alaniaris1234 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια ολων σας,σκεφτωμε να αγορασω ενα PS3 Slim με CFW για να μπορω να παιζω παιχνιδια απο σκληρο δισκο. Ποιο αντεχει ποιο πολυ το FAT η το Slim? Αξιζει αν παρω Ps3 Slim η FAT χωρις CFW και να το στειλω σε ενα μαγαζι για Downgrade και περασμα CFW? Παιδια αν εχεται PS3 με CFW και καθεται ενδιαφερομαι Δινω μεχρι 120 ευρω Ευχαριστω
gokushen Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δεν το συνιστώ να πάρεις με CFW, ειδικά τώρα, αυτή την εποχή. Καταρχήν, τα περισσότερα παιχνίδια του PS3 μπορεί να τα αγοράσεις μεταχειρισμένα από αρκετά μαγαζιά με 3-5 ευρώ. Ακόμα και τα καινούργια τα επόμενα δυο χρόνια δεν θα κοστίζουν πάνω από 30-35 ευρώ λόγω PS4. Ποιος ο λόγος του CFW; Εγώ ψηφίζω Slim.
mikele13- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια ολων σας,σκεφτωμε να αγορασω ενα PS3 Slim με CFW για να μπορω να παιζω παιχνιδια απο σκληρο δισκο. Ποιο αντεχει ποιο πολυ το FAT η το Slim? Αξιζει αν παρω Ps3 Slim η FAT χωρις CFW και να το στειλω σε ενα μαγαζι για Downgrade και περασμα CFW? Παιδια αν εχεται PS3 με CFW και καθεται ενδιαφερομαι Δινω μεχρι 120 ευρω Ευχαριστω ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα παρεις slim(οχι super slim) ειτε με περασμενο cfw,ειτε να δεχεται cfw... fat δεν θα παρεις διοτι ανεβαζουν υψηλες θερμοκρασιες και εχουν το μικροβιο του YLOD. και ΠΟΤΕ δεν θα στειλεις κονσολα σε μαγαζι για να σου περασουν το cfw. διοτι θα πληρωσεις αρκετα χρηματα σε σχεση με πολλα παιδια που ασχολουνται με αυτο ειτε απο χομπυ,ειτε με πολυ μικροτερο αντιτιμο... οποιαδηποτε πληροφορια η βοηθεια χρειαζεσαι,στειλε πμ να σε βοηθησω. το Ps3 εχει πολυ ψωμι ακομα,τουλαχιστον για 2 χρονια οσο αφορα τις κυκλοφοριες παιχνιδιων... αν η τσεπη σου αντεχει να αγοραζεις παιχνιδια,οκ παω πασο. αν ομως οχι,με ενα slim cfw παιζεις τα παντα...
alaniaris1234 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 mikele13- Εχω ψαξει παντου στο Internet και δεν εχω βρει ουτε Slim με CFW ουτε με OFW στα 120 ευρω και λεω να παω σε xbox 360 RGH η JTAG εσυ τι προτινεις?
mikele13- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 ΑΛΛΟ ΛΩΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΖΑΝΗ... κονσολα ps3 με cfw θα βρεις,σκανε συχνα ευκαιριες. οσο για την τιμη,αντε να δωσεις μεχρι 150 με cfw. οσο αφορα το 360,ειναι καθαρα θεμα γουστου τι προτιμαει ο καθενας. ειχα jtag xbox και το εδωσα. το ps3 το κρατησα ομως κ δεν το μετανοιωνω...
alaniaris1234 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 mikele13- Eσυ τι προτινεις που ειχες και τα δυο εχω ακουσει οτι τα xbox 360 δεν παθενουν ευκολα ylod
panbil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 αναλογα το μοντελο αν ειναι τα πρωτα πριν τα jasper καποια στιγμη ολα βγαζουν θεμα αν βρεις απο jasper και μετα εισαι οκ δες τι παιχνιδια σε ενδιαφερουν και αναλογα πας σε κονσολα αλλα πραγματι ps3 με CFW δυσκολα να βρεις στα 120 πουθες ισως δλδ να βρεις κανα φατ αλλα δεν θα το συκιστουσα οταν με 50-60 ακομη μπορεις να βρεις σλιμ που θα στα βγαλει τα λεφτα του
alaniaris1234 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Panbil an paro slim 160gb cfw rogero 4.55 sta 170€ einai kali epilogi?
mtzs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Εχω δει και καλυτερες περιπτωσεις αλλα και αρκετα χειροτερες. Ειναι τιμια τιμη. Σλιμ κονσολα ειναι εχεις το κεφαλι σου ησυχο. CFW με 120 ξεχνα το απλα. Στα 150 μπορει να βρεις καμια ΦΑΤ κονσολα που δε θα τη συνιστουσα κατι το οποιο σου λενε ολοι Για 20 ευρω δε λεει να εχεις την εγνοια αν θα σου βγαλει YLOD. Αν παιρνεις τη κονσολα με σκοπο να την κρατησεις δε το σκεφτεσαι καν.
alaniaris1234 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μολις βρήκα φατ 100€ με ολα τα καλωδια χωρις μοχλο 3.55 firmware με 120gb σκληρό δησκο
mtzs Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν το παρεις να του αλλαξεις παστα οπωσδηποτε Αν ειναι φατ με 4 usb ports θα σου λεγα να μην το παρεις Υπολογιζε + 30-40 ευρω τουλαχιστο για DS3. Οποτε αναλογισου αν αξιζει τον κοπο.
mikele13- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 μην παρεις fat κονσολα!!! ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα δωσεις χρηματα,τουλαχιστον αξιοποιησε τα σωστα. κοιτα για σλιμ κονσολα ΜΟΝΟ!!! τοσοι στο λεμε εδω.... 1
Red_4ever Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 170 ευρω μην δωσεις με τιποτα, γελοια τιμη.. εδω εγω εβαλα αγγελια ζητησης κονσολας με 120 ευρω και πηρα ενα σλιμ 160GB με 2 αυθεντικα χειριστηρια και τα παιχνιδια GTA V, FIFA 14, PES 2014 μαζι. Αμα πουλαγα το 1 χειριστηριο και τα παιχνιδια θα επαιρνα στην χειροτερη 65 ευρω... Δηλαδη θα μου κοστιζε ουσιαστικα η κονσολα 55 ευρω και ξερω ενα παιδι που κανει downgrade + cfw + καθαρισμο + αλλαγη παστας στα 30 ευρω. Με λιγα λογια θα μου βγαινε στα 85 ευρω η κονσολα μαζι με cfw και οχι 170.. Φατ μην παρεις με τιποτα, σου εξηγησαν τα παιδια. Βεβαια, μην νομιζεις οτι ετυχε απλα να βρω το σλιμ σε τρελη τιμη, ειχα και μια αλλη προσφορα, super slim 500gb με 7 μηνες εγγυηση στα 100 ευρω. Οποτε σου προτεινω να βαλεις αγγελια ζητησης στα 100 ευρω (χωρις cfw), εδω στο ινσομνια και οταν βρεις του βαζεις CFW που θες και συνολικα θα πληρωσεις 10 ευρω παραπανω απο οτι θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα