Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε βλέπω καμία από τις μεγάλες εταιρείες software να "αιμορραγεί" οικονομικά λόγω αυτών των hacker. Επίσης οι πολίτες πέφτουν κάθε μέρα θύματα κλοπης των προσωπικών τους δεδομένων από μεγαλοεταιρείες, αλλά εκεί βέβαια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα παρόλο που τα ποσοστά είνα πολύ πιο τραγικά... ;)

Παρεπιπτόντως στην Τουρκία έχουν πέσει θύματα 54 εκατομμύρια;.. Όλος ο πληθυσμός της χώρας είναι περίπου 74 εκατομμύρια... Είτε από τη γέννησή του ο κάθε κάτοικος κουβαλάει ένα pc, είτε το νούμερο είναι μάλλον λάθος.. :confused:

Φιλε μου μπορεί ηλικιακά να είμαι μικρός 19 χρόνων αλλά απο τα 6 μου παίζω στο pc. Ποτε μα ποτε όμως δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με παιχνίδι. ΠΑΝΤΑ ήξερα οτι τα "γραφικά" ηταν καλύτερα στο pc κλπ. Πλεον κάτι πορτς βγάζουν στο πισι και τα περισσότερα κακοφτιαγμενα. Αυτό γίνεται επειδή απλα δεν δέχεται κανένας να του κλέβουν την δουλεια.

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φιλε μου μπορεί ηλικιακά να είμαι μικρός 19 χρόνων αλλά απο τα 6 μου παίζω στο pc. Ποτε μα ποτε όμως δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με παιχνίδι. ΠΑΝΤΑ ήξερα οτι τα "γραφικά" ηταν καλύτερα στο pc κλπ. Πλεον κάτι πορτς βγάζουν στο πισι και τα περισσότερα κακοφτιαγμενα. Αυτό γίνεται επειδή απλα δεν δέχεται κανένας να του κλέβουν την δουλεια.

Μάλλον λόγω ηλικίας δεν μπορείς να δεις ότι και όλοι να αγόραζαν τα παιχνίδια δεν θα πήγαιναν στα χέρια των δημιουργών τους αλλά σε χέρια μετόχων που θέλουν να αυξήσουν  περαιτέρω τα κέρδη τους. Το να στηρίζεις παιχνίδια ηθικά είναι άλλη κουβέντα. Αλλά η πειρατεία είναι πολύπλευρο θέμα. Όταν η microsoft χρέωνε 90 ευρώ για windows, αν δεν υπήρχε η πειρατεία  σίγουρα δεν θα ήταν το πρώτο λειτουργικό σε χρήση. Τώρα έφτασε να το δίνει δωρεάν στους κατασκευαστές για να ανταγωνιστεί τα open source.

• Like 4
Δημοσ.

χεχ νομιζω οτι ειναι καιρος να σταματησω να βαζω ειδησεις στο λομπυ δημοσιευονται φυσικα αλλα κανενας δε αναφερεται σε κεινον που την ξετρυπωσε πρωτος..

• Like 3
Δημοσ.
Μάλλον λόγω ηλικίας δεν μπορείς να δεις ότι και όλοι να αγόραζαν τα παιχνίδια δεν θα πήγαιναν στα χέρια των δημιουργών τους αλλά σε χέρια μετόχων που θέλουν να αυξήσουν  περαιτέρω τα κέρδη τους. Το να στηρίζεις παιχνίδια ηθικά είναι άλλη κουβέντα. Αλλά η πειρατεία είναι πολύπλευρο θέμα. Όταν η microsoft χρέωνε 90 ευρώ για windows, αν δεν υπήρχε η πειρατεία  σίγουρα δεν θα ήταν το πρώτο λειτουργικό σε χρήση. Τώρα έφτασε να το δίνει δωρεάν στους κατασκευαστές για να ανταγωνιστεί τα open source.

Δηλαδή κόπο θα σας κάνει να πληρώνεται γιατί σας αρέσει; Αν ηταν έτσι ακριβώς όπως τα λες δεν θα ενδιαφερόταν για τις κονσόλες που έχουν το χρήμα. Οπότε άφησε τα κομμουνιστικά κατά μέρος διότι δεν θα έχουμε να παίξουμε σε λίγο καιρό. :P

Δημοσ.

Πλέον βγάζουν κάτι free online παιχνιδάρες στο pc και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην πειρατεία που μας έκανε και όλους gamers

Δημοσ.

Απο την μια δεν έχουν να κατηγορισουν τον απλό κόσμο για κάτι τέτοιο τα μεγάλα κεφάλια. Αλλά οι μέσοι χρήστες το έχουν δει χάκερς απλα επειδή κατεβάζουν τσαμπα ταινίες, παιχνίδια κλπ. Με αυτή την έννοια κλέβουν την δουλειά των άλλων αλλά που να το καταλάβουν ορισμένοι ψευτοπεριφανοι...

προσωπικά δεν την έχω δει χάκερ αλλά μάγκας που έχω τσάμπα ταινίες,παιχνίδια,σχεδιαστικά προγράμματα κλπ,εμένα όμως με έχει κατακλέψει το κράτος,οι νόμοι τους και τα κεφάλια οπότε δεν νοιώθω ότι αδικώ κάποιον.

και όσο για την δουλειά κάποιων,και εγώ δουλεύω και εσύ δουλεύεις και στα κλέβει το κράτος και τα κεφάλια οπότε γιατί να μην κοιτάξει ο καθένας το συμφέρον του?

και όσο για αυτούς που βγάζουν τις ταινίες και τα παιχνίδια μια χαρά λεφτάκια παίρνουν,απλά δεν βγάζουν υπέρογκα ποσά όπως παλιά και πουλάνε και τα παιχνίδια σε λογικές τιμές !

Δημοσ.

ναι αλλα κανεις δεν αναφερεται στο αρχικο ατομο που βρηκε την ειδηση αν και παλαιοτερα μου δημοσιευαν καποτε θεματα απο το λομπυ...

Δημοσ.

η παγκόσμια οικονομία πόσο κοστίζει στην τσέπη μας? 

φίλε σε αυτόν το κόσμο αυτός που θα κλέψει  πολλά από τα  του 20 εως 80 θα κάνει μια γαματη ζωή και παίζει μετά τα 80 να μπει για κάνα 5-6 χρονιά φυλακή (βλέπε τσοχατσ).Αυτός που θα κλέψει λίγα την γάμησε και αυτός που δεν θα κλέψει τίποτα θα πληρώσει για τα γαμήσια τον άλλων ή για τα κούρασαν τους ένα από τα δυο παίζει.Η Ελλάδα μασ δειχνει τι γίνετε όταν βάζεις χέρι στην παγκόσμια οικονομία 

Δημοσ.

Μα αυτό πού γράφεις δείχνει ότι τελικά την πληρώνει αυτός που το παίρνει γνήσιο. Αν πάρω κάτι δωρεάν δεν έχω απαιτήσεις...

Η βιομηχανία σκοτώνει τα παιχνίδια, όχι η πειρατεία...

Δημοσ.

Ελπίζω με το παρακάτω screenshot να σας λυθουν οι απορίες. 

Και γω ανέβαζα ειδήσεις στο lobby αλλά ολοι γνωρίζετε πως για να βγει μια ειδηση στη κεντρική σελίδα θα πρέπει να ψηφιστεί από τα μέλη του forum και συνεπώς να είναι καλογραμμένη.

Καλή σας συνέχεια.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή κόπο θα σας κάνει να πληρώνεται γιατί σας αρέσει; Αν ηταν έτσι ακριβώς όπως τα λες δεν θα ενδιαφερόταν για τις κονσόλες που έχουν το χρήμα. Οπότε άφησε τα κομμουνιστικά κατά μέρος διότι δεν θα έχουμε να παίξουμε σε λίγο καιρό. :P

Εγώ να τα αφήσω αλλά ο ρεαλισμός είναι ρεαλισμός. Επειδή εσύ έχεις και αγοράζεις τα παιχνίδια δεν σημαίνει ότι όλοι έχουν απλά δεν το κάνουν. Η πειρατεία δεν  ξετρύπωσε απο τη γυφτιά. Το gaming είναι ακριβό άθλημα αν βγάλεις την πειρατεία. Μην μιλήσουμε για ταινίες που ζητάνε τα μαλλιοκέφαλα τους γιατί οι πρωταγωνιστές πέρνουν 10 εκατομμύρια για 2 σελίδες ατάκες. Και δεν είναι τυχαίο που τα οικονομικά μοντέλα των εταιρειών αλλάξαν για να στηρίζουν και το f2p. Αν αναλογιστείς πόσο μεγάλο μέρος των χρημάτων δίνουν για διαφήμιση, το να παίζουν 20 εκατομμύρια το παιχνίδι σου και ας πληρώνουν 10% απο αυτούς έχει τεράστια έμμεσα κέρδη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...