Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,άπαντες.

Περνάμε από τα XP στα win7 αργότερα ίσως και στα 8αρια αν είναι συμβατά τα προγράμματα μας.

Τώρα έχουμε το εξής  προβλημα.

Η αλληλογραφία μας έρχεται σε outlook express π.χ. [email protected]

έχουμε κάνει λογαριασμούς στο  outlook.com. π.χ[email protected]

Ομως  δεν  θέλουμε να αλλάξουμε το αρχικό μας mail ετσι μας ξέρουν πολλοί.

Μπορείτε να μας; καθοδηγήσετε πως θα παίρνουμε  και παλι τα mail μας να εισέρχονται αυτόματα στο outlool.com.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Στα 7αρια και 8αρια δεν υπάρχει outlook express. Θα χρησιμοποιήσεις το Windows Live Mail ή το Thunderbird και θα σετάρεις εκεί και τους 2 λογαριασμούς.

Συμβουλή: Ξεφορτώσου το @otenet σιγά-σιγά. Αν το χρησιμοποιείς και σε άλλες υπηρεσίες, άλλαξέ το και βάλε το @Outlook. Επίσης ειδοποίησε και όλες σου τις επαφές ότι αλλάζεις mail και σε λίγο καιρό θα έχεις γλυτώσει απ' το αρχαίο POP3 (otenet).

Μπορείς να κάνεις και forward το otenet στο Outlook αλλά καλύτερα ξεφορτώσου το.

• Like 2
Δημοσ.

Σωστα οσα αναφερεις αλλά αυτό θέλει πολυ δουλεια οταν εχεις  διαδωσει το mail σου σε χιλιαδες αποδέκτες χρειαζεται χρονος να  τους βρεις ολους και να τους ενημερωσεις.και  μεχρι τοτε πρεπει να λειτουργει και  ο παλιος λογαριασμος.

εδω θελω μια βοήθεια αφου εχω λογαριασμο στο outlook.com πες μου πως μπορω να κατευθυνω εκει και τα μηνυματα του παλιου λογαρισμού 

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπες Outlook.com στον λογαριασμό σου (από browser) και πήγαινε στο γραναζάκι δεξιά και μετά options>import email accounts>Other email provider και βάλε τα στοιχεία του otenet.

Μπορείς επίσης να βάλεις και μια default υπογραφή στο πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις για email client, του τύπου "παρακαλώ κάντε replay στην νέα μου διεύθυνση [email protected]". Φυσικά θα κρατήσεις και τον otenet ενεργό, απλώς μετά από κάποιο διάστημα σχεδόν κανείς δεν θα σου στέλνει εκεί.

Δημοσ.

ΟΚ ορθο αυτό,το  εχω κάνει  αλλά ετσι  σου κάνει εισαγωγή καθε φορά που ακολουθείς την ίδια διαδικασία.

Θα ήθελα κάτι μόνιμο δηλαδή να γίνεται η εισαγωγή αυτόματα,διαρκώς.

Δημοσ.

Δεν θα έπρεπε να το κάνεις κάθε φορά. Ίσως το Outlook δεν λειτουργεί σαν το Gmail. Πήγαινε στο web interface του Otenet και κάνε forward στο Outlook.

Δημοσ.

Το mail forward θα πρέπει να γίνει απευθείας από τον provider.

Αυτό σημαίνει ότι στο cpanel της otenet, θα πάει και θα ενημερώσει το mail forwarding να γίνεται στη νέα διεύθυνση.

Δημοσ.

Παιδια να σας ευχαριστήσω αυτό  θα κάνω  για το κεντρικο  mail,αλλά υπάρχει και μια ιδιαιτερότητα, εκτος απο το  κεντρικο υπάρχουν και εσωτερικα e mail που τα πήραμε απο τον host web αυτά δεν  αναφέρονται απευθείας στην otenet.gr

εχουν σχεση με  το ονομα της ιστοσελιδας μας π.χ. [email protected].εδω  τι κανουμε;

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω δύο λογαριασμούς e-mail, έναν στο hotmail και έναν στο gmail.

Έβαλα να γίνονται προώθηση τα μηνύματα του hotmail στο gmail,

πριν απο λίγο καιρό σταμάτησα την προώθηση (απο τις ρυθμίσεις του hotmail)

αλλα το βλαμμένο το gmail εξακολουθεί να λαμβάνει τα μηνύματα απο το hotmail.

Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως θα σταματήσει η προώθηση ;;

Δημοσ.

Στα 7αρια και 8αρια δεν υπάρχει outlook express.

Μπορεις ομως με αλχειμικο τροπο να προσαρμοσεις την αλληλογραφια των vista που ειναι σαν το outlook express .

Γινεται και στα 10αρια αλλα δεν το εχω καταφερει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...