st2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 έχω το εξής πρόβλημα το PC βγάζει 2 ζεύγη από εξόδους (το κλασσικό στρογγυλό 3,5mm πρασινο και κοκκινο) για ακουστικά - μικρόφωνο ένα ζεύγος πίσω και ένα ζεύγος μπροστά με τα windows8.1 δεν μπορώ με τίποτα να ακούσω από το μπροστά οι διαφοροι drivers (realtek , via ) που είχα στα 7 και μου έδιναν την επιλογή να στέλνω μπροστα ή πισω τον ήχο στα 8 εγκαθίστανται αλλά δεν λειτουργούν (2πλο κλικ και τίποτα) υπάρχει κάποια λύση ;;
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 το κουτι εχει 2 καλωδια για τη συνδεση του front panel audio ενα που λεει ac97 και ενα HD audio (η αλλιως)azalia τσεκαρε μηπως και ειναι το ac97 πανω κ αν ειναι αλλαξε το. Δευτερον αφου κανεις την αλλαγη αν χρειαστει τσεκαρε στο bios για το front panel audio να ειναι σε azalia H HD Audio η επιλογη. 1
st2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 είναι hardware το θέμα και όχι drivers; θα το τσεκάρω ------------------------------------- εισαι φοβερος σε ευχαριστώ πολυ φιλε!!!!!
st2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 αυτό που είπες αλλαξα το καλώδιο έκανα μια απεγκατάσταση κατι realtek επανεκκίνηση και δούλεψε! ευχαριστώ (μου είχε σπάσει τα νεύρα) (έκανα και ενα καθάρισμα μεσα στον tower επ`ευκαιρία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα