gavros10 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 http://thepiratebay.cr/ Καντε μου Like παρακαλω 2
mary Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ^ λειτουργει; εχει πραμα ή οχι;;; Και για να μη σας αφησω με τη περιεργεια απο το πρωι: Μετα απο μιση ωρα με πηρε ο ανθρωπος απο την apc και αφου εδωσα στοιχεια κλπ, μετα αρχισε να μου λεει συγνωμη που δεν απαντησα γιατι ελειπα και κατι μου τυχε, και αν χρειαστειτε κατι μεχρι να ερθει το νεο πολυμπριζο απο Ολλανδια, να με ξαναπαρετε τηλεφωνο, θα το σηκωσω εγω αυτη τη φορα κλπ κλπ και οταν λεω του λεω να σας δωσω το καμμενο πολυπριζο στον κουριερ μου λεει δε χρειαζεται αχρειστο μας ειναι, και ξανα εγω ευχαριστω και μου λεει "εμεις να μαστε καλα" και του λεω "ψεμματα; εσεις να στε καλα που θα μου το αλλάξετε"....λολ λολ Εξυπηρετη ισαξια με logitech κυριοι. Αμεεεε. Μπραβο τους.
slipknot Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Cast aside your snarky nature, read some video game reviews written by Japanese high school students
Valerie_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ^ λειτουργει; εχει πραμα ή οχι;;; Και για να μη σας αφησω με τη περιεργεια απο το πρωι: Μετα απο μιση ωρα με πηρε ο ανθρωπος απο την apc και αφου εδωσα στοιχεια κλπ, μετα αρχισε να μου λεει συγνωμη που δεν απαντησα γιατι ελειπα και κατι μου τυχε, και αν χρειαστειτε κατι μεχρι να ερθει το νεο πολυμπριζο απο Ολλανδια, να με ξαναπαρετε τηλεφωνο, θα το σηκωσω εγω αυτη τη φορα κλπ κλπ και οταν λεω του λεω να σας δωσω το καμμενο πολυπριζο στον κουριερ μου λεει δε χρειαζεται αχρειστο μας ειναι, και ξανα εγω ευχαριστω και μου λεει "εμεις να μαστε καλα" και του λεω "ψεμματα; εσεις να στε καλα που θα μου το αλλάξετε"....λολ λολ Εξυπηρετη ισαξια με logitech κυριοι. Αμεεεε. Μπραβο τους. καμάκι σου έκανε
Gtr34 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 <p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://thepiratebay.cr/%C2%A0'>http://thepiratebay.cr/ </a></p> <p> </p> <p>Καντε μου Like παρακαλω</p> Ειναι fake αυτο, προσοχη !
viper2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Cast aside your snarky nature, read some video game reviews written by Japanese high school students Τους έδωσε στεγνα όμως. Επίσης διορθωνα κάτι κείμενα (στα ελληνικά ) από east European women και λίγο πολυ την ιδια ροή γραπτού λόγου είχαν. Σπερες
Adon1s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Μα να μην έχω κατεβάσει ούτε ένα τορεντ απο το μπεη; Υπαρχει και το κικαςς. εγω απο το ραρμπιτζί προμηθεύομαι ^ λειτουργει; εχει πραμα ή οχι;;; Και για να μη σας αφησω με τη περιεργεια απο το πρωι: Μετα απο μιση ωρα με πηρε ο ανθρωπος απο την apc και αφου εδωσα στοιχεια κλπ, μετα αρχισε να μου λεει συγνωμη που δεν απαντησα γιατι ελειπα και κατι μου τυχε, και αν χρειαστειτε κατι μεχρι να ερθει το νεο πολυμπριζο απο Ολλανδια, να με ξαναπαρετε τηλεφωνο, θα το σηκωσω εγω αυτη τη φορα κλπ κλπ και οταν λεω του λεω να σας δωσω το καμμενο πολυπριζο στον κουριερ μου λεει δε χρειαζεται αχρειστο μας ειναι, και ξανα εγω ευχαριστω και μου λεει "εμεις να μαστε καλα" και του λεω "ψεμματα; εσεις να στε καλα που θα μου το αλλάξετε"....λολ λολ Εξυπηρετη ισαξια με logitech κυριοι. Αμεεεε. Μπραβο τους. να υποθέσω δεν μιλάμε για ενα απλό πολύμπριζο ( ; ) αλλά αποκείνα πούναι για άμα κοπεί το ρεύμα ;
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Σήμερα ξύπνησα με το παρακάτω τραγούδι σκαλωμένο στο μυαλό μου Σ' έχω άσχημα, πολύ άσχημα όμως.. Άνευ προηγουμένου κόλλημα πρωινό με το που ξυπνώ. Η φάση είναι ότι ενώ μου καρφώθηκε το συγκεκριμένο άσμα, δεν μπορούσα με τίποτα να θυμηθώ τον καλλιτέχνη. Δεν μπόρεσα να μου το συγχωρήσω, έσκασα, τρελάθηκα, οπότε σηκώνομαι άρον άρον τρεμάμενος, ανοίγω το πυσί, κοτσάρω τους στίχοι και βουαλά. 1
Valerie_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 το βαυ Πριν το ρίξουνε είχε το mockingjay αυτοί ακόμα τίποτα γαμώτ
mary Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 να υποθέσω δεν μιλάμε για ενα απλό πολύμπριζο ( ; ) αλλά αποκείνα πούναι για άμα κοπεί το ρεύμα ; καλυτερο απο απλο αλλά οχι τροφοδοτικο. Να τετοιο ειναι. Και το γαμωτ ειναι οτι καηκε με το που συνδεσαμε τη καινουργια τηλεοραση.
revolver1990 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Στις 500 αγοράζουμε...εκτός και αν κλείσει εντελώς 2
gatokoritso Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 ^^ το μεγεθος των μετοχων που σε εκεινη τη χρονικη στιγμη αγοραζουν/πουλανε? http://www.pajiba.com/celebrities_are_better_than_you/email-from-sony-leak-reveals-joel-mchale-to-be-the-nicest-most-downtoearth-guy-ever.php lol σου ακυρωνουν το σιριαλ και ζητας εκπτωση σε tv.αχαχαχαχα το λατρευω αυτο το μ@λακα :lol:
revolver1990 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Οι στήλες σε τι αντιστοιχούν; Y-axis=Τιμή γενικού δείκτη Χ-axis=Χρονκή περίοδος από άνοιγμα έως το κλείσιμο της μέρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις