Προς το περιεχόμενο

galaxy note 3 η iphone 5?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Note 3 απο εμενα. Το 5αρι δεν θα σου το προτεινα. Φυσικα μιλαμε για εντελως διαφορετικες συσκευες και πραγματικα δεν νομιζω οτι μπορει να γινει συγκριση

Δημοσ.

ξερω οτι απο εφαρμογες πανω κατω περνουν τις ιδιες.θελω να εχει πολυ καλη αναλυση σε βιντεο και φυσικα να βλεπω ζωντανες φωτογραφιες.ενας φιλος μου ειπε να δω και το lg g2.

Δημοσ.

Κοίταξε το Note 3 έχει πολύ καλή κάμερα και το βίντεο φυσικά άριστο. Οθόνη πολύ καλή για ζωντανές φωτογραφίες που θες. Το G2 για εμένα είναι επίσης καλό αλλά δεν παίρνει sd

Δημοσ.

το flex το ειδα,αλλα δεν μου αρεσε σαν σχεδιο.υπαρχει καποιο link που να δειχνει δυνατοτητες πχ καμερα κλπ για note 3?καταρχας παιδια να ρωτησω κατι?οι εφαρμογες που περνας στο κινητο,περνανε μετα στην sd?γιατι οταν ειχα το s3,αν θυμαμαι καλα δεν σου εδινε αυτην την επιλογη και οταν το γεμιζες,κολλουσε.

Δημοσ.

το flex το ειδα,αλλα δεν μου αρεσε σαν σχεδιο.υπαρχει καποιο link που να δειχνει δυνατοτητες πχ καμερα κλπ για note 3?καταρχας παιδια να ρωτησω κατι?οι εφαρμογες που περνας στο κινητο,περνανε μετα στην sd?γιατι οταν ειχα το s3,αν θυμαμαι καλα δεν σου εδινε αυτην την επιλογη και οταν το γεμιζες,κολλουσε.

Το S3 κολλουσε λογω μικρης RAM και οχι λογω ελλειψης χωρου αποθηκευσης

Δημοσ.

Βασικα το ενα εχει διπλασια οθονη απο το αλλο που με δυσκολια χωρα στην τσεπη, ειναι μη συγκρισιμα πραγματα.

Ειναι σαν να ρωτας να παρω αμαξι λιμουζινα 5 μετρα η supermini 3 μετρα...

Αμα θελεις μεγαλη οθονη θα παρεις το νοτε. Αμα πιστευεις  οτι 4αρα οθονη σου φτανει και δεν γουσταρεις μεγαλυτερες παιρνεις τo iphone 5... Δεν ειναι ουτε θεμα καμερας ουτε βιντεο ουτε ταχυτητας, ειναι πολυ πιο απλο απο αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον.θα παω σε μαγαζι με μεταχειρο και θα τα δω και τα 2 απο κοντα,να παρω και απο εκει μια ιδεα,για να μην κανω καμια κινηση που θα μετανιωσω αργοτερα.

Δημοσ.

Aπαντας μονος σου αν θες αριστο video.. 4k τραβαει το Note 3 στα 30fps και 1080p στα 60!!
Απο χαρακτηριστικα παντα τα Note ειναι οτι πιο συγχρονο στην αγορα οταν βγαινουν, ειναι πολυ γρηγορο και το μονο που πρεπει να δεις αν σου κανει ειναι η μεγαλη οθονη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...