TehKonnos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Αρχικά καλησπερα σας εχω ενα λαπτοπ( εχει κλειση 4-5 χρονια απο τοτε που το πειρα) και χτες μου εκανε κατι νουμερα...ενω μιλουσα με ενα φιλο μου στο skype ξαφνικα η οθονη κολαει μαυριζει και κλεινη μαζι με το λαπτοπ.. το λαπτοπ εκανε μονο του επανεκκινηση, η οθονη λειτουργουσε κανονικα αλλα οταν εφτανε στο σημειο που γραφη "εναρξη windows" (τα 7 εχω) εδειχτε το σηματακι με τα τεσσερα χρωματα κανονικα και μετα εκλεινε η οθονη... εχω δοκιμαση να το συνδεσω με αλλη και δουλευε...τωρα πια δεν δουλευει ουτε αυτο.... επισης ανοιγη κανονικα σε λειτουργια ασφαλειας... Ουσιαστικα οταν το ανοιγω κανονικα μου ανοιγη μεχρι το σημειο που λεει εναρξη windows...ξερει κανεις τιποτα? αλλιος πρεπει να το παω σε τεχνικο και θα μου παρει κανα 100σταρι για αλλαγη οθονης ή μητρικης
kostasxin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 φίλε μου πρώτα άνοιξε και καθάρισε το από σκόνες μπορεί να είναι θέμα θερμοκρασίας. Γράψε αν θες και μοντέλο.
TehKonnos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 το εκανα αυτο 2-3 φορες το μοντελο ειναι της Hp G16 γραφει
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 επειδη G16 βγαινουν ενα σωρο στην αναζητηση αν μπορεις γινε λιγο πιο συγκεκριμενος. καπου θα λεει τι φοραει κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα