nefelodamon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Εχοντας ενα προβλημμα με καποιο αλλο προγραμμα αρχισα να κλεινω διαφορες διεργασιες απο τον task manager. Τοτε παρατηρησα πως τρεχουν 3 με 4 διεργασιες του svchost.exe αλλες σαν system, network service και local service. Οταν προσπαθεισα να τις κλεισω μου εβγαλε το γνωστο μυνημα RPC... ο υπολογιστης τερματιζεται σε 60 sec.... ο χρηστης ΝΤ κλπ κλπ... Ο τερματισμος αποτρεπεται με το shutdown -a... To θεμα ειναι πως δεν μου ειχε ξαναβγαλει το shutdown μυνημα ποτε πριν (ουτε οταν ημουν συνδεδεμενος στο ιντερνετ), ελεγξα μονος μου τις θεσεις στον υπολογιστη οπου θα επρεπε να υπαρχουν αρχεια του ιου, οπως και στην registry αλλα τιποτα ,εχω κατεβασει το removal tool απο την symantec αλλα δεν βρηκε τον ιο, εχω κατεβασει ολα τα updates για το NAV αλλα παλι δεν βρηκε κανεναν ιο. Βασικα ολα στον υπολογιστη ειναι κανονικα.... Τι συμβαινει? Βγηκε καινουρια εκδοση του ιου? Σημειωση: Εχω XP sp1, και το patch της microsoft για τον blaster το εβαλα μετα το σκαναρισμα με το removal tool και το ΝΑV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nonickch_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 na trexoun polla svchost einai normal se NT/XP. To oti sou ebgale to mynhma "shutting down" otan skotwses ena apo auta einai episis normal. Basika o mblaster sou ebgaze to mhnyma auto katala8os giati sou skotwne ena apo auta ta processes. Donut worry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelodamon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Ok Ευχαριστω πολυ.... Με ολα αυτα που εγιναν της τελευταιες μερες επαθα πλακα... Thanx again. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goulileos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 exoun bgei kai alloi ioi..h mallon worms kalytera. ekana ena format sto pc mou kai ebala ena hotfix ths ms. to 8ema einai oti nai men ebgale to msblast.exe alla thn 8esh tou phran alla arxeia.. prosekse ta teekid.exe kai bigpenis.exe katebase thn teleytaia ekdosh patch kai ola 8a pane mia xara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Stin parakatw dieuthynsi brika ena poly xrisimo site gia ta pio synithismena programata pou kykloforoun stin task manager. http://www.answersthatwork.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
random Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 prosekse ta teekid.exe kai bigpenis.exe kai ama sas pesei to sapouni sth mpaniera, mh skyvete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
groovy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Geia sas An sou bgazei to POPUP me to MSG "Your pc shutting down is 60 fucking seconds..bla bla" tote START -> Run kai grapse Shutdown -a gia na stamatish to Shutdown Filika, Basilis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Goulileos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 groovy den kserw an to eides alla ayto eipe o nefelodamon sto thread.."Ο τερματισμος αποτρεπεται με το shutdown -a... " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liquid Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2003 Και εγω μετα απο τοσα χρονια βαριας και επιπονης ενασχολησης με τα PC μολις εχθες ''αρρωστησα''(χτυπατε ξυλο ολοι μαζι)...Αρχισε λοιπον τα τρελα του περι Shutdown και δεν συμμαζευεται και ευτυχως που ειχα βρει τυχαια λιγο αντιβιοτικο απο Symantec και λιγες βιταμινες απο MS και ξεμπερδεψαμε σχετικα ευκολα.... Μετα απο ολα αυτα ομως μου φαινεται πως το INTERNET σερνεται.... Σας εχει τυχει τιποτα τετοιο η' ειναι η ιδεα μου(δηλ. ο παροχεας μου).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.