slipknot Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Τους έδωσε στεγνα όμως. Επίσης διορθωνα κάτι κείμενα (στα ελληνικά ) από east European women και λίγο πολυ την ιδια ροή γραπτού λόγου είχαν. Έχεις διαβάσει τα βιβλία του Marcello D' Orta που συγκεντρώνει εκθέσεις παιδιών δημοτικού από το Arzano; Είναι απολαυστικά. Ο κόσμος είναι αηδία. Η γη είναι αηδία. Το ανθρώπινο πλάσμα είναι αηδία. Ο κόσμος κάνει όπως ο πλούσιος Επουλόνε, και ο Λάζαρος θα ήτανε η Αφρική, και λίγο το Περού. Μια φορά το Περού ήτανε πάρα πολύ πλούσιο, τώρα του πονάει πολύ η κοιλιά από την πείνα. Ο κόσμος είναι αηδία, εγώ δεν φοβάμαι να το πω, γιατί είμαι ο επιμελητής και μερικά πράγματα μπορώ να τα λέω. Και αυτή την έκθεση την τελειώνω μ αυτές τις λέξεις: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μπονάκια δηλαδή. Τόσο κόντα μα τόσο μακρυά... Έχεις διαβάσει τα βιβλία του Marcello D' Orta που συγκεντρώνει εκθέσεις παιδιών δημοτικού από το Arzano; Είναι απολαυστικά.Και να συλλέγεις ταυτόχρονα και φωτογραφίες τους. Η κλασική παιδεία, μπαλέτο πιάνο στριπτίζ κλπ, σε συνδυασμό τη δύσκολη πρόσβαση σε ανθρακούχα ροφήματα, τα φυσικά τους χαρακτηριστικά και οι εκθέσεις που διορθώνεις θα μας δώσουν μία εξαιρετική εικόνα του αρχαιοελληνικού με το μυαλό μες την κορμάρα του γυναικείου πληθυσμού της ανατολικής Ευρώπης. Έτσι προοδεύει η κοινωνιολογία.
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Πχ γλυκουλίνι Βάιπερ, θα μου αγοράσεις κωλόχαρτο απο eBay; Θα σε αφήσω να πίασεις κωλαράκι, σκουπισμένο. δεν υποτιθεται οτι οσο σκουπιζεις τον κωλο σου τοσο αυτος μεγαλωνει; ερεκτιον μοντο XD Έχεις διαβάσει τα βιβλία του Marcello D' Orta που συγκεντρώνει εκθέσεις παιδιών δημοτικού από το Arzano; Είναι απολαυστικά. δεν εχω λογια
whodatinsomniaK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Όχι ρε γλυκουλίνι βάιπερ! Μη μου λες τέτοια!!! Το μόνο που είχα προσέξει ήταν τη δημιουργία χωρίστρας.
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Όχι ρε γλυκουλίνι βάιπερ! Μη μου λες τέτοια!!! Το μόνο που είχα προσέξει ήταν τη δημιουργία χωρίστρας. σεβαστο
revolver1990 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έπρεπε να το πω αυτό αλλά Το χω δει και μου άρεσε .
parlapipas25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 θελω να παραγγειλω 4-5 πραγματα απο το amazon.de H ερωτηση μου ειναι θα ερθουν ολα μαζι? Και πως θα τα παραλαβω οταν ερθουν ελλαδα?
revolver1990 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μιας και μας περιτριγυρίζουν.... parlapipa 1)Ανάλογα.Αν είναι fulfilled by amazon τότε είναι πιθανόν να έρθουν μαζί.Είχα παραγγείλει πριν 1 μήνα 3 πράγματα και ήρθαν τα 2 μαζί και το άλλο μετά από 2 μέρες. 2)Αν είναι μικρά θα στα φέρει στο σπίτι ο ταχυδρόμος αλλιώς πας και τα παίρνεις από το ταχυδρομείο.Αν και την τελευταία φορά μου τα έφερε η acs με standard αποστολή.
alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει ο τύπος λέμε http://www.protothema.gr/politics/article/433961/alert-vrahukukloma-sti-vouli-gemise-kapnous-to-isogeio-tou-ktiriou/
Anorymous Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει ο τύπος λέμε http://www.protothema.gr/politics/article/433961/alert-vrahukukloma-sti-vouli-gemise-kapnous-to-isogeio-tou-ktiriou/ Αφιερωμένο με αγάπη στον επίτιμο χαχαχα
Ghost_Rider Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Ολοκληρη Η Βουλη Να Γινει Σταχτες Και Τιποτε Άλλο Στον Κοσμο
MikeJ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Να καεί να καεί ο, "οίκος ανοχής" η βουλή...
Chrisxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Έμεινα ενεός κοιτάζοντας την αστρολογική ταυτότητα της 29.12.,της μέρας που θα γίνει η τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία και που θα καθορίσει αν θα γίνουν και πότε οι βουλευτικές εκλογές,που με τη σειρά τους θα κρίνουν πολλά για τη χώρα...Παραθέτω μερικά δεδομένα,α.τα 2 φώτα σε τετράγωνο μεταξύ τους αλλά αμφότερα και σε εμπλοκή με Ουρανό,Πλούτωνα και Δεσμούς Σελήνης,β.ο Ήλιος στον άξονα του θανάτου και στον απλανή Facies,που δηλώνει "πτώση",γ.ο Κρόνος απέναντι από τον ωροσκόπο της Ελλάδας και σε μηδενική μοίρα δύσκολη κατά την Ινδική Αστρολογία δ.ο Ερμής πάνω στον Ποσειδώνα της Ελλάδας,κάτι που ευνοεί κάθε σύγχυση και πλάνη,ε.ο Α ρης σε τετράγωνο με Δία,κάτι που ευνοεί κάθε τι το βιαστικό,επιτρέπει κάθε ανταρσία,βγάζει "άρνηση για κάθε κηδεμονία",όπως κατά λέξη γράφει η Κοσμοβιολογία,στ .ο Α ρης στο μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα του γενεθλίου ωροσκοπίου της Ελλάδας ενεργοποιεί το γενέθλιο τετράγωνο που έχουν μεταξύ τους οι δύο πλανήτες και που" ευθύνεται" για όλη την κακοδαιμονία που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια,όταν αυτό ενεργοποιήθηκε από τις διελεύσεις Πλούτωνα και Ουρανού,ζ.ο άξονας Κρόνου/Πλούτωνα ακριβώς απέναντι από τη γενέθλια Σελήνη της Ελλάδας(!)και με κόντρα αντισκιά στο ίδιο σημείο(! )και ο άξονας του θανάτου(Α ρης/Κρόνος), που δηλώνει πως ό,τι συμβεί αυτή τη μέρα,όποιες αποφάσεις ληφθούν,τ ε λ ι κ ά δε θα είναι ό,τι το καλύτερο για το λαό-μιας και η Σελήνη δηλώνει το λαό-και αυτό πιθανόν να μη φανεί αμέσως αλλά μακροπρόθεσμα,άλλωστε "Η κουκουβάγια της Αθήνας φτάνει με τη δύση του ήλιου"(Hegel).Το πεπρωμένο φαίνεται πως χτυπά για άλλη μια φορά την πόρτα ΄στη χώρα που γέννησε την Τραγωδία! Άλλωστε τέτοιοι μήνες ήταν και το 1920,όταν μοιραίες εκλογές έριξαν το Βενιζέλο.έφεραν τον Κωνσταντίνο και στην εξουσία αυτούς που δύο χρόνια μετά έμελλε να εκτελεστούν στο Γουδί ως υπεύθυνοι για τη μικρασιατική καταστροφή.Δεν υπαινισόμαστε τίποτε,δε συγκρίνουμε τίποτε-άλλωστε η επανάληψη στην Ιστορία θα είναι τραγωδία ή φάρσα-κάνουμε απλώς διαπιστώσεις και περιγραφές με τα εργαλεία" μιας τέχνης ταπεινής"Και ναι,πιστεύομε πως μια τόσο φορτισμένη πλανητικά συγκυρία δείχνει πως ό,τι συμβεί στη διάρκειά της θα φέρει και τη δυναμική της,αυτό τουλάχιστον λέει ο νόμος της συγχρονικότητας, του Δασκάλου όλων μας, τουK.G.Jung,Πώς ακριβώς θα εκδηλωθεί αυτό ?το αφήνουμε στους αγύρτες και στους ψευτοπροφήτες-άλλωστε εντός ολίγου ο Κρόνος θα είναι στην πύλη του ψευτοπροφήτη ,που την άνοιξε ο Ποσειδώνας πριν ένα χρόνο με τετράγωνο και που τώρα ενεργοποιεί από την 5η Ιχθύων την πύλη του αγύρτη-ς εμείς θυμίζουμε πω ς η Αστρολογία είναι μόνο τασιολογική τέχνη και όπως έγραψε ένας άλλος μεγάλος,ο Καβάφης"οι άνθρωποι γνωρίζουν τα γενόμενα/τα μέλλοντα γνωρίζουν οι Θεοί/πλήρεις και μόνοι κάτοχοι των πάντων/Εκ των ανθρώπων μερικοί /τα επερχόμενα υποπτεύονται/ενω έξω εις τους οδούς/ουδέν ακούουν οι λαοί... ----------------- Ζουν αναμεσα μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις