LongTom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ήταν λάθος το "Ladies first". Σε ανάλογα σκηνικά όταν κρατάω την πόρτα δε λέω τίποτα, απλά κοιτάω στα μάτια για να καταλάβει ότι την κρατάω από επιλογή, διατηρώ όμως μια απαραίτητη αύρα μυστηρίου και αλητείας μέσω της οποίας αποφεύγω το friendzone. Είμαι ο κυρίαρχος, ένας Κέρβερος. Όποτε θελήσω η πόρτα κλείνει βρίσκοντας μάπα. Ένας Σουγκλάκος Σατράπης.
Valerie_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Γαμώ τον Πανσερραικό αντί να έρθει Κυκλάδες το δέμα το στείλανε στην Ύδρα. Ήμαρτο πια ΉΜΑΡΤΟΟΟΟ
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τόχω κόψει αυτό το χούι κάπως . Γιατί κάτι το αναμενόμενο (καλη ωρα το κράτημα πόρτας) όταν δεν γίνεται διεγείρει το σασπένς και το μυστήριο , γιατί βγάζει μια μπρουταλίλα και η σταρχιδιωσύνη του άντρα για την γυναίκα που ακολουθεί είναι ολίγον ερεθιστική . Και ως γνωστόν , η προσμονή για το αναμενόμενο όταν δεν πραγματοποιείται οδηγεί στην απορία , η απορία οδηγεί στον θυμό , ο θυμός στην τσατίλα , η τσατίλα στην περιέργεια , η περιέργεια στην ενασχόληση και η ενασχόληση στην καύλα . Οπότε απλά γράφω , τις προάλλες άφησα πόρτα να κλείσει σχεδόν στο πόδι της , ή πχ πέταξα κάτι στον κάδο μπροστά της ( στα 5cm) χωρίς να καν να κάνω την κίνηση να κοιτάξω είτε μάτια , είτε μπούτι είτε πρόσωπο , και σηκώθηκα έφυγα . Ποτάμια Ας μην πάμε και στο άλλο άκρο, η τήρηση κάποιων βασικών κανόνων σαβουγιάρ βιβ δεν ισοδυναμεί με εκδήλωση ενδιαφέροντος απαραίτητα. Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε με ευγένεια και κλάση σε οποιονδήποτε, είτε είναι άντρας, είτε δεσποινίς με κλασσική παιδεία, είτε σκυλού. Είμαστε gentlemen, απλά όχι gentle men. 1
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 είμαι δάσκαλος και τα κανεις στις underage μαθητριες σου αυτα τα πραγματα? ου να μου χαθεις. να μου χαθεις να μου χανεσαι 1
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Για τους Κύπριους είμαστε Καλαμαράδες . Δεν θα απαντήσω, θ' αφήσω τον βάηπα να το κάνει ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΟΘΕΟC μαζί σου και η οργή του βαπ μακριά σου. 1
Adon1s Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Συμφοιτήτρια Κύπρια μου τόχε πει . Ότι και αν μου καταλογισθεί , επομένως , αυτομάτως μεταβιβάζεται σε εκείνη . @σλιπκνότ εννοείται εκεί που πρέπει και στις περιστάσεις που πρέπει είμαστε σωστοί , πιστεύω αυτονόητο . Για παραδείγματα σαν αυτό της πόρτας στην μούρη μιλάμε για περιπτώσεις .
GreekMonkey Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Ο βάιπερ είναι κύπριος; Ε πέστε το ντε τόσο καιρό. Επίσης όντως μας λένε έτσι.
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 μπαινω 4chan Και βλεπω το απο κατω Official Olympiakos - Malmö Thread τον θεο σας δεν εχετε
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Στο /sp/ πάντα έχει threads για τα ματς. Το συγκεκριμένω το ξεκίνησε Σουηδός ΦΙΛΕ μου.
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Στο /sp/ πάντα έχει threads για τα ματς. Το συγκεκριμένω το ξεκίνησε Σουηδός ΦΙΛΕ μου. ευτυχως που δεν μπαινω
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 in other news I.T. GODS getting #rekt http://www.technologyreview.com/qa/533096/a-feminist-critique-of-silicon-valley/
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ευτυχως που δεν μπαινω Έμπαινε βάηπα,έμπαινε μεγάλε,έμπαινε.. #ebene
tehAllantin Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Πφφφφφ, να εχει παλιόκαιρο στη Σαλλλλονικη και να προσγειώνεσαι Αθήνα. Τουλάχιστον η easyJet δεν ειναι τερμα καρμίρισσα σαν την ryanair και μας έκλεισε δωμάτιο στο Sofitel + το δειπνο για την ταλαιπωρία.
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Πφφφφφ, να εχει παλιόκαιρο στη Σαλλλλονικη και να προσγειώνεσαι Αθήνα. Τουλάχιστον η easyJet δεν ειναι τερμα καρμίρισσα σαν την ryanair και μας έκλεισε δωμάτιο στο Sofitel + το δειπνο για την ταλαιπωρία. Στο 'χω ξαναπεί, για σένα είναι η ζωή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις