Προς το περιεχόμενο

Nexus 7 32gb, LG G Pad, Samsung Note 8, Asus Vivotab Note 8

ostvarivanje

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εσύ φίλε μου ό,τι καλύτερο. Και επειδή σήμερα είναι το θερινό ηλιοστάσιο και η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού (για τους μετεωρολόγους και όχι μόνο), ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Όσο για μένα... πιέζω τον εαυτό μου τώρα. Είμαι και λίγο αναποφάσιστος και σε κάθε μία από τις συσκευές βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα (Nexus 7 vs Vivotab Note 8). Το καθένα έχει θετικά και αρνητικά για μένα και να δω που θα γύρει η πλάστιγγα...  :unsure:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά η απόφαση επάρθη και θα αγοράσω το vivotab. Θα ήθελα να ρωτήσω για την εγγύηση. Από το e-shop σκέφτομαι να το αγοράσω (στα 249€) και γράφει ότι έχει εγγύηση 2 χρόνια. Έχω την εντύπωση ότι η Asus το δίνει με ένα χρόνο εγγύηση. Τι ισχύει τελικα;

Επίσης γράφει ότι έχει αγγλικά Windows. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι της ελληνικής αντιπροσωπίας; Αν ναι, αυτό έχει κάποια επίπτωση στην εγγύηση. Υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα που θα μου το προτείνατε για αγορά; 
Τέλος, είναι αναγκαίο να πάρω από τώρα κάρτα μνήμης; Ξέρω αυτό εξαρτάται από τη χρήση και πόσα πολλά θα εγκαταστήσω ή πόσα αρχεία θα βάλω. Αλλά προς το παρόν θέλω να δω πώς λειτουργεί, οπότε δε θα εγκαταστήσω πολλά πράγματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης είναι με δυο χρόνια εγγύηση!

Τώρα αν είναι της Αγγλίας και εκεί ισχύει ένας χρόνος εγγύησης και όχι δυο,θα πρέπει να στο διευκρινίσουν,γιατι η γλώσσα λογισμικου δε λέει τίποτα!

Η εγγύηση της Asus είναι παγκόσμια,αλλά και παγκόσμια να μην ήταν σιγουρα είναι πανευρωπαϊκή!Οπόταν σ'αυτο το θέμα δεν εχεις πρόβλημα!

Sd παίρνεις πιο μετα,αν δεις ότι δε σε φτάνει ο χορός!Καλό είναι να μην ξεπερνάς σε 80% πληρότητας του εσωτερικού δίσκου(emmc)!

Επεξ/σία από ektor7

Μου κάνει εντύπωση πάντως που στα τρία καταστήματα του skroutz που το έχουν στα 249€ δίνουν εγγύηση ενός έτους. Από πιο θα μου πρότεινες να το αγοράσω; 

Μου κάνει εντύπωση πάντως που στα τρία καταστήματα του skroutz που το έχουν στα 249€ δίνουν εγγύηση ενός έτους. Από πιο θα μου πρότεινες να το αγοράσω;

Δε ξέρω να σου πω,μένω εκτός Ελλάδας και δε ξέρω τι παίζει με τα κατάστημα του skroutz.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mediamarkt - Mulltirama - Public στα 249.

Εγω το t100 το πηρα από το 1ο από τα παραπανω, ειχα και 14μερες DOA - ευτυχως γιατι μετα την 1η βδομαδα μου εκανε νερα και μου το αλλαξανε αμεσα χωρις να χρειαστεί να παει service....

Εγγυηση 2 ετη εφόσον κοπει αποδειξη λιανικης...

BTW....μου αρεσε η επιλογή σου για το μηχανακι ;)

Επεξ/σία από kostasfalcon

Το ζήτημα είναι ότι το Mediamarkt δεν το έχει άμεσα διαθέσιμο και είναι κατόπιν παραγγελίας. Μήπως έχω κάποιο ζήτημα με αυτό. Επίσης, σκέφτομαι γιατί του έριξαν τόσο πολύ την τιμή. Μήπως πλέον δε το δίνουν με τα Office. Μπορεί να είναι χαζό αυτό που λέω, αλλά σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα. 

Όσο για την απόδειξη, ναι κανονικά λιανικής θα είναι. To e-shop πάντως το έχει DOA 7 ημερών.

Σε ευχαριστώ για την επιβράβευση της επιλογής μου. Το σκέφτηκα πολύ καλά και κατάλαβα ότι έχω πολύ περισσότερες δυνατότητες με πλήρη Windows. Οπότε, αποφάσισα να προβώ στην αγορά. 

Δεν ξερω τι DOA εχουν τα public - multirama, αλλα αν με ρωτούσες ποιο από τα 2 θα σου ελεγα public....

To μηχανακι εξακολουθεί να ερχεται με το ofiice από τι λεει στο site του public!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ νέος κάτοχος του vivotab note 8.

Πληροφοριακά από mediamarkt πριν κάνουν match τιμής οι υπόλοιποι και όπως μου είπε ο πωλητής, εφόσον το πήρα με κανονική απόδειξη, με 2 χρόνια εγγύηση. 

Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές αν και θέλω λίγο καιρό να βγάλω έγκυρα αποτελέσματα.

Αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο ελεύθερα. 

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν έχει βρει κάνεις καμιά καλή θηκούλα γιατί οι διαστάσεις του είναι λίγο περίεργες και δεν βρίσκω κάτι σε φυσιολογική τιμή. Tην δικιά του (vesrasleeve) την βρήκα στα 32€ στο ebw.

Επεξ/σία από mdimitr

Με 'γεια και εύχομαι να το χαρείς. Εγώ το παρήγγειλα από Public και το απέστειλαν σήμερα, οπότε αύριο με το μεσημεριανό καφέ ξέρω με τι θα ασχοληθώ. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω για τις λίγες ώρες μέχρι να το παραλάβω (ευελπιστώ αύριο) είναι κατά πόσο είναι εύκολος ο χειρισμός του desktop mode με το δάχτυλο αλλά και με το πενάκι. 

Το λειτούργησες χωρίς να το φορτίσεις ή πρώτα το φόρτισες. Και επίσης, αν το φόρτισες, πόση ώρα κάνει; 

Και εγώ έχω την απορία πώς θα το μεταφέρω και αν θα χωράει σε κάτι τσαντάκια που χρησιμοποιούσα για το Nexus 7 (2012)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 'γεια και εύχομαι να το χαρείς. Εγώ το παρήγγειλα από Public και το απέστειλαν σήμερα, οπότε αύριο με το μεσημεριανό καφέ ξέρω με τι θα ασχοληθώ. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω για τις λίγες ώρες μέχρι να το παραλάβω (ευελπιστώ αύριο) είναι κατά πόσο είναι εύκολος ο χειρισμός του desktop mode με το δάχτυλο αλλά και με το πενάκι. 

Το λειτούργησες χωρίς να το φορτίσεις ή πρώτα το φόρτισες. Και επίσης, αν το φόρτισες, πόση ώρα κάνει; 

Και εγώ έχω την απορία πώς θα το μεταφέρω και αν θα χωράει σε κάτι τσαντάκια που χρησιμοποιούσα για το Nexus 7 (2012)

Αρχικά πίστευα ότι στο desktop θα το δουλεύω μόνο με πενάκι αλλά τελικά μια χαρά γίνεται δουλειά και με το δάχτυλο.

Όπως λένε οι οδηγίες το βάζεις για φόρτιση για 8 ώρες. Αλλά κατά την διάρκεια μπορείς να το έχεις ανοιχτό.

Δεν μέτρησα πόσο κάνει αλλά ο φορτιστής είναι δυνατός δεν αργεί πολύ αλλά .

Και κάποια χαζα tips:

-Στα updates παίρνει πολύ ώρα η επανεκτίμηση μην το φοβηθείς.

-Τα full screen apps κλείνουν όπως και τα metro apps με swipe από πάνω μέχρι κάτω (είχα κολλήσεις 5 λεπτά στο manual :-().

-γενικά έχει δικιά του φιλοσοφία που σιγά σιγά την συνηθίζεις.

Επεξ/σία από mdimitr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...