Προς το περιεχόμενο

[laptop] ACER V3-772G-747A161TMAMM 17.3'' INTEL CORE I7-4702MQ 16GB 1TB NVIDIA GTX760M 2GB FREE DOS 929 ευρώ @e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρομερό hardware για την τιμή αυτή κατά την γνώμη μου. Δεν έχω δει ποτέ το λάπτοπ από κοντά, επίσης προσωπικά έχω καεί από Acer. άρα απολαύστε υπέυθυνα: http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=1406060u6419c44cq646tfvg69

Επεξ/σία από matrixxx
αλλαγη συνδεσμου
  • Moderators
Δημοσ.

Εχει αναφερθεί και πριν 3 ημερες εδώ και 2 μελη ειπαν ότι δεν αξιζει στα χρηματα αυτά. Σκορ 2-1 ότι δεν αξιζει για την ωρα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Καν'το 3-1 γιατι δε θυμαμαι να το σχολιασα... Φυσικα και δεν αξιζει, με κανα 200ευρω κατω θα ηταν μια χαρα.

Αυτο το -ξεκαθαρα gaming-oriented- MSI ειχε την περασμενη εβδομαδα 769 εξω, με καλυτερη καρτα γραφικων και επεξεργαστη (λιγοτερη σε ποσοτητα ραμ και σκληρο), συν μερικα εξτρα "καλουδια". Πεφτει δουλεμα εδω για την ωρα.

Δημοσ.

Καν'το 3-1 γιατι δε θυμαμαι να το σχολιασα... Φυσικα και δεν αξιζει, με κανα 200ευρω κατω θα ηταν μια χαρα.

Αυτο το -ξεκαθαρα gaming-oriented- MSI ειχε την περασμενη εβδομαδα 769 εξω, με καλυτερη καρτα γραφικων και επεξεργαστη (λιγοτερη σε ποσοτητα ραμ και σκληρο), συν μερικα εξτρα "καλουδια". Πεφτει δουλεμα εδω για την ωρα.

Συγκρινεις βεβαια 15 με 17αρι.

Καμια σχεση το ενα με το αλλο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καν'το 3-1 γιατι δε θυμαμαι να το σχολιασα...

Το σχολιασες εμμεσα όταν του ειπες ότι κακως ανοιξε τοπικ. Οποτε 2-1 είναι το σκορ. Εσυ και ο Παυλίδης ειχατε μιλησει μονο. :)

Δημοσ.

Συγκρινεις βεβαια 15 με 17αρι.

Καμια σχεση το ενα με το αλλο.

Συμφωνώ με αυτό, όμως το ίδιο ACER έξω έχει 766 ευρώ.

http://www.notebooksbilliger.de/acer+aspire+v3+772g+747a8g75makk+163416?nbb=8f14e4

Βέβαια το κόστος για να έρθει Ελλάδα συν το ότι είναι με QWERTZ kb είναι ίσως ένα θέμα.

Αλλά και πάλι 160 ευρώ είναι μια σεβαστή διαφορά.

Εγώ θα κρατήσω ουδέτερη στάση με το σκεπτικό ότι για Ελλάδα δεν υπάρχει οικονομικότερη τιμή για 17άρι τέτοιου βεληνεκούς.

Βλέπε πόστ μου παρακάτω.

Δημοσ.

Ειναι καλη τιμη για το hardware που εχει. Πραγματικος 4πυρηνος, καλη καρτα γραφικων.

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι λεμε κοιτα ποσο εχει σε αλλη αγορα. Η γερμανια ειναι πολυ μεγαλυτερη αγορα και με μικροτερο ΦΠΑ. Στην ελβετια ποσο εχει το λαπτοπ? Οποιος θελει ας το παραγγειλει απο την γερμανια.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι καλη τιμη για το hardware που εχει. Πραγματικος 4πυρηνος, καλη καρτα γραφικων.

Επισης δεν καταλαβαινω γιατι λεμε κοιτα ποσο εχει σε αλλη αγορα. Η γερμανια ειναι πολυ μεγαλυτερη αγορα και με μικροτερο ΦΠΑ. Στην ελβετια ποσο εχει το λαπτοπ? Οποιος θελει ας το παραγγειλει απο την γερμανια.

Συμφωνώ και γι αυτό είπα ότι κρατάω ουδέτερη στάση.

Για τα Ελληνικά δεδομένα δεν υπάρχει καλύτερο σε 17άρι.

Και φυσικά μεταξύ MSI και ACER θα προτιμούσα εννοείται ACER.

Update: Κατά λάθος έβαλα λάθος έκδοση στο ACER παραπάνω.

Η σωστή έκδοση και η σωστή τιμή είναι αυτή (949):

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3967545_-aspire-v3-772g-747a161tbdwakk-nx-m8seg-014-acer.html

Με τα νέα δεδομένα, η τιμή είναι μονόδρομος.

Αν υπάρχει άλλο να προταθεί σε αυτά τα specs και screen size, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσω.

Οπότε το σκορ είναι 2-3 τώρα υπέρ του ότι αποτελεί προσφορά. :)

Δημοσ.

To προηγουμενο που εβαλες παντως η μονη διαφορα ειναι τα 8GB ram αν δεν κανω λαθος

Πολύ πιθανό, αλλά αυτό ακριβώς έχει και το eshop, οπότε αν είναι να υπάρχει μέτρο σύγκρισης, ας υπάρχει με τα ίδια δεδομένα για να είμαστε δίκαιοι. Ούτε 15αρι MSI έναντι 17 ACER, ούτε το ίδιο μοντέλο με λιγότερη μνήμη ένταντι αυτού που υπάρχει στην αρχή του τίτλου.

Δημοσ.

Ναι αλλα με αυτο τον τροπο η φτηνοτερη τιμη ειναι αγοραζω την επιλογη 1 και το φτηνοτερο dimm-ακι 1χ8GB που μπορω να βρω στον κοσμο. Με αυτον τον τροπο δεν εχει νοημα η προσφορα :P

Δημοσ.

Ναι αλλα με αυτο τον τροπο η φτηνοτερη τιμη ειναι αγοραζω την επιλογη 1 και το φτηνοτερο dimm-ακι 1χ8GB που μπορω να βρω στον κοσμο. Με αυτον τον τροπο δεν εχει νοημα η προσφορα :P

Η φτηνότερη επιλογή είναι αγοράζω calculator και τα λεφτά του λάπτοπ μου μένουν στο τσεπίδι αμα το πάμε έτσι.

Στο δια ταύτα, έστω ότι αγοράζει κανείς αυτό με τα 766, βάζει 60 ευρώ τουλάχιστον για 8GB RAM (αν έχει μέσα 1x 8 και όχι 2x4), πάμε στα 822, τιμή με QWERTZ πληκτρολόγιο και ΧΩΡΙΣ μεταφορικά (αν το κατάστημα αυτό στέλνει Ελλάδα).

Δε θεωρώ ότι αξίζει αν τα βάλεις κάτω 1 προς 1 όλα.

• Like 2
Δημοσ.

Mαλιστα, 100 ευρω για το Ζ με το Υ (και μερικα συμβολα) στο πληκτρολογιο... το ειδαμε και αυτο... Τι να πω, οτι τραβαει η ορεξη του καθενος, εμενα δωστε το μου οχι 100 αλλα 50 ευρω φθηνοτερα και βαλτε μου ξερω γω σουαχιλικο πληκτρολογιο...

ΥΓ. Θα μου το βρει καποιος με SPDIF και τα cpu-gpu του MSI οχι στα -200 αλλα εστω στα ΙΔΙΑ χρηματα; Δεν ηταν το αλλο λαπτοπ το απολυτο μετρο συγκρισης, απλα μια αδιαμφισβητητη αποδειξη οτι το HARDWARE του ACER  Δ_Ε_Ν  Ε_Ι_Ν_Α_Ι  Π_Ρ_Ο_Σ_Φ_Ο_Ρ_Α  σε αυτα τα χρηματα. Αμα γουσταρει καποιος ας το παρει και με 1929 ευρω (μπορει να λεγοταν ξερω γω "ferrari" oπως καποιο μοντελο στο παρελθον και να πιστευει οτι το αλογακι επανω αξιζει τα +1000 δικαιωμα του ειναι).

YΓ2. Το ειδαμε οτι το "ιδιο" στα 949 του γερμανικου αμαζον εχει BLURAY αντι DVD φανταζομαι ετσι;....

ΥΓ3. 849 ευρω, μαντεψτε την διαφορά

ΥΓ4. 50 ευρω φθηνοτερα σου αλλαζει την μιση ram για windows 8.1 (τα οποια θυμιζω οτι συμφωνα με γνωμες ειδικων σε άλλα θεματα αξιζουν επισης ενα ολοκληρο 100ευρω τουλαχιστον)

ΥΓ5. Οποιος αποφασισει να περασει τα 9 κατοσταρικα φετος αγοραζει GTX860M (και παλι με καλυτερο cpu) η οποια παιζει στα ισια την 770Μ, φυσικα αρκετα πανω απο την 760Μ... εγω το λεω/δειχνω, τωρα οποιος θελει φυκια παιρνει φυκια.

Α, τα παραπανω ειναι απλα τα πρωτα αποτελεσματα μιας αναζητησης μισου λεπτου, οχι οδηγος αγορας/προσφορων, εγω και παλι θα προτιμουσα το 15αρι που ανεφερα και με τα 200 εξτρα ευρω παιρνω ο,τι του ελειπε συν καμια 23αρα IPS αμα μου την βιδωσει.... για να μην πω παιρνω το lenovo με τα 499 και χανοντας βεβαια αρκετα fps σωζω σχεδον άλλα τοσα... χρηματα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...