DragonDagger Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στο ψυκτράκι με αποτέλεσμα να ανεβάζει θερμοκρασία, σκοπέυω να το αλλάξω κάποια στιγμή, το έχω σε εξωτερική ψύξη, λειτουργεί και η δική του άλλα σε πολύ αργό ρυθμό. Το πρόβλημα είναι οτι μερικές φορες τεστάρω τη θερμοκρασία του βάζοντας το χέρι μου κάτω και συγκεκριμένα στην κάρτα γραφικών και κάποιες φορές σβήνει η οθόνη και ορισμένες πάλι φορές ακούγεται και ένας ήχος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Duck Dodgers Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Για ποιο laptop μιλάμε? είναι στην εγγύηση? δώσε μας κάνα screenshot από θερμοκρασίες! σβήνει μόνο η οθόνη ή όλο το laptop?
DragonDagger Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Για ποιο laptop μιλάμε? είναι στην εγγύηση? δώσε μας κάνα screenshot από θερμοκρασίες! σβήνει μόνο η οθόνη ή όλο το laptop? Δεν υπάρχει εγγύηση είναι αρκετά παλιό λάπτοπ acer aspire 6930z θερμοκρασίες όχι υψηλές απλά σβήνει ορισμένες φορές με τον παραπάνω τρόπο που αναφέρω... πόσο θα μου έβγαινε το κόστος αλλαγής ψύκτρας;
SPANK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Το ανεμιστηράκι να το αγοράσεις δεν εχει πολλα απο ebay θα πάει καπου 10 euro http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xaspire+6930z+fan&_nkw=aspire+6930z+fan&_sacat=0&_from=R40
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα