TriLoBiTe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 καλαμαρας και εσυ? Ποιος άλλος? Όλοι καλαμαράδες είμεθα εις βάθος..
DrLo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Μία τα ορθογραφικά λάθη, μία οι ασυνταξίες .. τώρα αυτό http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231369596 Πόσο βλάκας/άσχετος πρέπει να είσαι για να γράφεις το in.gr?
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ειναι πολυ δυσκολο να συμπαθήσεις γαλλιδες ακομα και οταν ειναι ετοιμες να σου δωσουν λεφτα... http://youtu.be/kOhXqXEvIDs Σπερες
LongTom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 The akward moment όταν προσπαθείς να είσαι Ιππότης(και ουχί πότης)σε διδα στην δουλειά μετά από μύτηνγκ και το εκλαμβάνει σαν fatal move από πέφτουλα... Άνοιξα την πόρτα κοπελιά και είπα "προηγούνται οι Κυρίες",όχι εάν γουστάρεις μαστίγιο στο σεχ...
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 The akward moment όταν προσπαθείς να είσαι Ιππότης(και ουχί πότης)σε διδα στην δουλειά μετά από μύτηνγκ και το εκλαμβάνει σαν fatal move από πέφτουλα... Άνοιξα την πόρτα κοπελιά και είπα "προηγούνται οι Κυρίες",όχι εάν γουστάρεις μαστίγιο στο σεχ... ωπα, που νομιζεις οτι βρισκεσαι? ισοτητα εχουμε =]
revolver1990 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 http://torrentfreak.com/swedish-police-raid-the-pirate-bay-site-offline-141209/ Πάει ο πειρατής?
LongTom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ωπα, που νομιζεις οτι βρισκεσαι? ισοτητα εχουμε =] Δεν είναι τέτοιας φύσης,ευτυχώς,απλά παρανόηση λόγω διαφορετικής κουλτούρας(θέλω να πιστεύω). Η τύπισσα ήτο ψιλο-χαμένη όταν έκανα την κίνηση και είπε κάτι για "με περιμένει η φίλη μου(ή κάτι τέτοιες πίπες)".Απλά πέρασε την ευγένεια και την Μεσογειακή διαχυτικότητα(στο μύτηνγκ πριν γιατί εάν δεν έκανα καλαμπούρι θα τους έπαιρνε ο ύπνος απογευματιάτικα) για πέσιμο. Πάντα ελπίζω... Αλλά μου κακοφάνηκε αρκετά γιατί το modus operandi μου είναι: "δουλειά != σεχ".
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 http://torrentfreak.com/swedish-police-raid-the-pirate-bay-site-offline-141209/ Πάει ο πειρατής? ελα ρει και σημερα απο εκει κατεβαζα...
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 The akward moment όταν προσπαθείς να είσαι Ιππότης(και ουχί πότης)σε διδα στην δουλειά μετά από μύτηνγκ και το εκλαμβάνει σαν fatal move από πέφτουλα... Άνοιξα την πόρτα κοπελιά και είπα "προηγούνται οι Κυρίες",όχι εάν γουστάρεις μαστίγιο στο σεχ... ωπα, που νομιζεις οτι βρισκεσαι? ισοτητα εχουμε =] Ήταν λάθος το "Ladies first". Σε ανάλογα σκηνικά όταν κρατάω την πόρτα δε λέω τίποτα, απλά κοιτάω στα μάτια για να καταλάβει ότι την κρατάω από επιλογή, διατηρώ όμως μια απαραίτητη αύρα μυστηρίου και αλητείας μέσω της οποίας αποφεύγω το friendzone. Είμαι ο κυρίαρχος, ένας Κέρβερος. Όποτε θελήσω η πόρτα κλείνει βρίσκοντας μάπα. 1
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι τέτοιας φύσης,ευτυχώς,απλά παρανόηση λόγω διαφορετικής κουλτούρας(θέλω να πιστεύω). Η τύπισσα ήτο ψιλο-χαμένη όταν έκανα την κίνηση και είπε κάτι για "με περιμένει η φίλη μου(ή κάτι τέτοιες πίπες)".Απλά πέρασε την ευγένεια και την Μεσογειακή διαχυτικότητα(στο μύτηνγκ πριν γιατί εάν δεν έκανα καλαμπούρι θα τους έπαιρνε ο ύπνος απογευματιάτικα) για πέσιμο. Πάντα ελπίζω... Αλλά μου κακοφάνηκε αρκετά γιατί το modus operandi μου είναι: "δουλειά != σεχ". εμενα, απο την αλλη, το modus operandi μου είναι: αν θελει ας μου ανοιξει αυτην την πορτα. in other news http://youtu.be/C6zv_5zGEso Ήταν λάθος το "Ladies first". Σε ανάλογα σκηνικά όταν κρατάω την πόρτα δε λέω τίποτα, απλά κοιτάω στα μάτια για να καταλάβει ότι την κρατάω από επιλογή, διατηρώ όμως μια απαραίτητη αύρα μυστηρίου και αλητείας μέσω της οποίας αποφεύγω το friendzone. Είμαι ο κυρίαρχος, ένας Κέρβερος. Όποτε θελήσω η πόρτα κλείνει βρίσκοντας μάπα. κλαιω βρε μαλακι#@#@%ενε
leftermann Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 λοιπόν, για τον εφευρέτη του φωτοσωλήνα προτείνω την θανατική ποινή. Για τον άλλον τον καριόλη δε, αυτόν που εφηύρε το νταλαβέρι που κάνει τον φωτοσωλήνα να αναβοσβήνει, δις εις θάνατον. Τρις καλύτερα, τρις.
Adon1s Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τόχω κόψει αυτό το χούι κάπως . Γιατί κάτι το αναμενόμενο (καλη ωρα το κράτημα πόρτας) όταν δεν γίνεται διεγείρει το σασπένς και το μυστήριο , γιατί βγάζει μια μπρουταλίλα και η σταρχιδιωσύνη του άντρα για την γυναίκα που ακολουθεί είναι ολίγον ερεθιστική . Και ως γνωστόν , η προσμονή για το αναμενόμενο όταν δεν πραγματοποιείται οδηγεί στην απορία , η απορία οδηγεί στον θυμό , ο θυμός στην τσατίλα , η τσατίλα στην περιέργεια , η περιέργεια στην ενασχόληση και η ενασχόληση στην καύλα . Οπότε απλά γράφω , τις προάλλες άφησα πόρτα να κλείσει σχεδόν στο πόδι της , ή πχ πέταξα κάτι στον κάδο μπροστά της ( στα 5cm) χωρίς να καν να κάνω την κίνηση να κοιτάξω είτε μάτια , είτε μπούτι είτε πρόσωπο , και σηκώθηκα έφυγα . Ποτάμια
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τόχω κόψει αυτό το χούι κάπως . Γιατί κάτι το αναμενόμενο (καλη ωρα το κράτημα πόρτας) όταν δεν γίνεται διεγείρει το σασπένς και το μυστήριο , γιατί βγάζει μια μπρουταλίλα και η σταρχιδιωσύνη του άντρα για την γυναίκα που ακολουθεί είναι ολίγον ερεθιστική . Και ως γνωστόν , η προσμονή για το αναμενόμενο όταν δεν πραγματοποιείται οδηγεί στην απορία , η απορία οδηγεί στον θυμό , ο θυμός στην τσατίλα , η τσατίλα στην περιέργεια , η περιέργεια στην ενασχόληση και η ενασχόληση στην καύλα . Οπότε απλά γράφω , τις προάλλες άφησα πόρτα να κλείσει σχεδόν στο πόδι της , ή πχ πέταξα κάτι στον κάδο μπροστά της ( στα 5cm) χωρίς να καν να κάνω την κίνηση να κοιτάξω είτε μάτια , είτε μπούτι είτε πρόσωπο , και σηκώθηκα έφυγα . Ποτάμια κρυωσε το γλυκο.
Adon1s Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 γρήγορα εξελισσονται ρε συν τοις άλλοις είμαι δάσκαλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις