viper2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Στην σχολή σου και σε πολλές σχολές ακόμα έτσι είναι..καλη ωρα εδω.. Sent from my iPhone using Insomnia Κλασσικα εικονογραφημένα :Ρ Εγω σπουδαζω στο τοπο καταγωγης μου , οποτε μαντεψε ποιος κανει το ψυχικο κάιε Χριστούγεννο και Καλοκαίρι Sent from my iPhone using Insomnia Σιγά ρε φιλαράκι ναουμε. Έκανες ενα upload στο Dropbox και κατι έγινε... =] 1
zynif Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Αυτό υποτίθεται ότι θα έπρεπε να το κάνει ο καθηγητής.
cvalia Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Η καθηγήτρια που παρέδωσε η κοπέλα την εργασία , δε φώναζε για το ποιος την παρέδωσε αλλά το ότι η κοπέλα δεν μπόρεσε να δώσει την εργασία καθώς έκανε ιδιαίτερα σε φοιτητές. Τα ιδιαίτερα ήταν ο λόγος όχι το ότι την παρέδωσε άλλος. Χαζή η ξαδέρφη σου που ανέφερε τους λόγους της απουσίας σου. Χαζή και η καθηγήτρια. Και όχι δεν την ελέγχει κανείς , άντε βαριά οι συνάδελφοί της, που τυχαίνει να είναι κουμπαράκια, στο ίδιο κόμμα, 20 χρόνια μαζί στη δουλειά κλπ. κλπ. Μπάλες τώρα και την επόμενη φορά μη το διαλαλάς και πολύ ότι τους παίρνεις την πελατεία. δεν κάνω ιδιαίτερα σε φοιτητές αλλά μαθητές γυμνασίου-λυκείου.
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 ναι απλά παρέδιδες την εργασία την ώρα του μαθήματος, και η κοπέλα που είχα στείλει απλά της εξήγησε τον λόγο που δεν μπορούσα να παραδώσω εγώ την εργασία και τότε άρχισε να φωνάζει σε όλο το αμφιθέατρο Τότε, έχεις δύο επιλογές: 1) Να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια για να βρεις το δίκιο σου και ίσως περάσεις το μάθημα 2) Να κάνεις την πάπια και να περάσεις το μάθημα Στην πρώτη περίπτωση μπορείς να κάνεις πολλά.... από το να την ρεζιλέψεις που δεν χρησιμοποιεί eclass (ή blackboard ή ό,τι έχει το uni σου), μέχρι να την κυνηγάς για τρόπους εξέτασης και εργασιών (υπάρχει παραθυράκι νόμος με τον οποίο είναι λάθος εκείνη στην συγκεκριμένη φάση αλλά δεν το ξέρουν πολλοί και όσοι το ξέρουν απλά φυλάνε τον κόλο τους αλλά δεν το λένε... και όχι απλά υπάρχει αλλά έχουν βρει και το δίκιο τους όσοι το κυνήγησαν). Όλα αυτά όμως σημαίνουν χρόνο, κόπο και ενέργεια και έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα σχετικά με το πτυχίο σου (σίγουρα θα ακουστεί το όνομά σου). Στην δεύτερη περίπτωση, κάνεις την πάπια, ξαναδιαβάζεις και πας τον Σεπτέμβρη. Δεν μιλάς, δεν λαλάς και ελπίζεις να σε έχει ξεχάσει. Εάν ξέρεις ότι δεν ξεχνάει, πήγαινε next year να σε έχει ξεχάσει σίγουρα.
zynif Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Κι αμα έχει κάνα excel ή μπλοκάκαι και σημειώνει ονόματα φοιτητών τι να κάνει ;
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Εδώ σου λέει ότι δεν ξέρει από email και eclass και θες να έχει excel, να ξέρει να το ανοίγει, να οργανώνει ένα spreadsheet και να ψάχνει efficiently σε αυτό; Επίσης, και μπλοκάκι να είχε; Τι; Θα κάτσει να σημειώσει "Τρίτη, 32 Φλεβάρη, 2014" η Πουλχερία Πενταβιότισα μου είπε ότι η Ελπινίκη Γιαννικάρογλου κάνει ιδιαίτερα σε μαθητές και για αυτό δεν ήρθε να παραδώσει την εργασία στο μάθημα μαγειρικής"; Έλεος....
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Αν η κοπέλα που έστειλες ανέφερε τον λόγο που δεν πήγες τότε κακώς το έκανε, θα μπορούσε αντί για αυτό να αναφέρει οτι είχες πρόβλημα υγείας οτι ήσουν άρρωστη. Πιστεύω αν ανέφερε πως έκανες ιδιαίτερο θα κατάλαβε η καθηγήτρια οτι την γράφεις και αυτή και το μάθημά της για το ιδιαίτερο. Επίσης ένα δεύτερο fail είναι οτι έπρεπε να ζητήσεις έστω από την γραμματεία το τηλέφωνό της (αν και απο οτι ξέρω δύσκολα δίνουν τηλέφωνα έτσι οι γραμματίες) και να της πείς οτι δεν θα μπορέσεις να έρθεις εκείνη την ημέρα κι αν μπορείς να στείλεις κάποιον άλλο διαφορετικά να της παραδώσεις η ίδια άλλη μέρα. Η καθηγήτρια επίσης μπορεί να νόμιζε οτι την έγραψε την εργασία η κοπέλα και όχι εσύ.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Το τελευταίο δεν παίζει. Και η ίδια να την παρέδιδε, δε θα μπορούσε να την έχει γράψει άλλος; Επιπλέον, αν όντως την έχει γράψει άλλος, πόσο βλάκας πρέπει να είναι κανείς για να στείλει αυτόν να την παραδώσει; Δε χρειάζεται να ξέρουμε τα αίτια της στάσης της. Ό,τι και να σκέφτηκε στα παπάρια μας, έχει άδικο και αυθαιρετεί, τέλος.
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ναι δεν έχεις άδικο. Αλλά ξέρεις μερικοί καθηγητές ειδικά μεγάλης ηλικίας τα έχουν παίξει, έχουνε δεί πολλά και δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να περνάει ξαφνικά από το μυαλό τους και να αντιδράνε ακραία όταν γίνει κάτι ενώ δεν ίσχυε αυτό που νόμιζαν. Στην δική μου σχολή π.χ είχε συμβεί δύο φορές σε ένα μάθημα και στις εξετάσεις είχε προσέλθει άλλος να γράψει στο μάθημα για λογαριασμό του φοιτητή! Ήτανε βέβαια τόσο χαζός που προσήλθε με το πάσο του φοιτητή χωρίς να αλλάξει φωτογραφία, ο επιτηρητής το κατάλαβε και την 2η φορά τον έπιασαν και είχε γίνει χαμός εκεί, σε κάποια φάση βγήκε έξω από την αίθουσα στον διάδρομο και έφυγε τρέχοντας. Φαντάσου τώρα στον συγκεκριμένο καθηγητή να έρθει άλλος να παραδώσει εργασία στο μάθημα. Δεν γνωρίζω τώρα αν έχει συμβεί το συγκεκριμένο περιστατικό που είπα ως παράδειγμα και με την συγκεκριμένη καθηγήτρια, αλλά εφόσον έχει συμβεί..... κΚαταλαβαίνεις τι εννοώ λοιπόν. Τέτοια αντίδραση βέβαια σε κάθε περίπτωση ειναι απαράδεκτη.
zynif Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Στην δική μου σχολή π.χ είχε συμβεί δύο φορές σε ένα μάθημα και στις εξετάσεις είχε προσέλθει άλλος να γράψει στο μάθημα για λογαριασμό του φοιτητή! Σ εμάς ένας καθηγητής μας είχει πει ότι αν του κάναμε τέτοιο πράμα δεν θα μας πήγαινε στην Σύγκλητο αλλά θα μας έκοβε για τα επόμενα δέκα χρόνια ακόμα και αν του γράφαμε δέκα στις εξετάσεις!!
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Σ εμάς ένας καθηγητής μας είχει πει ότι αν του κάναμε τέτοιο πράμα δεν θα μας πήγαινε στην Σύγκλητο αλλά θα μας έκοβε για τα επόμενα δέκα χρόνια ακόμα και αν του γράφαμε δέκα στις εξετάσεις!! Τέτοια "τιμωρία" είχα ακούσει πως είχε γίνει στο ΤΕΙ μου, αλλά σε άλλο τμήμα. Φοιτητής είχε βρίσει καθηγητή εν ώρα μαθήματος και έφυγε από την τάξη, μετά τον έκοβε στις εξεταστικές μέχρι να πάρει σύνταξη.....
xpapias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Τελευταία ενεργεια 18 Ιουνίου 2014, και περιμένεις απάντηση? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις