Προς το περιεχόμενο

dlink n300 2750b σε wind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχίζει κανονικά το πρόβλημα ,Μίλησα με την hol που άλλαξε το προφίλ σε 11 margin και μου είπε να το δούμε, εχω αρκετά hec errors ακόμα και με την αλλαγή προφίλ (έκανα reset τα statistics ) καθώς και πολλά rs uncorrectable errors. Όλα τα errors είναι στο downstream, upstream είναι μηδενικά .

Υπάρχει περιπτωση να ευθύνεται ή γραμμή γιαυτό το πρόβλημα? Αν είχε θέμα η γραμμή δεν θα έπαιζε ούτε με google σωστά? Παράγγειλα άλλο ρουτερ,το asus n17 και περιμένω να έρθει μήπως είναι το ρουτερ το πρόβλημα . προς το παρον θα στησω DNS server σπίτι μου με ένα raspberry pi να δω αν θα λειτουργεί κανονικά μπας και περιόρισω το πρόβλημα, αν είναι γραμμή δηλαδή ή ρουτερ

χλωμο το κοβω να φταινε τα errors.επρεπε να δανειστεις κανα ρουτερ απο κανα φιλο αλλα πιστευω οτι θα φτιαξει το θεμα σου με το νεο ρουτερ.καλα ναι το downstream συνηθως εχει τα περισσοτερα errors αφου εκει παιζει μπαλα ολο το παιχνιδι.το Upstream ειναι 1 Mbit και ουτε  + λιγα bits per tone.μπορεις να μην στησεις Dns server αλλα να βαλεις απλα καρφωτα τα dns στην καρτα δικτυου σου.ετσι θα πρεπει να εισαι ενταξει.μετα απλα ξαναπαρε την Hol να σου ξαναβαλει 6 margin ή εστω 9 για να κερδισεις σε ταχυτητα.πες τους οτι το προβλημα δεν ηταν τελικα αυτο

οταν παρεις το asus κανε και Firmware update.

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι επίσης με το asus μου είπαν ότι οριζω και παίζω εγω με το margin οπότε θα φτιαξω την γραμμή στα μετρα μου όσο αφορά ταχύτητα/σταθερότητα

Δημοσ.

αν μπορεις να ρυθμισεις και το margin τοτε ναι ειναι καλη φαση για να κερδισεις σε ταχυτητα.νομιζω οτι και τα tp link πρεπει να το κανουν.

Δημοσ.

το πρόβλημα λύθηκε με την αλλαγή ρούτερ, έβαλα το asus(n17u) συγχρόνησα στα 20mbps και παίζω τέλεια 24/7 rock stable :D

Δημοσ.

το πρόβλημα λύθηκε με την αλλαγή ρούτερ, έβαλα το asus(n17u) συγχρόνησα στα 20mbps και παίζω τέλεια 24/7 rock stable :D

μια χαρα καιρος ηταν.γιατι δεν εστεκε να φταινε τα dns του παροχου διοτι θα ειχαν θεμα και αλλοι χρηστες.τζαμπα ειπες στην Hol να σου βαλει 11 margin αν και το ριχνεις εσυ εκει που θες.

Δημοσ.

μια χαρα καιρος ηταν.γιατι δεν εστεκε να φταινε τα dns του παροχου διοτι θα ειχαν θεμα και αλλοι χρηστες.τζαμπα ειπες στην Hol να σου βαλει 11 margin αν και το ριχνεις εσυ εκει που θες.

τους ξαναπείρα και μου το γύρισαν στο 9 και μετά εγώ στο 5 ;)

τραίνο πάει η γραμμή τώρα και είμαι 3 days χωρίς disconnect μετά το πείραγμα του snr.

Δημοσ.

και πηγα να σου πω να τους παρεις να στο ριξουν στο 6 οχι στο 9 και να το χαμηλωσεις εσυ μετα οσο αλλο θες αλλα αφου το κανεις και απο το ρουτερ δεν ξερω αν εχει νοημα.απλα μπορουν να στο πανε και στο 6.το dlink τα φαγε τα ψωμια του μαλλον.

και σαν εταιρεια ειναι νορμαλ.εχει και φτηνα μοντελα με νορμαλ επιδοσεις αλλα εχει βγαλει και κατι καινουρια με πολλα feautures Πανω.

Δημοσ.

Αθανατο 2750 B που ειχαμε παρει πριν 3 χρονια σχεδον τσαμπα απο τα Public!

Το εβαλα πανω σημερα γιατι στο καινουργιο σπιτι ειχα το σαπιοWind και αντι να μου στειλουν με το πλοιο το WAG200G για να κανω και τις πατεντες μου πηρα την πατατα.... (Τσαμπα το πρωινο ξυπνημα Κυριακατικο)

Οντως παλι δουλευει μονο σε PPOA LLC και VC Mux και με καρφωτες DNS της Google.

Επισης καθε προσπαθεια να του περασω Firmware ειναι ανεπιτυχης μιας και μου λεει στα μισα οτι δεν ειναι Verified και να το ξανακατεβασω.

Πρεπει να ειχε κλεισει στα μισα κανενος Upgrade και μου το κλειδωσε.

Oh well.

Δημοσ.

Αθανατο 2750 B που ειχαμε παρει πριν 3 χρονια σχεδον τσαμπα απο τα Public!

Το εβαλα πανω σημερα γιατι στο καινουργιο σπιτι ειχα το σαπιοWind και αντι να μου στειλουν με το πλοιο το WAG200G για να κανω και τις πατεντες μου πηρα την πατατα.... (Τσαμπα το πρωινο ξυπνημα Κυριακατικο)

Οντως παλι δουλευει μονο σε PPOA LLC και VC Mux και με καρφωτες DNS της Google.

Επισης καθε προσπαθεια να του περασω Firmware ειναι ανεπιτυχης μιας και μου λεει στα μισα οτι δεν ειναι Verified και να το ξανακατεβασω.

Πρεπει να ειχε κλεισει στα μισα κανενος Upgrade και μου το κλειδωσε.

Oh well.

και τα 2740 που ειχε δωσει η forthnet ειχαν αντεξει χωρις να σημαινει οτι ηταν lifetime χρησης.δεν εδωσες καλες οδηγιες τι να πακεταρεις.

το dns δεν εχει θεμα λογικα.και του παροχου να αφησεις να παρει ή να τα βαλεις καρφωτα λογικα θα παιξει.τωρ αγια το pppoa/vcmux δυστυχως υπαρχουν ασυμβατοτητες.οχι οτι θα χασεις κατι με pppoa αλα οκ.εδω βλεπεις καποιοι να παιζουν με Pppoe/vcmux και κατι τετοια.

α.για το firmware δοκιμασε απο safe mode.εννοειται με καλωδιο ethernet παντα οπως κια κλειστα firewall.αν δεν περναει το τελευταιο δοκιμασε να περασεις κανα πιο πριν.επισης για το 2740 υπηρχε και κατι σαν tftp server και σαν utility που ακομα και αν ειχε brickaristei σου περναγε το firmware αν θυμαμαι καλα.αν ειχε μεινει το firmware στην μεση δεν θα επαιζε καν οποτε δεν εχει κλειδωσει.προσεχε επισης πιο version εχεις.μπορει να εχεις αλλο version απο αυτο που κατεβαζεις το firmware.πχ και η tp link εχει v1 v2 v3.και η d link κατι εχει σε καποια μοντελα οσο θυμαμαι.

αν ειναι βεβαια να μην το χρησιμοποιησεις τοτε δεν εχει νοημα να ασχοληθεις απλα με πιο νεο firmware ισως παιξει αρκετα καλυτερα και ισως παιξει και με pppoe/llc.επισης ειχε και κατι firmware για αυστραλια στα οποια αλλαζε και η ip απο 192.168.1.1 σε 10.χ.χ.χ .αυτα τουλαχιστον για το 2740.πανε και χρονια κιολας

Δημοσ.

Πεισματαρα μανα τι να πεις;

-Γουαγκ Διακοσα Τζι

-Ενα που γραφει Wind;

-Κανε το δωρο σε κανεναν που μισεις

-Κατσε γιατι εχεις και πολλα εδω μεσα

-Αν δεν βρεις το WAG200G εχω και ενα 120Ν μαυρο που δεν εχει κεραιες.Βεβαιωσου οτι ειναι και ο μετασχηματιστης του μαζι (τα πεταω ολα χυμα)

-Α το βρηκα οκ στο στελνω

Φανταζεσαι την απογοητευση μου οταν ανοιξα το κουτι και ειδα το εκτρωμα.

Anyway τοσες μερες κουμπωμενο και το μονο προβλημα σε ενα PC μονο ειναι οτι τρωει σκαλωμα και βγαζει χωρις συνδεση στο Internet Αποσυνδεση-Επανασυνδεση και στρωνει σε δευτερολεπτα.

Τα Test με τους Default DNS ολα Fail με το που εβαλα κουμπωτους της Google εστρωσε,βαριεμαι αφανταστα να βαλω τους σωστους καρφωτα τωρα αφου δουλευει :) 

Ειχα περασει την EU_2.03 και σταματησα να ασχολουμαι μετα τα Checks που Failaραν ειτε με καλωδιο ειτε σε λειτουργια συμβατοτητας ειτε σε IE ειτε σε Chrome ειτε και WIFi (ναι μου αρεσει να ζω επικινδυνα)

Τουλαχιστον χορταινω menu και ρυθμισεις πλεον.(που δεν πειραζω μηπως και φαει σκαλωμα και ξαναβγαλω το ασπρο της Wind :/ )

Δημοσ.
απλα Lol.φανταζομαι μουτρα να ανοιγεις και να βλεπεις μεσα λαθος ρουτερ.εκει την στιγμη σαν τον αστεριξ /οβελιξ ξεκινας.!@@#@#!#@#@! .για τετοιες δουλειες βαζεις ενα ατομο που να γνωριζει.
δες μην σου εχει βαλει και λαθος τροφοδοτικο και καψεις τιποτα.
αν στο κανει σε ενα Pc μπορει να ειναι θεμα Drivers ενσυρματης ή ασυρματης καρτας.ή θεμα καναλιου κτλ.
οτι σου βγαζει το τεστ fail δεν σημαινει οτι δεν παιζει το ιντερνετ.πολλες φορες καποια τεστ βγαινουν Failed επειδη 
εχει κοψει ο παροχος το Ping και οχι οτι υπαρχει καποιο λαθος.δηλαδη αν εχεις ιντερνετ ακομα και αν βγαινει το τεστ failed τοτε
δεν σε νοιαζει.
σε καποια ρουτερ παιζει και το Update wireless>πχ wag354.στο Wag200 ηταν μισο μισο αν θα πετυχει.σε καποια αλλα πχ thomson,technicolor,speedtouch κτλ δεν σε αφηνει καν wireless.
δοκιμασε firmware update απο αλλο Pc Παντως.ειναι παραξενο.ή δες για το utility που σου ειπα αν υπαρχει για το 2750.
ναι απο το μπρικι zte της wind το d link ειναι 100 φορες καλυτερο.

παντως εκτος απο το wag200 μπορεις να δοκιμασεις και το 120N ή να το βαλεις σαν access point που εχει 802.11n wireless

to wag200 παιρνει και open wag firmware.;)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα , στο ιταλικό φόρουμ που αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ

http://www.dlink-forum.info/showthread.php?tid=2416

έχει σαν τελευταία έκδοση firmware αυτή

DSL-2750B D1 EU 1.04 20150803 ◄ NEW!

την οποία δεν την βρισκω ουτε στο επίσημο ούτε το ftp site. Το δικό μου είναι revision d1 και φυσικά το firmware είναι για ευρώπη και πιο καινούρια από αυτή που φοράει τώρα το ρουτερ μου (DSL-2750B_HW_D1_EU_1.03_11052014)

Είναι επίσημη έκδοση του ιταλικού φόρουμ ή θα μπρικάρει το ρούτερ; Την αναβάθμιση τη σκέφτομαι γιατι το internet interface του μου κάνει κάτι μυστήριες καθυστερήσεις.

Δημοσ.

Καλημέρα , στο ιταλικό φόρουμ που αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ

http://www.dlink-forum.info/showthread.php?tid=2416

έχει σαν τελευταία έκδοση firmware αυτή

DSL-2750B D1 EU 1.04 20150803 ◄ NEW!

την οποία δεν την βρισκω ουτε στο επίσημο ούτε το ftp site. Το δικό μου είναι revision d1 και φυσικά το firmware είναι για ευρώπη και πιο καινούρια από αυτή που φοράει τώρα το ρουτερ μου (DSL-2750B_HW_D1_EU_1.03_11052014)

Είναι επίσημη έκδοση του ιταλικού φόρουμ ή θα μπρικάρει το ρούτερ; Την αναβάθμιση τη σκέφτομαι γιατι το internet interface του μου κάνει κάτι μυστήριες καθυστερήσεις.

γιατι θυμαμαι οτι ειχα απαντησει?

το link που εβαλες ειναι σε ftp της dlink στην γερμανια .Δεν υπαρχει εδω στο site πχ το ελληνικο http://www.dlink.com/gr/el/support/product/dsl-2750b-wireless-n-adsl2-plus-modem-router?revision=deu_revd#downloads

Ισως να υπαρχει στο γερμανικο site αφου υπαρχει και στον γερμανικο Ftp ισως να υπαρχει στο ιταλικο δεν ξερω.Εχω δει σε εταιρειες να δινουν αλλα firmware στο site τους για καθε χωρα.Ισως καποια Customizations???

Εδω για το D1 version το τελευταιο που δινουν ειναι το DSL-2750B_fw_revD1_1_01_eu_multi_20130311.zip το οποιο ειναι πιο παλιο και απο το δικο σου.Παιζει σε καμια Αμερικη και Αυστραλια να δουμε και αλλα firmware:P

Tο δικο σου ειναι του 2014.Aν δεν ηταν επισημο δεν θα υπηρχε στο server τους και εφοσον ειναι και europe δεν βρισκω λογο να μην το δοκιμασεις.αλλωστε οσο ξερω μπορεις να ξαναβαλεις πιο παλιο firmware αμα θες.το θεμα ειναι απλα να ειναι για το σωστο annex που λογικα ειναι οκ διοτι η d link τα annex b τα εχει με το νουμερο 1 στο τελος .πχ 2751.δες μηπως οι καθυστερησεις ειναι του browser ή λογω καποιου firewall.βαλε αλλο browser ή δοκιμασε απο το κινητο.και παντα με καλωδιο οχι με ασυρματο.Επισης εχω πετυχει ρουτερ που οταν κατεβαζες full ειχες και παλι Delay για να ανοιξει το Web interface.

Αν λεγοντας internet interface εννοεις οτι εχεις Delay οταν μπαινεις απεξω εκει μπορει να ειναι λογω της δικιας σου πλευρας που μπαινεις αλλα μπορει να ειναι και οτι εκει που ειναι το dlink καποιος κατεβαζεις/ανεβαζει και οτι πχ εχεις 1 Mbit upload μονο.

Δημοσ.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στο site που έβαλες δεν υπάρχει ούτε και το firmware που φοράει το δικό μου όπως ήρθε από την μαμά του. Εκείνο που με ενοχλεί είναι ότι μετά από 4-5 μέρες μάλλον λόγω memory leak όπως διαβάζω και σε άλλα site δεν μπορείς να μπεις στο UI του ρουτερ το 192.168.1.1 δεν ανοίγει ποτέ η σελίδα. Ούτε και τελνετ μπορείς να κάνεις, αλλά ούτε και το port forwarding δουλεύει. Κατά τα άλλα το ιντερνετ μια χαρά. Με το δικό σου firmware παρατήρησες τέτοιο πρόβλημα; Αν είναι τι σημασία έχει και αν είναι παλιότερο θα το βάλω αυτό επάνω.

Εάν συνεχίσει να κάνει τα ίδια μάλλον θα το γυρίσω αν και δεν βλέπω κανένα άλλο να έχει παραπονεθεί για τέτοιο θέμα.

Δημοσ.

Μπα τέρμα το γυρίζω πίσω, ότι firmware και να έβαλα τα ίδια σκ@@ κάνει. Μετά από καμμιά 2 μέρες χρήση κολλάει το interface δεν ανοίγει ποτέ η σελίδα του ρούτερ δεν δουλεύει το πίσω κουμπί για να ανοίξει το wifi δεν δουλεύει το port forwarding  είναι ένα χάλι. Καλά είχα διαβάσει για την D-link σε low end ρουτερ είναι λίγο χάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...