Προς το περιεχόμενο

Καλη ψυχτρα για 4670k

MrHavoC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποσο στοιχιζει αραγε μια αξιοπρεπης ψυχτρα που θα κρατησει αυτο τον δυνατουτσικο επεξεργαστη κατω απο 65 βαθμους; (εννοειται τιγκα γραφικα σε games οπως league of legends, rift, dota 2)

noctua, coolermaster, thermaltake, zalman κτλπ; ιδου η απορια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν κάνεις overclocking πάνω από 4.4 για μένα πρέπει να πάς σε ΑΙΟ υγρόψυξη. Η καλύτερη επιλογή σαν vfm είναι η Seidon 240M. Αν κάνεις μέτριο oc, μέχρι 4.4 νομίζω είσαι απόλυτα καλυμμένος με μια καλή αερόψυκτρα, τύπου Noctua, Silver Arrow, Phanteks και True Spirit Power. Για χαμηλά oc ή στοκ ταχύτητες πάρε μια CM Hyper 212 Evo ή και κάποια Raijintek και είσαι ΟΚ.

Η Seidon 240M είναι στα 95€.

Οι καλές αερόψυκτρες από 70-90€.

Οι μικρές αερόψυκτρες από 30-40€. 

Προϋπόθεση για όλα αυτά να χωράει το κουτί σου.

η μητρικη ειναι gigabyte z87x ud3h

ειναι κλοκαρισμένος ? αυτην την στιγμή ποιανει 65 με την stock ψυκτρα ?

ειμαι με την stock ψυχτρα και για να μην σηκωνει θερμοκρασιες ξεκινησα κλεινοντας τους 2 πυρηνες μετα τους ξανανοιξα και τωρα τον εχω ριξει στα 2,6ghz και ειμαι κομπλε δεν παει πανω απο 53C στο LoL

Η true spirit 140 power ειναι στα 45 ευρω, ιδια αποδοση με noctua.

Γιατι σε ενδιαφερει τοσο πολυ να μην φτανει τους 65 βαθμους? Απο την στιγμη που δεν πιανεις 80αρια εισαι ΟΚ βασικα.. Αν ειναι να μην κανεις OC τοτε μπορεις να παρεις την true spirit 120.

Μέχρι πόσα δίνεις γενικά;

Αυτη ειναι μια σωστη ερώτηση,οπως και να διατυπώσεις καλύτερα την σκεψη σου για το μέλλον..

Παρ'ολα αυτα πάρε προτασεις για την γνώση,και για χάζεμα.. > http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-evo-p-PER.811683

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...