ostvarivanje Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ιδιαίτερα ευχάριστο το ότι γίνεται η δουλειά και με το δάχτυλο στο desktop. Είχα μια ανησυχία για αυτό. Ώστε έτσι με τη φόρτιση ε; Άντε να δούμε, γιατί η προσμονή είναι μεγάλη. Για τα updates, θα το έχω υπόψη μου. Για το πώς κλείνουν τα full screen apps το ξέρω γιατί και windows 8.1 έχω στον υπολογιστή αλλά και έχω δύο videos που το κάνουν. Εντάξει, το να το συνηθίσεις είναι ζήτημα το πολύ δύο ημερών. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και εύχομαι να το ευχαριστηθείς (όπως και εγώ ευελπιστώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 και εγω σαν κατοχος dell venue pro 8 που ειμαι ειναι οτι ιδανικοτερο για tablet για μενα τουλαχιστον!!ευχομαι να το χαρειτε παιδια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Από τη στιγμή που και εσύ έχεις 8ιντσο και λες ότι είναι ιδανικότερο για τάμπλετ είναι πολύ καλό. Άσε που με κάνεις να ανυπομονώ. Σε ευχαριστώ πολύ και εύχομαι και εσύ να το απολαμβάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Είναι πολύ βολικό.υποτίθεται ότι αγοράζουμε την συσκευή για φορητοτητα.τι να το κανω το 10αρι?ποτε θα παραλάβεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μα ο κύριος λόγος που διάλεξα 8 ίντσες είναι η φορητότητα. Εγώ την ταμπλέτα τη χρησιμοποιώ εκτός σπιτιού, οπότε δε με ενδιαφέρει 10+ ίντσες να αράζω στον καναπέ. Για αυτό έχω τον σταθερό στο σπίτι (βέβαια αν η δουλειά μου το απαιτούσε, θα είχα κάποιο laptop). Τέλος πάντων, θέλω να δω και τη διαφορά στην απεικόνιση των 8 ιντσών σε σχέση με τις 7 του πρώτου Nexus 7 που έχω. Δεν εννοώ για χαρακτηριστικά, εννοώ αυτή η μία ίντσα παραπάνω τι θα μου προσφέρει. Όσο για το πότε παραλαμβάνω, πιστεύω πως αύριο. Κάπου στις 5 και, το απόγευμα, μου έστειλε email και sms το Public ότι το απέστειλαν. Λογικά το πρωί (δηλαδή σε λίγες ώρες) θα είναι εδώ. Οπότε, εις αύριον τα σπουδαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdimitr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 extra tip που ξέχασα. Για καλύτερη χρήση στο desktop κάνε στις ρυθμίσεις το διπλό κλικ μονό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σε ευχαριστώ. Έτσι κι αλλιώς μονό κλικ χρησιμοποιώ και στο σταθερό και για την επιλογή αρχείων - φακέλων έχω να εμφανίζεται αυτό το κουτάκι πάνω αριστερά στο εικονίδιο. Πρέπει να έχει έρθει γιατί με πήραν από την courier, αλλά τώρα δεν απαντάνε. Επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου, θα το πάρω σε λίγο, οπότε αργότερα τα σπουδαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) επειδη ειχα και nexus 7 αυτη η μια ιντσα κανει την διαφορα!πολυ πιο ξεκουραστο και ανετο το 8αρι!! Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2014 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Κάτι τέτοιο πιστεύω και εγώ. Απλά, θέλω να δω και πόσο όγκο επιπλέον καταλαμβάνει για τη μεταφορά του. Λοιπόν, βγαίνω και πάω να παραλάβω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ακομη ένα τιπ: Παρατεταμένο το δάκτυλο στην οθόνη στο desktop UI,είναι το δεξί κλικ! Καλορίζικα και καλοδουλευτα και στους δυο σας που πήρατε το vivotab! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 καλοριζικο!!αναμενουμε εντυπωσεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Το παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι και δεν άντεξα και το άνοιξα χωρίς να το φορτίσω ενώ ήμουν έξω. Βασικά, φοβήθηκα επειδή στην πρώτη εκκίνηση κάνει όλες αυτές τις ρυθμίσεις και το λογαριασμό (που έβαλα τον ίδιο με το σταθερό, οπότε περάστηκαν όλες οι ρυθμίσεις που είχα) και δεν ήξερα πόση μπαταρία έχει. Τελικά, όταν άνοιξε η επιφάνεια εργασίας είδα ότι είχε ακόμα 81% μπαταρία αλλά πολύ εύκολα έπεσε στο 27% και τώρα το φορτίζω. Λίγα πράγματα έχω δει, ενημερώσεις δεν έχω κάνει καθόλου, αλλά ό,τι μου έρχεται στο μυαλό θα το αναφέρω. Στο dekstop, ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το stylus, αλλά δουλεύοντας το, ανακάλυψα ότι και με το δάχτυλο μια χαρά γίνεται η δουλειά. Αυτό το είχα ένα άγχος το οποίο μου έφυγε αμέσως. Το stylus μου έκανε κάτι περίεργα όταν πήγα να του κάνω βαθμονόμηση. Όταν το ολοκλήρωσα, μετά το stylus εστίαζε εντελώς σε άλλο σημείο από εκεί που το είχα. Αναγκάστηκα να διαγράψω τη ρύθμιση για να λειτουργεί πάλι καλά. Προφανώς, όλο και θα έχει κάποια ενημέρωση και για αυτό. Αύριο που θα το χρησιμοποιήσω εκτενώς θα δω και τα υπόλοιπα. Εντυπωσιάστηκα πόσο άνετο είναι το browsing, ειδικά με Explorer. Έβαλα και τον Chrome, θα δω ποιον θα χρησιμοποιώ. Το πρώτο που έκανα με τον Explorer είναι να ανοίξω τη nerit.gr. Είχα διαβάσει στο myphone ότι στο livestreaming των καναλιών, απαιτεί την τελευταία έκδοση του flash (14 κάτι θυμάμαι) και σχολίαζαν ότι με android tablets δεν γίνεται να δεις αγώνες Mundial. Οπότε μπήκα κανονικά και είδα λίγο ειδήσεις (το μεσημέρι) και μια χαρά μου φάνηκε και ο ήχος, και επειδή είμαι και σε καφετέρια χαμήλωσα κιόλας την ένταση γιατί ενοχλούσε. Τώρα, τι άλλο να γράψω; Βασικά, ακόμα δεν πιστεύω ότι έχει πλήρη windows (ξεχνιέμαι εννοώ συχνά) και μπαίνω στο desktop για μια γερή δόση Windows Κανονικά το office υπάρχει, αλλά δεν το ενεργοποίησα ακόμα. Θέλω να διαβάσω το βιβλιαράκι που έχει και το pdf που υπάρχει στην ταμπλέτα, προφανώς έχει ενδιαφέροντα πράγματα για τη χρήση της. Επίσης η κάρτα μνήμης που περιέχει το recovery, τι ακριβώς είναι αυτό; Για να κάνω επαναφορά το σύστημα όπως όταν πρωτοάνοιξα την ταμπλετα; Αν είναι έτσι, να το μεταφέρω στον υπολογιστή και να χρησιμοποιήσω αυτήν την κάρτα μνήμης μέχρι να πάρω κάποια μεγαλύτερη. Επίσης στα windows έβαλα στις ιδιότητες οθόνης που λέει αλλαγή μεγέθους όλων των στοιχείων, το έβαλα στο 125% και έτσι και τα γράμματα είναι μεγαλύτερα αλλά και τα κουμπιά κλεισίματος, μεγιστοποίησης κλπ, τα οποία πατιούνται πολύ εύκολα και με το δάχτυλο. Αυτό το είχα άγχος. Αυτά προς το παρόν, πάω να παίξω ένα asphalt 8 να χαλαρώσω λίγο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 αντε καλοριζικο και επισημα!!! εδω εγω που το εχω απο τον γεναρη και ακομα ωρες ωρες δεν το πιστευω οτι εχει full windows αυτο το μαραφετι!!απο θερμοκρασιες οταν παιζεις το asphalt πως παει?ζεστενεται σε καποιο σημειο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdimitr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Γενικά ζεσταίνεται περισσότερο από άλλα "καλά" tablet αλλά όχι υπερβολικά. Εγώ παίζω hearthstone και πάει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Στον υπολογιστή έπαιζα το asphalt όχι στην ταμπλέτα. Μιλάμε είναι φανταστικό σε τόσο μικρή συσκευή να έχεις το πλήρες λειτουργικό. Λίγο το πληκτρολόγιο με παιδεύει που δεν ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί. Δηλαδή κάνει κάποια πρόβλεψη, αλλά όχι τις πιο συνηθισμένες λέξεις (το πρωί δε μου έβγαζε καθόλου προβλέψεις). Δεν ξέρω βέβαια αν μαθαίνει ανάλογα με τη χρήση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα