Προς το περιεχόμενο

Nexus 7 32gb, LG G Pad, Samsung Note 8, Asus Vivotab Note 8

ostvarivanje

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέγοντας να το ψάξω, εννοείς να δοκιμάσω καμία πιο πρόσφατη ταμπλέτα με bay trail επεξεργαστή; Μα το πρόβλημα δεν ήταν ότι δεν πήγαινε καλά ο επεξεργαστής, αλλά το μηχάνημα κολλούσε. Ήταν από αυτά της επίδειξης που έχουν τα καταστήματα και ποιος ξέρει τι είχε τραβήξει το καημένο.  :X

Αυτό το ότι υπάρχουν βελτιστοποιημένες εφαρμογές για desktop είναι πολύ καλό και δεν το είχα σκεφτεί.

Και μία ερώτηση: γιατί προτιμάς τον ie σε desktop και όχι σε metro; Υπέθεσα ότι είναι πιο άνετο το σερφάρισμα στο metro λόγω και της βελτιστοποίησης στις οθόνες αφής.

Γιατι ειναι σμουθατος και ανταποκρινεται γρηγορα και με ακριβεια οπως αυτος του metro,αλλα εχεις καλυτερη διαχειριση των tabs και περισσοτερα εργαλεια!!!

Εννοω μην παρεις καποιο windows tablets αν δε βεβαιωθεις οτι και το μεγεθος και τα δυο ui μπορουν να σε ικανοποιησουν!

Το android το ξερεις δε θες και πολλα για να ξερεις αν σου κανει ή οχι,ενω τα windows tablets ειναι κατι καινουριο και αγνωστο για σενα και θελει λιγο περισσοτερο ψαξιμο!

Επεξ/σία από ektor7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι, θα το κοιτάξω λίγο ακόμα. Βασικά και κοιτώντας λίγο περισσότερο την όλη κατάσταση πλέον οι επιλογές είναι δύο: α) Nexus 7 32gb στα 199€ και β) Asus vivotab note 8 sta 249€. Αν θα μείνω τελικά στο Android ή θα κινηθώ προς windows.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ψηφος στο asus vivotab note8 από μενα.....εργαλειο σφαιρατο και απολυτα smooth εν σχεση με οποιαδήποτε άλλη πλατφορμα....μονο τα ipad ανταγωνίζονται το smoothness και αυτά υπολείπονται σε multitasking και στους λοιπους γνωστους περιορισμους του ios. Το πενακι θα σε βοηθησει πολύ σε εργασιες στο desktop (σαν mouse) 

Δεν αγνοείται ευκολα ο συνδιασμος Wacom Digitizer + full Windows OS....

Επεξ/σία από kostasfalcon

Θυμάμαι παλιότερα που είχα διαβάσει για τις εντυπώσεις σου όταν το είχες αγοράσει (ή κάνω λάθος;) και μου επιβεβαίωσε τη γνώμη που είχα για τη βοήθεια που σου προσφέρει το stylus στο desktop. Αν θες πές μου αν σου είναι ευχάριστη η γενικότερη πλοήγηση στο desktop mode και αν εκεί χρησιμοποιείς πάντα το πενάκι. Δηλαδή, χωρίς αυτό δυσκολεύεσαι; Γενικότερα, αυτό είναι το ζήτημά μου με το desktop, γιατί διάβασα ότι το desktop στις 8 ίντσες κουράζει και θορυβήθηκα. Αν και πιστεύω ότι και το metro θα με ικανοποιήσει πλήρως. 

Επειδή έχω το office του 2010 στο σταθερό, το office που δίνεται με την ταμπλέτα είναι για το desktop, σωστά (νομίζω δεν έχει βγει κάτι για metro). Εκεί πώς είναι τα πράγματα; Πάντως, είναι ελκυστική η τιμή των 249 (η χαμηλότερη σε windows tablet με 8 ίντσες). Απλά τώρα πρέπει να πείσω τον εαυτό μου αν αξίζει τη διαφορά των 50 ευρώ από το Nexus 7.

Στο Asus Vivotab Note 8 τί γίνεται αν θέλει κάποιος να μεταφέρει αρχεία σε usb? Θέλει ειδικές ρυθμίσεις ή κατευθείαν μπαίνουν πχ ταινίες κλπ από και προς usb; 

Θυμάμαι παλιότερα που είχα διαβάσει για τις εντυπώσεις σου όταν το είχες αγοράσει (ή κάνω λάθος ;) και μου επιβεβαίωσε τη γνώμη που είχα για τη βοήθεια που σου προσφέρει το stylus στο desktop. Αν θες πές μου αν σου είναι ευχάριστη η γενικότερη πλοήγηση στο desktop mode και αν εκεί χρησιμοποιείς πάντα το πενάκι. Δηλαδή, χωρίς αυτό δυσκολεύεσαι; Γενικότερα, αυτό είναι το ζήτημά μου με το desktop, γιατί διάβασα ότι το desktop στις 8 ίντσες κουράζει και θορυβήθηκα. Αν και πιστεύω ότι και το metro θα με ικανοποιήσει πλήρως. 

Επειδή έχω το office του 2010 στο σταθερό, το office που δίνεται με την ταμπλέτα είναι για το desktop, σωστά (νομίζω δεν έχει βγει κάτι για metro). Εκεί πώς είναι τα πράγματα; Πάντως, είναι ελκυστική η τιμή των 249 (η χαμηλότερη σε windows tablet με 8 ίντσες). Απλά τώρα πρέπει να πείσω τον εαυτό μου αν αξίζει τη διαφορά των 50 ευρώ από το Nexus 7.

Αν αναφέρεσαι σε μένα, όχι δεν το ειχα ποτε μου, εγω εχω το t100. Ειχα γραψει ξανά ότι είναι λίγες ίντσες για μένα η εργασια στο desktop, αλλα απο την στιγμή που για σένα είναι μονόδρομος οι 8ιντσες τότε το πενακι θα σε βοηθήσει πολύ. Το office είναι για το desktop.

Εξαρτάται τις ανάγκες σου..... το ένα είναι μηχανακι με mobile os το άλλο πιο "σοβαρο" - desktop class αλλα με επιλογές και για διασκέδαση.

Ναι, τώρα που το λες, θυμήθηκα και όταν διάβαζα τα λεγόμενά σου θορυβήθηκα κάπως επειδή έλεγες ότι κουράζει σε desktop mode οι 8 ίντσες. Όπως και να 'χει θα το ψάξω λίγο ακόμα. Ίσως να πάω και σε 10, δεν ξέρω

Επειδή πριν παρω το t100 επαιξα και με το 8αρακι, είναι αισθητη η διαφορα της οθονης και πολύ πολύ βολικοτερο το 10αρι. Ταπεινη μου αποψη θυσιασε την επιπλέον φορητοτητα και πανε στο 10αρι που θα σου δωσει και ένα keyboard μαζι με μια usb3

To ζήτημα είναι ότι η ταμπλέτα θα χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου ως ταμπλέτα και όχι ως φορητός / ταμπλέτα. Δηλαδή και να το πάρω, θα με δυσκολέψει στη μεταφορά γιατί μόνο εκτός σπιτιού θα το χρησιμοποιώ και στις διακοπές. Βασικά, δε θέλω να ανεβώ και τόσο πολύ στα χρήματα. 

Πάντως, πιστεύω ότι στα 249 που πωλείται τώρα, πρέπει να είναι πολύ καλά. Μόλις τώρα κοιτούσα τιμές από το εξωτερικό (όχι για να το πάρω από εκεί, αλλά για να δω που κυμαίνονται) και ήταν κάπου στα 220-240€ κατά προσέγγιση.

Είδα κάτι βιντεάκια σε συγκρίσεις του vivotab vs. galaxy note 8, και έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και από αυτό, άρα, όχι, δε νομίζω να πάω στο T100, αν και τίποτα δεν αποκλείω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου σε βολευουν οι 8ιντσες τοτε πας στο asus vivotab note, είναι πολύ πιο προηγμενο στα παντα από το αντιστοιχο της Sammy και το κυριοτερο με περαιτέρω επισημη υποστηριξη σε επιπεδο os....

Επεξ/σία από kostasfalcon

Βασικά, με βολεύουν στο κουβάλημα και είναι φθηνότερο.

Δεν το σύγκρινα σε δυνατότητες με το Samsung Galaxy Note 8, απλά και μόνο σε διαστάσεις.

Άντε να δούμε! Μάλλον από Κυριακή ή Δευτέρα θα το παραγγείλω. Θα περιμένω και τα crazy Sundays μήπως και κάνουν κανένα "μαγικό"  :P αν και δεν το πολυπιστεύω.

Πάντως, σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

• Like 1

Άντε να δούμε! Μάλλον από Κυριακή ή Δευτέρα θα το παραγγείλω. Θα περιμένω και τα crazy Sundays μήπως και κάνουν κανένα "μαγικό"  :P αν και δεν το πολυπιστεύω.

Πάντως, σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Τιποτε φιλος, να σαι καλα να το χαρεις :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...