viper2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 εδω ο ηλιος καιει in other news τρελα fail rates https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-reliability-update-september-2014/
whodatinsomniaK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξερω αν σας το ειπα αλλα __μω την __υtana την Ford. Τι σου έκανε; Διότι κι εγώ της τα έχω μαζεμένα.
LongTom Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Επιτέλους τελείωσα το Dredd(χθες δεν μπάφαρε το διαολεμένο). Τι ταινιάρα ήταν τούτη!1;!! Καθαρή 80λα,δίχως τις φλωριές και τις κλαψομνιες των νέων Χολυγουντιανών ταινιών δράσης,καθόλου φλυαρία και απλά ο τύπος γ#@$#σε και έδερνε(όπως και όλο το κάστ). Μακάρι να βγάλουν και άλλες τέτοιες. Κατά τα άλλα: Σήμερα ήταν καλή Δευτέρα,ήλιος,ψύχρα(~1οC) και καθόλου αγέρας! Καλή εβδομάδα να έχομεν.
viper2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Επιτέλους τελείωσα το Dredd(χθες δεν μπάφαρε το διαολεμένο). Τι ταινιάρα ήταν τούτη!1;!! Καθαρή 80λα,δίχως τις φλωριές και τις κλαψομνιες των νέων Χολυγουντιανών ταινιών δράσης,καθόλου φλυαρία και απλά ο τύπος γ#@$#σε και έδερνε(όπως και όλο το κάστ). Μακάρι να βγάλουν και άλλες τέτοιες. Στο διπλα subsection δεν αρεσε. Θελαν σταλονε
slipknot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Από τις πιο τίμιες και παρεξηγημένες ταινίες των τελευταίων ετών. Δακρύζω κάθε φορά που σκέφτομαι ότι μάλλον δε θα παίξει sequel.
frenzy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 έχω φάει κόλλημα, αλλά με κάνει να μισώ τον κόσμο περισσότερο.
LongTom Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Από τις πιο τίμιες και παρεξηγημένες ταινίες των τελευταίων ετών. Δακρύζω κάθε φορά που σκέφτομαι ότι μάλλον δε θα παίξει sequel. Όντως.Από ότι είδα μετά από λίγο ψάξιμο είναι πολύ under και απορώ γιατί, είναι τρομερή ταινία. Στο διπλα subsection δεν αρεσε. Θελαν σταλονε Αλήτες και εγκάθετοι. Ο Σταλόνε ήταν σκατόφλωρος και εκείνη η ταινία προσβολή στον θεατή. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση.
viper2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Από τις πιο τίμιες και παρεξηγημένες ταινίες των τελευταίων ετών. Δακρύζω κάθε φορά που σκέφτομαι ότι μάλλον δε θα παίξει sequel. well said brother
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 έχω φάει κόλλημα, αλλά με κάνει να μισώ τον κόσμο περισσότερο. Χαχαχαχ μεγάλο τρολοπαίχνιδο. Κρατούσα για τους άλλους την είσοδο και έρχονται φορτσάτοι να περάσουν, νααααααα, τους κόβω την είσοδο τα χάνουν και ενας μαλάκας μου άνοιξε το χώρο και πέρασα εγώ. Μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι το άτιμο.
Adon1s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 έχω φάει κόλλημα, αλλά με κάνει να μισώ τον κόσμο περισσότερο. Ενα λευκό πλαίσιο μου βγάζει ... Τί είναι/πώς παίζεται ;
revolver1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Q9rIS46YhbI Να δείτε που θα γίνει μόδα και θα κυκλοφορούν όλοι μοντελάκια....
GreekMonkey Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Για όσους κάνουν απεργία πείνας. Γιατί δεν ψοφάτε μια ώρα αρχίτερα να μην μας ζαλίζετε τον έρωτα ρε φίλε; Μόνο εγώ το βλέπω το όλο σκηνικό κάπως 5 χρονών φάση να κλαίω γιατί η μαμά δεν με πήρε γλυφειτζούρι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις