XristosP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σε όλους σας. Έχω έναν Η/Υ ο οποίος έχεις 3 δίσκους εσωτερικούς από τους οποίους ο ένας είναι SSD και οι δύο HDD.Πρόσφατα παρατήρησα πως ενώ δεν έχω καμία εξωτερική συσκευή συνδεδεμένη μέσα από USB υπάρχει το εικονίδιο, στη γραμμή εργασίων, της εξωτερικής σύνδεσης,με άλλα λόγια το εικονίδιο που πατάμε και επιλέγουμε για να κάνουμε ασφαλή κατάργηση.Εν πάση περιπτώσει πατάω στο εικονίδιο και τι να δω; Μου εμφανίζει όλους τους εσωτερικούς δίσκους σαν εξωτερικούς.Ξέρει κανείς να μου πει τι συμβαίνει;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 99,9% εχεις ορισει απ το biosνα ειναι hot swap οι δισκοι(δηλαδη να μπορεις να τους αφαιρεις με τη μια απο το συστημα-σα να ειναι εξωτερικοι δηλαδη) Γι αυτο και τους βλεπεις εκει.
xaerialtwistx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 αυτο συμβαινει επειδη οι AHCI drivers που σου εχουν περασει τα windows δεν ειναι οι καταλληλοι. υπαρχουν 2 λυσεις. 1. μπαινεις στο bios και απενεργοποιεις την επιλογη που θα λεει κατι σαν "Hot Plug Capability" (η οποια ειναι χρησιμη για οταν θες να αφαιρεις και να βαζεις νεες συσκευες χωρις να κανεις restart) ή 2. πας στον πινακα ελεγχου στην διαχειριση συσκευων, ψαχνεις εκει που λεει IDE/ATA/ATAPI Controller και πατας δεξι κλικ/ιδιοτητες, και πατας να κανει update τους drivers. η καλυτερη λυση ειναι να κοιταξεις το cd που σου εδωσαν με την μητρικη σου.. αν σου εδωσαν. εκει θα βρεις πιστευω τους σωστους drivers. 1
XristosP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 αυτο συμβαινει επειδη οι AHCI drivers που σου εχουν περασει τα windows δεν ειναι οι καταλληλοι. υπαρχουν 2 λυσεις. 1. μπαινεις στο bios και απενεργοποιεις την επιλογη που θα λεει κατι σαν "Hot Plug Capability" (η οποια ειναι χρησιμη για οταν θες να αφαιρεις και να βαζεις νεες συσκευες χωρις να κανεις restart) ή 2. πας στον πινακα ελεγχου στην διαχειριση συσκευων, ψαχνεις εκει που λεει IDE/ATA/ATAPI Controller και πατας δεξι κλικ/ιδιοτητες, και πατας να κανει update τους drivers. η καλυτερη λυση ειναι να κοιταξεις το cd που σου εδωσαν με την μητρικη σου.. αν σου εδωσαν. εκει θα βρεις πιστευω τους σωστους drivers. Το έκανα αυτό με το update αλλά μου λέει πως δεν υπάρχει διαθέσιμο νεότερο λογισμικό.Επίσης έψαξα και μόνος μου να τους βρω βάσει του μοντέλου της μητρικής και πάλι τίποτα...
rfc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 κλεισε το intel smart connect στο bios, αλλα και ετσι να τους αφησεις, δε τρεχει τπτ φιλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα