LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εχω ενα Laptop που εχει τα Windows 8 core (οχι pro κλπ) και εχω κατεβασει απο msdn τα Windows 8.1 core with update. Εχω και τα 8 core σε δισκακι που αυτα εχω πανω στο φορητο τωρα. Επειδη θελω να του κανω format και δεν θελω να βαλω τα 8 και μετα μεσω update να μπουν τα 8.1 υπαρχει αλλος τροπος;
plpapadopoulos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Στον Microsoft Windows Upgrade Advisor (ή δε θυμάμαι πως το λένε), μπορείς να επιλέξεις να σου κατεβάσει το ISO για καθαρή εγκατάσταση. To φτιάχνεις σε USB ή DVD και το περνάς.
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εχω το iso 8.1 για καθαρη εγκατασταση αλλα λενε οτι δεν κανει το serial των 8 αλλα τωρα καπου διαβασα οτι κανεις εγκατασταση με general serial και μετα το αλλαζεις με το serial των 8 Θα κανω μια δοκιμη και θα δω.
plpapadopoulos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εχω το iso 8.1 για καθαρη εγκατασταση αλλα λενε οτι δεν κανει το serial των 8 αλλα τωρα καπου διαβασα οτι κανεις εγκατασταση με general serial και μετα το αλλαζεις με το serial των 8 Θα κανω μια δοκιμη και θα δω. Ποιοί το λένε?
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Σε διαφορα site που διαβασα. Ενω τα 8 βλεπουν το κλειδι απο το bios (δεν βαζεις κλειδι) αν βαλεις τα 8.1 σου ζηταει κλειδι γιατι αυτο που βλεπει στο bios δεν κανει. Σου γραφω αυτα που διαβαζω γιατι εγω σε λιγο θα προσπαθησω να κανω εγκατασταση τα 8.1 (ισως η νεα εκδοση with update να περνει το κλειδι των 8)
plpapadopoulos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Αυτό με τα UEFI Bios και το κλειδί πάντως είναι πολύ σπαστικό το ομολογώ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εγω δεν μπορω να καταλαβω το εξης! Αφου τα 8.1 τα εβγαλαν σαν αναβαθμιση των 8 γιατι να μην κανει ο κωδικος των 8 ???
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ισχυει οτι ο intel 525 ειναι καλυτερος απο τον 530 (για msata μιλαω) η αρλουμπες μου ειπαν;
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Βρηκα λυση πρεπει να βαλεις ενα αλλο κλειδι πρωτα (δεν βλεπει του bios) και μετα με εντολη dos να βαλεις το κλειδι που ειναι στο bios Πλεον το 17R SE 7720 μου εχει καθαρη εγκατασταση Windows 8.1 Ελληνικα και ενεργοποιημενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα