peeperman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα Χθές αγόρασα την κάρτα γραφικών Asus R7 240 και ένα τροφοδοτικό μαζί καθώς αυτό που είχα είναι μόνο 300W. Άνοιξα την κάσα, έβγαλα την παλιά γραφικών (ATI HD 2400 PRO) και το παλιό τροφοδοτικό και τοποθέτησα τα καινούρια. Πάω να το βάλω σε λειτουργία το PC, ανάβει κανονικά αλλά η γραφικών δεν στέλνει καθόλου εικόνα. Έλεγξα τις συνδέσεις και όλες είναι κομπλε. Σβήνω το PC, βγάζω την καινούρια και βάζω πάλι την HD 2400, ανάβω πάλι το PC και αυτή την φορά δεν έδειχνε εικόνα ούτε αυτή. Δοκίμασα να αποσυνδέσω το καλώδιο από τη VGA και να το συνδέσω στην ενσωματωμένη που έχει η μητρική. Εκεί έδειξε κανονικά. Μπήκα στα windows και ανοιξα το control panel αλλά στο device manager δεν έβλεπα πουθενά τη γραφικών πάρα μόνο την ενσωματωμένη . Προσπάθησα πολλές φόρες, να βγάλω και να ξαναβάλω τις κάρτες (και την παλιά και την καινούρια) και κάποια στιγμή έδειξε πάλι εικόνα η παλιά. Έκανα έλεγχο στο bios και σύμφωνα με αυτό προεπιλεγμένη κάρτα είναι της pci express. Η μητρική μου είναι η Asrock ConRoe 1333-DVI/H R2.0 με pci express 2.0 x16, και η γραφικών η καινούρια είναι pci express 3.0 Έχει μήπως κάποιος καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;
peeperman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 drivers αλλαξες? αρχικά δεν έσβησα τα driver. μετά σύνδεσα στην ενσωματομενη vga για να έχω εικόνα και το έκανα, αλλά δεν άλλαξε τίποτα, και συνέβαινε το ίδιο και στην παλιά γραφικών
palamas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ακου ..συνδεσου με την ενσωματομένη διεγραψε το παλιο driver http://www.wagnardmobile.com/DDU/, κανε αυτο και μετα ξαναπέρνα τα καινουργια drivers απο το σιτε 1
peeperman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Θα το δοκιμάσω αύριο και θα δούμε. Ελπίζω να είναι τόσο απλό.
Ailuros Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα Χθές αγόρασα την κάρτα γραφικών Asus R7 240 και ένα τροφοδοτικό μαζί καθώς αυτό που είχα είναι μόνο 300W.Άνοιξα την κάσα, έβγαλα την παλιά γραφικών (ATI HD 2400 PRO) και το παλιό τροφοδοτικό και τοποθέτησα τα καινούρια. Πάω να το βάλω σε λειτουργία το PC, ανάβει κανονικά αλλά η γραφικών δεν στέλνει καθόλου εικόνα. Έλεγξα τις συνδέσεις και όλες είναι κομπλε. Σβήνω το PC, βγάζω την καινούρια και βάζω πάλι την HD 2400, ανάβω πάλι το PC και αυτή την φορά δεν έδειχνε εικόνα ούτε αυτή. Δοκίμασα να αποσυνδέσω το καλώδιο από τη VGA και να το συνδέσω στην ενσωματωμένη που έχει η μητρική. Εκεί έδειξε κανονικά. Μπήκα στα windows και ανοιξα το control panel αλλά στο device manager δεν έβλεπα πουθενά τη γραφικών πάρα μόνο την ενσωματωμένη . Προσπάθησα πολλές φόρες, να βγάλω και να ξαναβάλω τις κάρτες (και την παλιά και την καινούρια) και κάποια στιγμή έδειξε πάλι εικόνα η παλιά. Έκανα έλεγχο στο bios και σύμφωνα με αυτό προεπιλεγμένη κάρτα είναι της pci express. Η μητρική μου είναι η Asrock ConRoe 1333-DVI/H R2.0 με pci express 2.0 x16, και η γραφικών η καινούρια είναι pci express 3.0 Έχει μήπως κάποιος καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Οι καλές οι εκταφές μόνο στο insomnia γίνονται.... 3
peeperman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 μπες στο bios Και ρυθμισε για default την PEG εκεί είναι ρυθμισμένο. Pci express ηταν και η προηγούμενη άλλωστεακου ..συνδεσου με την ενσωματομένη διεγραψε το παλιο driver http://www.wagnardmobile.com/DDU/, κανε αυτο και μετα ξαναπέρνα τα καινουργια drivers απο το σιτεμόλις το δοκίμασα αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα
peeperman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 με την καινουρια καρτα μπαινει στο bios? όχι δεν δείχνει εικόνα, και το παράδοξο είναι ότι μετα είχα πρόβλημα και με την παλιά και μετα απο επανεκκινησεις αποσυνδέσεις κλπ κατάφερε να μου βγάλει εικόνα
peeperman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα Είχα ανοίξει αυτό το post πριν 2 μήνες σχετικά με το πρόβλημα με την γραφικών μου. Την είχα πάει τότε στον πωλητή και μου έκανε αντίκατάσταση. Πριν περίπου 1 εβδομάδα έφτιαξα νεο pc και τη συνδεσα και είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα + ότι σφύριζε το pc 4 φορές που αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα γραφικών. Η μητρική είναι και αυτή της Asus συγκεκριμένα η M5A97 r2.0. Παρατήρησα το εξής στην κάρτα, οταν ανοιγψ το pc το ανεμιστηρακι της κάρτας γραφικών ξεκινα για 5 δεύτερα και μετά σταματάει. Υπάρχει περίπτωση το τροφοδοτικό των 585 watt να μην επαρκεί; Ο κατασκευαστης αναφέρει οτι χρειάζονται 75 watt για να λειτουργήσει. Το σύστημα μου Amd FX 8350 2 Kingston Hyperx Fury 8gb 2 hdd western digital caviar blue 1TB 1 hdd Samsung 500 gb 2 stock fan του κουτιού μάρκας coolermaster 1 ψήκτρα be quiet dark rock
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα