύματα, στις ειδοποιήσεις, στο News Feed και φυσικά στο προφίλ σας. Ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η κάτω μπάρα με τρία κουμπιά, για φωτογραφίες, Status και Check-in. Με την χρήση του κουμπιού για φωτογραφίες, δίνεται η δυνατότητα προσθήκης βίντεο απευθείας στο λογαριασμό σας ή στο WhatsApp.

Είναι εμφανές πως το νέο design διαφέρει από την αντίστοιχη εφαρμογή για iOS αλλά είναι πιο μοντέρνο, φέρνοντας περισσότερο σε μια Windows Phone συσκευή και στο περιβάλλον της πλατφόρμας.

File.png Download: Facebook Beta για Windows Phone devices

Link.png Site: Blog.windows.com

Link.png Site: Wpcentral

• Like 1
Δημοσ.

Και έλεγα τι καλό θα μας κάτσει να γράψω το 666ο μήνυμα...

Καλή εξέλιξη για τα MS phone αλλά το πιο "μοντέρνο design" δεν βλέπω. Για εταιρία κολλοσό το reliability των app της είναι για τα σκουπίδια. 

Αν έκαναν καλύτερη δουλεία οι devs τους δεν θα χρειαζόταν να ψώνιζαν μια το Instagramm μια το Snapchat (attempted) και πρόσφατα το Watsapp...

Και κλασσικά θεούλιδες οι Έλληνες :P

asfaf.png

• Like 3
Δημοσ.

κάθε φορά που βλέπω τέτοια comment θέλω απλά να τους πω. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Γίνεται. Αλλά προτιμάνε να κράζουν.

Δημοσ.

κάθε φορά που βλέπω τέτοια comment θέλω απλά να τους πω. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Γίνεται. Αλλά προτιμάνε να κράζουν.

Με το αυτό το σκεπτικό όμως καήκαμε φίλε μου. Μέσω κριτικής είναι ο μοναδικός τρόπος βελτίωσης. Πιστεύω πως ο καθένας οφείλει να ακούει κριτική από παντού. Να την επεξεργάζεται και τότε να αποφασίζει εάν θα την πάρει στα σοβαρά.

Δηλαδή πως θα σου φαινόταν εάν κάποιος έλεγε σε ένα extreme πολιτικό κόμμα (Πχ. Χρυσή Αυγή) ότι οι ιδεολογίες τους καταπαντούν βασικά συνταγματικά δικαιώματα να έπερνε ως απάντηση ΑΝ ΔΕΝ Σ" ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ. 

Και για να μην στο πάω πολιτικά και κάντι πιο κοντά σε εμάς. Αύριο η Ιντελ βγάζει έναν CPU που έχει επιδώσεις ενώς i3/ καίει 300Watt και κάνει 500ευρώ. Πιστεύεις πως πρέπει να έχουμε από μια Iντελ ο δικοί μας για να μπορούμε να κρίνουμε??

Δημοσ.

Μα δεν είναι developers φίλε μου, users είναι. Και ο user (πελάτης) έχει πάντα δίκιο εκτός αν είναι βαλτός, κακεντρεχής ή troll.

Πάντως με βάσει όσα έχω παρατηρήσει κατά μέσο όρο ο Έλληνας βάζει μόνο θετικές κριτικές. Όταν έχει αρνητική άποψη συνήθως δεν βάζει κριτική και απέχει ή λέει ΔΓ/ΔΑ.

Σκόπιμες κακές κριτικές βλέπεις συνήθως μόνο από οπαδούς ή "αγανακτισμένους".

Σε κάθε περίπτωση όμως η κάθε κριτική θετική, αρνητική, μέτρια, με ή χωρίς σκοπιμότητα είναι και θα είναι και πρέπει να παραμείνει σεβαστή διαφορετικά χάνει την αξία της.

Αν θέλεις να αντισταθείς στο φαινόμενο της κακής κριτικής ενώ εσύ έχεις διαφορετική άποψη, το καλύτερο και μόνο που μπορείς να κάνεις είναι βάλεις τη δική σου μοναδική θετική κριτική σού.

Στο τέλος, ανάμεσα από όλες τις θετικές, αρνητικές ή μέτριες κριτικές, μια δοκιμή της εφαρμογής αρκεί για να καταρρίψει οποιοδήποτε σωστό ή λάθος στατιστικό ή κριτική.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει γίνει όπως τη αντίστοιχη σε IOS, με διαφορά ότι τα controls για το feed etc. είναι από τη πάνω μεριά.....πολυ ωραία πάντως. Well done Microsoft.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά μήπως η ms να αφήσει το Facebook που έχει ήδη και να προσπάθησει να πάρει YouTube και να καταπολεμήσει στα ίσα το android!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εχω windows phone 8.1 και δεν εχω ακομα παρει την ενημερωση.

Οσο αφορα για τα windows phone βλεπω καποια σχολια στις εφαρμογες και γραφουν "κραχτετα" (επιτηδες), για να τα κανουν καλυτερα, λες και η MS δεν ξερει τη πρεπει να κανει για να τα διορθωσουν.

Πανε μια χαρα τα windows phone και σιγα σιγα θα γινει ενα λειτουργικο που θα το προτημανε πολυ περισοτερο απο το android...!!!

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ την αναβαθμισμένη έκδοση την εχω από προχθές! Μια χαρά είναι, και γρήγορη και σταθερή. ΑΛΛΑ θέλει βελτίωση σε κάποια μικρό θεματακια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά μήπως η ms να αφήσει το Facebook που έχει ήδη και να προσπάθησει να πάρει YouTube και να καταπολεμήσει στα ίσα το android!!!!

Υπαρχει ένα σοβαρό θέμα με το YouTube,που αν έρθει η επίσημη εφαρμογή,να δούμε όλα τα υπολοιπα youtube apps που υποστηρίζουν download αυτή τη στιγμη,να απομακρύνονται ή να χάνουν αυτή τους τη δυνατότητα,λόγο συμφωνίας με την google!

Και θα ψαχνόμαστε όπως στο android,για εφαρμογες εκτός store κ.α. ημιμετρες λύσεις!

Γι'αυτο προσέχουμε τι ευχόμαστε!

Δημοσ.

MyTube με ελαχιστοποιηση και χωρις ads.

Ποτε  youtube.

Δημοσ.

Με το αυτό το σκεπτικό όμως καήκαμε φίλε μου. Μέσω κριτικής είναι ο μοναδικός τρόπος βελτίωσης. Πιστεύω πως ο καθένας οφείλει να ακούει κριτική από παντού. Να την επεξεργάζεται και τότε να αποφασίζει εάν θα την πάρει στα σοβαρά.

Δηλαδή πως θα σου φαινόταν εάν κάποιος έλεγε σε ένα extreme πολιτικό κόμμα (Πχ. Χρυσή Αυγή) ότι οι ιδεολογίες τους καταπαντούν βασικά συνταγματικά δικαιώματα να έπερνε ως απάντηση ΑΝ ΔΕΝ Σ" ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ. 

Και για να μην στο πάω πολιτικά και κάντι πιο κοντά σε εμάς. Αύριο η Ιντελ βγάζει έναν CPU που έχει επιδώσεις ενώς i3/ καίει 300Watt και κάνει 500ευρώ. Πιστεύεις πως πρέπει να έχουμε από μια Iντελ ο δικοί μας για να μπορούμε να κρίνουμε??

Καταλαβαίνω πως το λες και σέβομαι την άποψη σου αλλά το παρατράβηξες λίγο. Το να φτιάξεις μια εφαρμογή (χωρίς να ξέρεις τίποτα) θα σου πάρει Top 3 μήνες. Για να βγει εμφανισιακά ωραία απλά θες έναν σχεδιαστή. Για να φτιάξεις κόμμα θες άτομα,χρήμα,οπαδούς, για να φτιάξεις επεξεργαστές θες εργοστάσιο. Δεν λέω να μην υπάρχουν αρνητικές αξιολογήσεις, ίσα ίσα το feedback για να φτιαχτεί κάτι καλύτερα αυτό είναι. Αλλά το στυλ άγριας/ απότομης αξιολόγησης με βρισίδια και τα λοιπά δεν είναι ωραίο για κανέναν. Σε αυτό το κομμάτι απευθυνόμουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...