Fan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αγόρασα ένα καινούριο κινητό που έχει Android με ποιον τρόπο μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές με από ένα παλιό iPhone που έχω; 1
kormos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα, Αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις export τις επαφές σου σε αρχείο πχ csv τότε το πραγματοποιείς και εν συνεχεία φορτώνεις το αρχείο αυτό μέσα στην sd σου και κάνεις import τις επαφές απο εκεί.
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 καμια εφαρμογη δεν υπαρχει ? πχ οπως αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts&hl=el
CheOnWeb Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 "My Contacts Back up", "Contacts Kit", ή "Simpler", όλα στο App Store. Κάνεις export για Gmail, τις κάνεις Import στο Gmail (σε Internet Browser) και συγχρονίζεις το Android με Gmail.
Fan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Το κακό είναι ότι δεν μου αναγνωρίζει το iphone το itunes μου! Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τις εφαρμογές για export τις κατεβάζεις στο iPhone. Δεν χρειάζεται iTunes. Το exported αρχείο το στέλνεις με mail στον εαυτό σου. 1
ntasis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Για ρίξε μια ματιά σε αυτά τα βιντεάκια:http://www.youtube.com/results?search_query=How+to+Transfer+Contacts+from+iPhone+to+Android
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 "My Contacts Back up", "Contacts Kit", ή "Simpler", όλα στο App Store. Κάνεις export για Gmail, τις κάνεις Import στο Gmail (σε Internet Browser) και συγχρονίζεις το Android με Gmail. Ευχαριστω πολυ Εβαλα το My Contacts Back up και τις εκανε export Τις εστειλα στο email μου και το ανοιξα απο το Android και μπηκαν κατευθειαν Μια αλλη ερωτηση Πως θα στειλω αρχεια εικονων απο το iphone στο Android? Γινεται χωρις pc ? Νομιζω το iphone εχει το icloud Μπορω απο κει να τα κατεβασω στο Android?
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εννοείς το Camera Roll; Πόσα MB/GB είναι; Υπάρχουν και video; Για γρήγορα θέλει PC. Αλλιώς Dropbox αν χωράνε ή κάποιο άλλο cloud service. Το iCloud ξέχνα το. Γενικά όμως δεν είναι καλή ιδέα να φυλάς τις φωτογραφιες σου στο κινητό.
adi32 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οχι Δεν εχω ιδεα απο iphone Ενας φιλος που δεν εχει pc μου το εδωσε να του αποθηκευσω ολα τα αρχεια του και μετα να σβησω τα παντα για να το δωσει αλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα