viper2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/45345/apolymansi-prin-tin-polisi-ton-metaxeirismenon-eidon-zitaei-to-ypourgeio-ygeias Μερες + 1
viper2005 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Viper Γιατι απορείς ; Νόμιζα οτι τα πλενανε πριν τα δώσουν αλλα απο οτι καταλαβαίνω μάλλον ούτε αυτο δεν πρεπει να γινεται Σπερες funk brothers 1
gatokoritso Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 ^^^^ ακουσε εκει να τα πλενουν!σιγα μην βαζουν και soupline για απαλο αγγιγμα!
frenzy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αυτός ο μαυρούλης είναι τέλειος XD Αυτός ο μαυρούλης είναι τέλειος XD Αυτός ο μαυρούλης είναι τέλειος XD Αυτός ο μαυρούλης είναι τέλειος XD Αυτός ο μαυρούλης είναι τέλειος XD 1
Valerie_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αυτός ο μαυρούλης είναι τέλειος XD Mrs J runway diva! 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 περίμενα το λεωφορείο σήμερα και ηταν δυο γέροι και μια γριά αφού ειπαν τις μαλακίες τους περι πολιτικών λέει η χοντρέλο "η νεολαία ειναι ηλίθια , μαλακισμένα ειναι όλοι ειναι νέοι""ζούνε με τα λεφτά του μπαμπά" " ολα ειναι μαλακισμένα " "να πεθάνουνε αμα δεν δουλεύουν " εμείς δουλέψαμε και έχουμε σύνταξη" στο διάολο όλα τους και οι γέροι να συμφωνούν.φόραγα ακουστικά και νόμιζε οτι δεν άκουγα , με κοιτάει και λέει οι αλήτες , καίνε τον κόσμο και τις περιουσίες τα μαλακισμένα .. τι ηθελε να με κοιτάξει ... ένιωσα να της διαλύσω το κεφάλι με μπουνιές ,αλλα κρατήθηκα, βγάζω τα ακουστικά και της λέω άντε σκάσε γαμω τη γονατισά που σε έσπερνε βουβάλο με το ένα πόδι στον τάφο ρε πτώμα έχεις και στόμα , σταμάτα να τρως ρε σίχαμα και δώσε να φάει κανα παιδάκι που πεινάει , βόδι , έκτρωμα , δε ντρέπεσαι να βγαίνεις έξω ?τα γερόντια ειχαν μείνει μαλάκες και έφτασε το λεωφορείο , μπαίνει πρώτη και μπαίνω κ εγώ και φράκαρε στο διάδρομο να μιλήσει με μια άλλη σκατόγρια , θέλαμε να περάσουμε οι υπόλοιποι κ αυτή εκεί , κάνε πέρα να περάσουμε μωρη μαούνα της λέω και γυρνάνε ολοι στο λεωφορείο και κοιτάγανε σα μαλάκες και δίκιο είχαν δηλαδή "μα τι ειναι αυτή η νέα γενιά , τι κωλόπαιδα , να μη σέβονται το κάθε γεροπούτανο , ντροπή! ναι ναι μου λέει και ανοίγει την κίνηση" . Έβγαλε το σκασμό και δεν την ξανάκουσαπερπάταγα στο κέντρο και βλέπω ενα παιδί δημοτικού έμοιαζε να έχει ενα κουταβάκι με αλυσίδα απο το λαιμό χωρίς κολάρο και να το τραβάει , κόντευε να του ξεκολλήσει το κεφάλι γιατι το κουτάβι τα είχε στυλώσει και δεν περπάταγε. Μέχρι να φτάσω σκύβει και το βαράει στο κεφάλι , χτύπησε το σαγόνι του στην άσφαλτο.τι κάνεις εκεί ρε μαλακισμένο του λέω? γυρνάει το σκατό "οτι θέλω"!!ηταν κ η μάνα του ποιο κει και χάζευε τις βιτρίνες , μια κυράτσα στην τρίχα γύρω στα 40 γυρνάει μου λέει "ποιος εισαι εσυ ???" τι ποιος ειμαι μωρη βλαμένη ? τι ειναι το σκυλί ? παιχνίδι ?ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ μου λέει , φύγε γιατι θα φωνάξωμα την παναγία μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι , ήθελα να της πιάσω το κεφάλι να το κοπανάω στη βιτρίνα σκάει και ενας μπατσάκος νεος σε ηλικία (έτρωγε τυρόπιτα στο μαγαζί απέναντι) και μου λέει "ΕΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ?"τι τι εγινε ? του λέω , θα το σκοτώσει το κουτάβι , δεν ειναι παράνομη η κακοποίηση ζώων ???εεε καλά τώρα θα το σκοτώσει μου λέει και εμείς έτσι κάναμε στην ηλικία τουδεν θα γράψω τι ήθελα να του κανω enough , της έκανε σύσταση να προσέχει τι κάνει το παιδί της και την άφησε να φύγει ................του λεω ολα κομπλέ ετσι ?με κοιτάει και φευγει απο εκείνη την ώρα έχω εκνευρισμό και ήθελα να το πω σε κάποιον μπας και μου φύγει αλλα τώρα που το έγραψα δεν νιώθω καλύτερα , είχα ενα σάκο του μποξ σπίτι και τον έδωσα σε ενα φίλο κ τώρα το μετανιώνω , πρέπει να χτυπήσω κάποιον να το βγάλω απο μέσα μου 2
revolver1990 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 σκεψου να γινεις bouncer Θέλει περισσότερο body fat.
Προτεινόμενες αναρτήσεις