Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μου δωσανε.. οποτε είσαι καλυμμένος, για τυχόν καθυστερήσεις δεν είσαι εσύ πλέον υπεύθυνος.
akpe Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ναι στο site κάνει αρκετό καιρό να εμφανιστεί. Στη δεύτερη αναβολή μου πέρσι είχα ήδη την απόφαση της επιτροπής καμιά βδομάδα και το site δεν είχε ακόμα ενημερωθεί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 βλέπω τον τελευταία καιρό topics για αναβολή στρατού κι έτσι... το τεράστιο topic του στρατού δεν μας καλύπτει και χρειάζεται ξεχωριστό?
haris013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 αναβολή επ αορίστον πως μπορείς να πάρεις? αν δεν φύγεις εξωτερικό υπάρχει κάτι άλλο για να αποφύγεις την θυτεία?
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 βλέπω τον τελευταία καιρό topics για αναβολή στρατού κι έτσι... το τεράστιο topic του στρατού δεν μας καλύπτει και χρειάζεται ξεχωριστό? ειναι κακο πράμα η αναζήτηση...
Anorymous Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Όπως είπαν τα παιδιά όταν πας στο φρουραρχειο είναι σαν να παρουσιαζεσε στο στρατόπεδο. Απλα μπορείς να πας στο φρουραρχειο τρεις μέρες πριν μπεις ή δυο ή μια οχι νωρίτερα ή αργότερα. Αν πας καλό είναι να είσαι εκεί από τις 6:30 γιατί γίνεται της πουτανας.
Zein Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Σε κάθε περίπτωση ξέρω οτι μπορεις να το κάνεις και στο κέντρο και να φύγεις κύριος απλα δε θα στο πρότεινα.. Αυτο ειναι μακραν το χειροτερο σεναριο. Αν πας στο κεντρο οσο να ναι, πρεπει να βγεις μετα.. εστω αμα το μετα ειναι 9 μηνες......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα