Προς το περιεχόμενο

[laptop] ACER V3-772G-747A161TMAMM 17.3'' INTEL CORE I7-4702MQ 16GB 1TB NVIDIA GTX760M 2GB FREE DOS 929 ευρώ @e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mαλιστα, 100 ευρω για το Ζ με το Υ (και μερικα συμβολα) στο πληκτρολογιο... το ειδαμε και αυτο... Τι να πω, οτι τραβαει η ορεξη του καθενος, εμενα δωστε το μου οχι 100 αλλα 50 ευρω φθηνοτερα και βαλτε μου ξερω γω σουαχιλικο πληκτρολογιο...

ΥΓ. Θα μου το βρει καποιος με SPDIF και τα cpu-gpu του MSI οχι στα -200 αλλα εστω στα ΙΔΙΑ χρηματα; Δεν ηταν το αλλο λαπτοπ το απολυτο μετρο συγκρισης, απλα μια αδιαμφισβητητη αποδειξη οτι το HARDWARE του ACER  Δ_Ε_Ν  Ε_Ι_Ν_Α_Ι  Π_Ρ_Ο_Σ_Φ_Ο_Ρ_Α  σε αυτα τα χρηματα. Αμα γουσταρει καποιος ας το παρει και με 1929 ευρω (μπορει να λεγοταν ξερω γω "ferrari" oπως καποιο μοντελο στο παρελθον και να πιστευει οτι το αλογακι επανω αξιζει τα +1000 δικαιωμα του ειναι).

Το τί θα προτιμούσες εσύ δεν αποτελεί και κανόνα.

Το τόπικ μιλάει για 17.3" λάπτοπ και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να πείσεις τον κόσμο για 15,6".

Αυτό το έχεις καταλάβει ή χάνεις την ουσία νομίζω (σκόπιμα ή μη)?

Με το σκεπτικό σου κι εγώ παίρνω 12άρι και πινω μπύρες τα υπόλοιπα λεφτά και είμαι και ωραίος.

Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Δεν είναι κακό να το παραδεχτείς.

Παρέθεσες τη γνώμη σου για το τί θα έπαιρνες. Ως εκεί καλά. Παραπέρα όμως το χάνεις κι αποπροσανατολίζεις.

Ένας που θέλει 17άρι, θα πάρει 17άρι, τελεία και παύλα.

Αν έχεις να προτείνεις ένα 17άρι με αυτά ή καλύτερα specs και τιμή, ευχαρίστως να γίνει θέμα συζήτησης κι αν έχεις δίκιο να αποδεχτούμε οι υπόλοιποι ότι βρήκες κάτι που να αναιρεί την ύπαρξη προσφοράς ή όχι.

YΓ2. Το ειδαμε οτι το "ιδιο" στα 949 του γερμανικου αμαζον εχει BLURAY αντι DVD φανταζομαι ετσι;....

ΥΓ3. 849 ευρω, μαντεψτε την διαφορά

ΥΓ4. 50 ευρω φθηνοτερα σου αλλαζει την μιση ram για windows 8.1 (τα οποια θυμιζω οτι συμφωνα με γνωμες ειδικων σε άλλα θεματα αξιζουν επισης ενα ολοκληρο 100ευρω τουλαχιστον)

ΥΓ5. Οποιος αποφασισει να περασει τα 9 κατοσταρικα φετος αγοραζει GTX860M (και παλι με καλυτερο cpu) η οποια παιζει στα ισια την 770Μ, φυσικα αρκετα πανω απο την 760Μ... εγω το λεω/δειχνω, τωρα οποιος θελει φυκια παιρνει φυκια.

Α, τα παραπανω ειναι απλα τα πρωτα αποτελεσματα μιας αναζητησης μισου λεπτου, οχι οδηγος αγορας/προσφορων, εγω και παλι θα προτιμουσα το 15αρι που ανεφερα και με τα 200 εξτρα ευρω παιρνω ο,τι του ελειπε συν καμια 23αρα IPS αμα μου την βιδωσει.... για να μην πω παιρνω το lenovo με τα 499 και χανοντας βεβαια αρκετα fps σωζω σχεδον άλλα τοσα... χρηματα!

ΥΓ2: 949 Γερμανικό Amazon, έξτρα μεταφορικά, BluRay READER (όχι Burner), QWERTZ πληκτρολόγιο. Αυτό δηλαδή κατ'εσέ αποτελεί προσφορά ενώ του eshop όχι που έχει DVDRW. Κάτι χάνεις νομίζω στην ουσία.

ΥΓ3: Λείπει η μισή RAM και το ξανασυζητήσαμε εκτενέστερα.

ΥΓ4: Ξεχνάς τα μεταφορικά και το QWERTZ πληκτρολόγιο (περά από τη μισή RAM που αναφέρεις).

ΥΓ5: Σου απάντησα παραπάνω.

YΓ5b: Βάζε αν θες και τα μεταφορικά για να υπολογίζει ο καθένας πόσο του βγαίνει στην πόρτα του.

Αν το μαγαζί δε στέλνει Ελλάδα, τότε η "προσφορά" που έδειξες δεν είναι "προσφορά". Σαν τιμή είναι ενδιαφέρουσα για 17άρι, όμως και πάλι είναι κάποιοι παράγοντες που αναφέρθηκαν και που συντελούν στο να ανέβει το κόστος παραπανω από τα 985 (π.χ. μισός δίσκος, μισή RAM, εκτός των προαναφερθέντων)...

Επί της ουσίας, ένας που δίνει 900 ευρώ για λάπτοπ, δε θα τον πειράξουν τα άλλα 50 για να έχει έκδοση με Ελληνικό ή τουλάχιστον Αγγλικό πληκτρολόγιο (έναντι οποιουδήποτε άλλου layout).

Κι αν το συγκεκριμένο ACER έρχεται και με sticker στο memory compartment (όπως ορισμένα ACER), μετά άντε να αποδείξεις στην Alman το οτιδήποετ όταν τρέχεις με την εγγύηση.

Έστω ότι δεν έχει και δεν υφίσταται θέμα, και πάλι η εργοστασιακή out of the box λύση, είναι πιο appealing σε έναν που φτάνει στο βεληνεκές του 1000άρικου για λάπτοπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτά είναι σίγουρα -τουλάχιστον για μένα- καλύτερες αγορές:

http://www.mgmanager.gr/lenovo_z710_i74700mq17_fhd8gb1tb8gb_sshdgt_745mwindows_8y_accidental_damage_50174/el/pid/16601/ (Intel Core i7-4700ΜQ, NVidia GeForce GT745M 2 GB, RAM 8 GB, Windows 8) 974 €

http://www.computeruniverse.net/en/products/90532043/toshiba-satellite-l70-a-138.asp (Intel Core i7-4700ΜQ, NVidia GeForce GT740M 2 GB, RAM 16 GB, Windows 8.1) 979 € + 11.99 € αν πληρώσεις με Bank Transfer ή + 20.53 € αν πληρώσεις με PayPal

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Το τόπικ μιλάει για 17.3" λάπτοπ και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να πείσεις τον κόσμο για 15,6".

Με το σκεπτικό σου κι εγώ παίρνω 12άρι και πινω μπύρες τα υπόλοιπα λεφτά και είμαι και ωραίος.

Παρέθεσες τη γνώμη σου για το τί θα έπαιρνες. Ως εκεί καλά. Παραπέρα όμως το χάνεις κι αποπροσανατολίζεις.

Ένας που θέλει 17άρι, θα πάρει 17άρι, τελεία και παύλα.

Ε παρε τοτε αυτο με το 1/3 του κοστους και 17αρι να μη σκυλιαζεις και τα ρεστα παγωτα...

Δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο στα προηγουμενα, δεν απαντησες ουσιαστικα σε τιποτα περα απο το μοναδικο παραδειγμα ισχυροτερου hardware σε 15αρι. Και κυριως στο γιατι να θεωρειται το acer προσφορα οταν με λιγοτερα ή ιδια παιρνεις περισσοτερα (α, ναι, σορι, εχει :΅ΕΡΤΥ πληκτρολογιο... οκ, πασο, αυτο και μονο τα 200 ευρω τα αξιζει, παμε κοσμε ελα παρε πραμα λεμε τζαμπα ειναι!)

Δημοσ.

Ε παρε τοτε αυτο με το 1/3 του κοστους και 17αρι να μη σκυλιαζεις και τα ρεστα παγωτα...

Δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο στα προηγουμενα, δεν απαντησες ουσιαστικα σε τιποτα περα απο το μοναδικο παραδειγμα ισχυροτερου hardware σε 15αρι. Και κυριως στο γιατι να θεωρειται το acer προσφορα οταν με λιγοτερα ή ιδια παιρνεις περισσοτερα (α, ναι, σορι, εχει :΅ΕΡΤΥ πληκτρολογιο... οκ, πασο, αυτο και μονο τα 200 ευρω τα αξιζει, παμε κοσμε ελα παρε πραμα λεμε τζαμπα ειναι!)

Προσωπικά την επιλογή μου την έκανα σε 17άρι. Την ειρωνία σου με το i3 την παραβλέπω, κατανοώ όμως πως ήθελες να συμπληρώσεις κι εσύ κάτι (ας είναι το οτιδήποτε άσχετο), για να μή το πώ αλλιώς.

Σαφώς και δεν εχεις να προσθέσεις κάτι γιατί δεν έχεις επιχειρήματα.

Επί της ουσίας δεν απαντάς στα εξής:

1) Το Γερμανικό κατάστημα στέλνει Ελλάδα ή όχι?

2) Αν ναι, πόσα είναι τα μεταφορικά για Ελλάδα από το Γερμανικό κατάστημα που έβαλες? έχεις να παραθέσεις λινκ που να τα αναφέρει?

3) Υπάρχει κόσμος που ακόμα και το Αγγλικό πληκτρολόγιο τον ενοχλεί. Πόσο μάλλον ένα ούτε καν Αγγλικό. Κι αυτο δε το σέβεσαι και το παραβλέπεις.

Κοινώς προσπαθείς να επιβάλεις τον ισχυρισμό σου στους άλλους μή αφήνοντας τον καθένα να πεί τη γνώμη του.

Προσπαθείς να τους επιβάλλεις να πάρουν ένα μηχάνημα από ξένη χώρα, με QWERTZ πληκτρολόγιο, να επιβαρυνθούν με μεταφορικά και τελικά να τους βγεί μια η άλλη...

Παρέθεσες τα λινκς, οκ καλώς.

Ας τα δούν κι ας τα αξιολογήσουν όσοι ενδιαφέρονται. Δε χρειάζεται ούτε να επιβάλλεις στον καθένα να πάρει 15άρι με QWERTZ από Γερμανία, όταν το λινκ μιλάει για 17άρι στην Ελλάδα.

Τόσο απλά.

Δημοσ.

lenovo y50... μεσα ιουλιου ερχετε κοντα στα 1000ε.

Παραλληλα ειμαι σιγουρος πως συντομα μοντελα με 7χχ καρτα γραφικων θα μπουνε σε προσφορα. Για οποιον μπορει να περιμενει...

Δημοσ.

εδώ είναι ένα topic για να βοηθάμε τον κόσμο ,δεν έιναι PVP Arena να δείξει ο καθένας πόσο τον έχει . 

Cheers . 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...