Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ αναλυτικός τίτλος. Μου χάλασε το παλιό μου κινητό και θέλω να αγοράσω ένα καινούργιο με 100 ευρώ πάνω κάτω. Δεν θέλω παραπάνω μιας που η χρήση που θα το κάνω θα είναι μόνο κλήση, μυνήματα και αντε κανένα Internet (όχι αναγκαστικά, μιας που το παλίο κινητό που είχα δεν είχε καν...)
Πράγματα που με ενδιαφέρουνε.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
1)Καλύτερα android σωστά?
2)Μάρκα τι λέτε είναι καλύτερη???

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
Να έχει κάμερα (πιστέυω 5 megapixels είναι καλά)
ΝΑ ΕΧΕΙ FLASH ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Να έχει καλή μπαταρία που να κρατάει
Αν γίνεται να είναι σχετικά μικρό(ξέρω ζητάω κάτι δύσκολο αλλά έστω 11 εκατοστά που είδα)

Τι άλλο να κοιτάξω για αυτά που θέλω???

Γενικώς δεν ξέρω αν θα βολευτώ με touchscreen μιας που δεν έχω ξαναγοράσει touch. Αγαπάω τα πλήκτρα. Αν υπάρχει κάτι καλό σε πλήκτρα σε αυτή την τιμή(και πιο φτηνά) κανένα πρόβλημα...
Μιας που τα πλήκτρα θα έχουνε το θετικό του μεγέθους.....

ΠΧ http://www.skroutz.gr/s/398645/Samsung-Primo-S5610.html
http://www.skroutz.gr/s/4681936/Samsung-Utopia-S5611.html

EDIT : Ποια είναι τα αρνητικά με το να πάρω κινητό με πλήκτρα και να μην έχει Android???

EDIT2: Δεν ενδιαφέρομαι για αγορά από το εξωτερικό (βλέπε Κίνα)

Επεξ/σία από wazzaa
Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν καίγομαι να αποκτήσω επαφή.... :P Αλλά έτσι και αλλιώς για τα xperia δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.....
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση

Δημοσ.

Συγνώμη αυτό δεν το έγραψα στο πρώτο post..... Αποφεύγω απο εξωτερικό.
Πρώτον έχει τύχει να μπλέξω παλιά με τελωνίο και δεν έβγαλα άκρη ....
Δεύτερον το θέμα Service είναι βασικό μου θέμα :P

Κάνω edit Στο πρώτο post....

Δημοσ.

Κοίταξε κάνεις δεν καίγονταν να αποκτήσει επαφή με smartphone στην αρχή αλλά μετά όλοι πήραν τα λόγια τους πίσω. Πλεον οι κινητές συσκευές είναι παραπάνω από ένα απλό μέσο επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων. Τα λεγόμενα έξυπνα τηλέφωνα λοιπόν σου προσφέρουν αρκετά που όσο άχρηστα και να σου φαίνονται τώρα το πιο πιθανό είναι να σου γίνουν απαραίτητα μετά. Φυσικά κουμάντο στη τσέπη σου κάνεις μόνο εσύ αλλά η γνώμη μου είναι να μην πετάξεις 100€ για dump phone όχι εν έτη 2014

• Like 2
Δημοσ.

Δες το Huawei ascent w1 που το χει προσφορά η cosmote με 89€. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20285762&s=0

Τα Windows phone είναι μια χαρά για πρώτη φορά,καθώς είναι εύκολα στην χρήση και δεν έχουν κολλήματα και lags.

• Like 1
Δημοσ.

Από Ελλάδα δεν θα πάρεις κάτι καλό σε τέτοιο budget

Δυστυχώς όμως δεν είμαι της λογικής να δίνω περισσότερα λεφτά για συσκευές που χαλάνε στα πρώτα 2-3 χρόνια.....

Εκτός Ελλάδας δεν μπορώ να δίνω λεφτά.....

Κοίταξε κάνεις δεν καίγονταν να αποκτήσει επαφή με smartphone στην αρχή αλλά μετά όλοι πήραν τα λόγια τους πίσω. Πλεον οι κινητές συσκευές είναι παραπάνω από ένα απλό μέσο επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων. Τα λεγόμενα έξυπνα τηλέφωνα λοιπόν σου προσφέρουν αρκετά που όσο άχρηστα και να σου φαίνονται τώρα το πιο πιθανό είναι να σου γίνουν απαραίτητα μετά. Φυσικά κουμάντο στη τσέπη σου κάνεις μόνο εσύ αλλά η γνώμη μου είναι να μην πετάξεις 100€ για dump phone όχι εν έτη 2014

Σίγουρα αλλά εγώ το θέλω για απλό κινητό.... Τι να το κάνω το παραπάνω. Στην λαική δουλεύω, δεν έχω facebook, δεν χρησιμοποιω το κινητό για ιντερνετ άρα γιατί???

Δηλαδή να δόσω 200 ευρώ σε κινητό που θα έχει αυτά???

Να έχει 4πύρηνο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο για τι???

Σίγουρα καλά κάνεις και μου λες την γνώμη σου και την σέβομαι απόλυτα και σε ευχαριστώ. Αλλά κάνουμε μια κουβέντα για να μου λυθούνε μερικές απορίες....

Δηλαδή τα Samsung Galaxy Duos θεωρείται dump phone??? ΠΧ

http://www.skroutz.gr/s/2358832/Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562.html

http://www.skroutz.gr/s/4255800/Samsung-Galaxy-S-Duos-2-S7582.html

Δες το Huawei ascent w1 που το χει προσφορά η cosmote με 89€. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20285762&s=0

Τα Windows phone είναι μια χαρά για πρώτη φορά,καθώς είναι εύκολα στην χρήση και δεν έχουν κολλήματα και lags.

Σε ευχαριστώ. Τα huawei είναι name , no name κινητό όπως λέει ο αδερφός μου. Άρα δεν θα πρωτιμούσα... Τα windows όμως απόσο ξέρω δεν είναι τόσο καλά συστήματα... Τα android έχουνε περισσότερες επιλογές αλλά ευχαριστώ....

Δημοσ.

Δυστυχώς όμως δεν είμαι της λογικής να δίνω περισσότερα λεφτά για συσκευές που χαλάνε στα πρώτα 2-3 χρόνια.....

Εκτός Ελλάδας δεν μπορώ να δίνω λεφτά.....

Σίγουρα αλλά εγώ το θέλω για απλό κινητό.... Τι να το κάνω το παραπάνω. Στην λαική δουλεύω, δεν έχω facebook, δεν χρησιμοποιω το κινητό για ιντερνετ άρα γιατί???

Δηλαδή να δόσω 200 ευρώ σε κινητό που θα έχει αυτά???

Να έχει 4πύρηνο και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο για τι???

Σίγουρα καλά κάνεις και μου λες την γνώμη σου και την σέβομαι απόλυτα και σε ευχαριστώ. Αλλά κάνουμε μια κουβέντα για να μου λυθούνε μερικές απορίες....

Δηλαδή τα Samsung Galaxy Duos θεωρείται dump phone??? ΠΧ

http://www.skroutz.gr/s/2358832/Samsung-Galaxy-S-Duos-S7562.html

http://www.skroutz.gr/s/4255800/Samsung-Galaxy-S-Duos-2-S7582.html

Σε ευχαριστώ. Τα huawei είναι name , no name κινητό όπως λέει ο αδερφός μου. Άρα δεν θα πρωτιμούσα... Τα windows όμως απόσο ξέρω δεν είναι τόσο καλά συστήματα... Τα android έχουνε περισσότερες επιλογές αλλά ευχαριστώ....

Αδερφε προσεξε λιγο τι σου προτεινω στο 2ο ποστ.Μην μπερδευεστε και μην βιαζεστε να αποπαρετε καποιον χωρις να προσεχετε αυτα που εχει γραψει.Εγω σου προτεινα να παρεις μια συσκευη των 110€ και οχι 200€ ουτε 300€.Βαση εμπειριας σου προτεινα τη συσκευη που πιστευω καλυτερη στα χρηματα που εσυ αναφερες.Τα S Duos που εχεις βαλει ειναι πραγματικα για τα σκουπιδια,κολλανε out of the box μεχρι και στην περιηγηση στο μενου χωρις καν να βαλεις ουτε μια εφαρμογη μεσα!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η Huawei είναι τηλεπικοινωνιακός κολοσσός, δεν είναι noname εταιρεία. Και τα windowsphone  είναι μια χαρά πόσο μάλλον για έναν αρχάριο και ειδικα για αυτό που θες εσύ. Και το xperia m για την περιπτωση σου ειναι τέλειο επίσης. Τώρα αν θες διάρκεια μπαταρίας ίσως να μην πρέπει να πάρεις smartphone ή να προσανατολιστείς σε κάποια feature phone όπως τα nokia asha

Επεξ/σία από disqualified
  • Like 2
Δημοσ.

Αδερφε προσεξε λιγο τι σου προτεινω στο 2ο ποστ.Μην μπερδευεστε και μην βιαζεστε να αποπαρετε καποιον χωρις να προσεχετε αυτα που εχει γραψει.Εγω σου προτεινα να παρεις μια συσκευη των 110€ και οχι 200€ ουτε 300€.Βαση εμπειριας σου προτεινα τη συσκευη που πιστευω καλυτερη στα χρηματα που εσυ αναφερες.Τα S Duos που εχεις βαλει ειναι πραγματικα για τα σκουπιδια,κολλανε out of the box μεχρι και στην περιηγηση στο μενου χωρις καν να βαλεις ουτε μια εφαρμογη μεσα!

Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση και όπως ξαναείπα κάνουμε κουβέντα και ελπίζω να μην με παρεξηγείς.

Μου έιπες για τα xperia αλλά άλλοι μου έχουνε πει ότι δεν είναι καλά.... :P

Πάντος ευχαριστώ και πάλι για όλη την βοήθεια και τις απαντήσεις σου.....

ΥΓ:Δεν σε απόπειρα ούτε είχα τέτοιο σκοπό. ^_^

η Huawei είναι τηλεπικοινωνιακός κολοσσός, δεν είναι noname εταιρεία. Και τα windowsphone  είναι μια χαρά πόσο μάλλον για έναν αρχάριο και ειδικα για αυτό που θες εσύ. Και το xperia m για την περιπτωση σου ειναι τέλειο επίσης. Τώρα αν θες διάρκεια μπαταρίας ίσως να μην πρέπει να πάρεις smartphone ή να προσανατολιστείς σε κάποια feature phone όπως τα nokia asha

Δεν ξέρω, μια κοπέλα που το εχει,δεν της αρέσει καθόλου αλλά βέβαια κοπέλα είναι :P .

Για την μπαταρία το γνωρίζω... Είναι πρόβλημα αλλά αφού "πρέπει" να πάρω Smartphone , τι να κάνουμε :P

Ευχαριστώ και εσένα για την βοήθεια σου.

EDIT: Aν λέτε αυτό http://www.skroutz.gr/s/3606775/Sony-Xperia-M.htmlείναι πολύ καλό. Τουλάχιστον σε αυτό που θέλω εγώ.

Δύο πυρήνες στο 1000 MHz δεν θα κολλάει δηλαδή (σε νορμαλ χρήση)?

Κάτι που δεν ανέφερα αλλά με απασχολεί. Συνδέεται στον υπολογιστή με βίσμα, άμα θέλω να περάσω φωτογραφίες κτλ???

Δημοσ.

Η Huawei είναι τέταρτη σε πωλήσεις smartphone,σε καμία περίπτωση δεν είναι noname εταιρεία!!! Τα android από Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα συνήθως έχουν αρκετά lags σε αντίθεση με τα Windows phone.Από android καλή επιλογή φαίνεται το Xperia M.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιταξε να εξηγηθουμε λιγο για να μην παρεξηγηθουμε.Στον τιτλο του θεματος αναγραφεις καθαρα οτι εισαι ασχετος με κινητα γι'αυτο και προφανως ρωτας τη γνωμη μας,απο την αλλη ομως εβγαλες αχρηστα τα Xperia βασισμενος προφανως σε μη αντικειμενικες αποψεις αλλων,εβγαλες αχρηστα τα Windows Phone που φορανε ενα πολυ καλο και ελαφρυ λογισμικο και βασισμενος στις "γνωσεις" του αδερφου σου εβγαλες αχρηστη μια εταιρια κολοσσο.Μεχρι στιγμης οτι και να σου εχει προταθει απο εμας που ξερουμε και ασχολουμαστε με το αντικειμενο,το εβγαλες αχρηστο και ρωταω εγω τωρα με ολη την καλη διαθεση παντα αφου απο οτι φαινεται τα ξερεις ολα για ποιο λογο ηρθες και ζητησες τις δικες μας γνωσεις??

• Like 4
Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι android απο την Ελλαδα σε τετοιο budget δεν παιρνεις.

Παρε ή καποιο κινεζικο ή Windows Phone διαφορετικα ανεβασε το budget κανενα 60-80αρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...