Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αν ειναι το σωστο section εδω ή το μοναδες αποθηκευσης..

εχω λοιπον ενα λαπτοπ 3 χρονων και σκεφτομαι να αλλαξω σκληρο , καναν υβριδικο σκεφτομαι , και θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να μεταφερω τα windows και κατι λιγα προγραματακια που εχω στον καινουργιο δισκο που θα παρω? 

υγ: θα εχω μονο εναν δισκο στο συστημα,τον νεο
υγ: αλλαγη σκληρου θα ζωντανεψει το συστημα?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Η αλλαγή δίσκου σαφώς και θα ζωντανέψει οπως λες το σύστημα και για καλύτερα αποτελέσματα θα έλεγα να πας σε ssd αν μπορείς να εχεις και εναν εξωτερικό για τα αλλα αρχεία σου. Απο την στιγμή που θα βάλεις καινούργιο δίσκο το καλύτερο θα ειναι να κανεις καθαρή εγκατάσταση των windows στον καινούργιο.

Δημοσ.

οκ ευχαριστω για την απαντηση σου,εχεις καποιον καλο να προτεινεις , το λαπτοπ μου ειναι toshiba satelite c660d-13q..μεχρι 100 αν γινεται και λιγο παραπανω δεν εχω θεμα αρκει να γινει δουλεια :)

Δημοσ.

Αν το λειτουργικο σου παντως ειναι καλο και δεν εχεις θεματα κανε ενα clone το δισκο.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μεταφέρεις τo λειτουργικό σου στον καινούριο σου σκληρό, όπως ειπώθηκε και παραπάνω, αν το λειτουργικό είναι σε καλή κατάσταση, τότε μπορείς με ένα πρόγραμμα κλωνοποίησης (ελεύθερο ή εμπορικό) να έχεις το παλιό σου λειτουργικό στον καινούριο δίσκο.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Acronis εδώ και χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν όμως κι άλλες παρόμοιες εφαρμογές που κάνουν το ίδιο καλά την  ίδια δουλειά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...