Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο χρονών είναι αυτή η  κυρία ;

Μήπως της πέρασε από το μυαλό ότι την έκανε η ξαδέρφη σου την εργασία και όχι εσύ ;

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Φταίνε οι κακοι τραμπούκοι φοιτητές.

Μωρέ και αυτοι έχουν το μεριδιο ευθήνης τους. Δεν ειναι όλοι οι Πανεπιστημιακοί έτσι. Τέτοιες συμπεριφορές ειδικά τις έχουν εξαιρέσεις παρόμοιες με εκεινους που χρησιμοποιουν τη μέθοδο του ανεμιστηρα στα γραπτά τους (ναι είχα και εγώ τέτοιον καθηγητή)

Το προβλημα ειναι πως δεν ελεγχονται. Δεν ξέρω τωρα τι θα συμβει με τους νέους νόμους.

Δημοσ.

Ποιούς νέους νόμους;

Στην παιδεία. Δεν εχω κοιτάξει καθόλου αν ασχολουνται με τους Πανεπιστημιακους, μηπως ηξερε κανεις να ενημερωσει.

Δημοσ.

Σε εμας δίνει bonus βαθμους στο μάθημα. Οποιος λυσει αυτη την ασκηση +0,5 βαθμος.

Μπορεί να νόμιζε οτι εβαλε αλλο ατομο να κανει την εργασία.

Δημοσ.

Η καθηγήτρια που παρέδωσε η κοπέλα την εργασία , δε φώναζε για το ποιος την παρέδωσε αλλά το ότι η κοπέλα δεν μπόρεσε να δώσει την εργασία καθώς έκανε ιδιαίτερα σε φοιτητές. Τα ιδιαίτερα ήταν ο λόγος όχι το ότι την παρέδωσε άλλος.

Χαζή η ξαδέρφη σου που ανέφερε τους λόγους της απουσίας σου.

Χαζή και η καθηγήτρια.

Και όχι δεν την ελέγχει κανείς , άντε βαριά οι συνάδελφοί της, που τυχαίνει να είναι κουμπαράκια, στο ίδιο κόμμα, 20 χρόνια μαζί στη δουλειά κλπ. κλπ. 

Μπάλες τώρα και την επόμενη φορά μη το διαλαλάς και πολύ ότι τους παίρνεις την πελατεία.

• Like 3
Δημοσ.

το θεωρεί αντισυναδελφικο και οτι την κοροίδεψα στέλνωντας άλλο άτομο να παραδώσει την εργασία, επίσης οτι είναι και παράνομο..

Πόσο καιρό έχει να ....

Δημοσ.

Και που είναι το κακό να κάνεις ιδιαίτερα ;

Για μένα δεν είναι. Άλλοι το βρίσκουν ''ανήθικο'' να κάνεις ιδιαίτερα σαν φοιτητής. Ειδικά αν δεν δίνεις και τη μιζούλα σου στους καθηγητές.

Δημοσ.

Ίσως με την έννοια όλοι οι συμφοιτητές σου ήρθαν εδώ αλλά εσύ έστειλες αντιπρόσωπο, είσαι καλύτερος απ' αυτούς;

Κανείς δεν εμπόδισε τους άλλους το να στείλουν την δική τους ξαδέλφη.

Αν δεχθούμε ότι το καλός περιέχει την έννοια του "παραγωγικός" ΝΑΙ είναι καλύτερη γιατί δουλέυοντας εκείνη την ώρα αντί να περιμένει απλά να δώσει μια εργασία βρίκε τη καλύτερη δυνατή λύση.

Το πρόβλημα από όσο καταλαβαίνω δεν η εργασία αλλά το ότι δεν παρακολουθεί τις διαλέξεις ... και βρίσκει και ξεσπά.

Δημοσ.

Για μένα δεν είναι. Άλλοι το βρίσκουν ''ανήθικο'' να κάνεις ιδιαίτερα σαν φοιτητής. Ειδικά αν δεν δίνεις και τη μιζούλα σου στους καθηγητές.

Σωστά τα έγραψες και παραπάνω, απλά εδω η κοπελιά μας δεν ειναι απλά μια φοιτήτρια που κάνει ιδιαίτερα. Ειναι πτυχιουχος που κάνει δευτερο πτυχίο. Έχει διπλη ιδιότητα.

Προφανως ηθελε να ειναι ειλικρινής και σωστή "συνάδελφος" αλλά έπεσε σε περίεργη...

Δημοσ.

Kαι έχει και μόνιμη έδρα η κιουρία?

γιατί σου κάνει εντύπωση.

Ζούμε σε μια χώρα που οι καθηγητές του μεγαλύτερου ίσως πολυτεχνείου (τουλάχιστον του κεντρικού) δήλωσαν πριν λίγα χρόνια ότι δεν μπορεί η αξιολόγηση να γίνει ηλεκτρονικά για διάφορους λόγους, ένας εκ των οποίων η μη εξοικίωση με το internet.

A. watt ?

B. Πέρα από φοιτητής είναι ήδη απόφοιτος της πρώτης σχολής. Είναι το επάγγελμά της.

Η καθηγήτρια που παρέδωσε η κοπέλα την εργασία , δε φώναζε για το ποιος την παρέδωσε αλλά το ότι η κοπέλα δεν μπόρεσε να δώσει την εργασία καθώς έκανε ιδιαίτερα σε φοιτητές.

Η κοπέλα λέει ότι κάνει μάθημα σε μαθητές, όχι φοιτητές.

Δημοσ.

Κανείς δεν εμπόδισε τους άλλους το να στείλουν την δική τους ξαδέλφη.

Αν δεχθούμε ότι το καλός περιέχει την έννοια του "παραγωγικός" ΝΑΙ είναι καλύτερη γιατί δουλέυοντας εκείνη την ώρα αντί να περιμένει απλά να δώσει μια εργασία βρίκε τη καλύτερη δυνατή λύση.

Το πρόβλημα από όσο καταλαβαίνω δεν η εργασία αλλά το ότι δεν παρακολουθεί τις διαλέξεις ... και βρίσκει και ξεσπά.

Νομίζω ότι βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Anyway δεν ξέρω τι εννοούσε και δε με απασχολεί, μια υπόθεση έκανα.

Δημοσ.

Και γραπτά που γίνεται σήμερα η αξιολόγηση δεν έχω ακούσει να έχουνε διώξει κάποιο καθηγητή

Δημοσ.

Και γραπτά που γίνεται σήμερα η αξιολόγηση δεν έχω ακούσει να έχουνε διώξει κάποιο καθηγητή

Πλάκα μας κάνεις ρε φιλαράκι?

DrLo, κολλάς σε λεπτομέρειες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...