Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επιτέλους τελείωσα το Dredd(χθες δεν μπάφαρε το διαολεμένο).

Τι ταινιάρα ήταν τούτη!1;!!

Καθαρή 80λα,δίχως τις φλωριές και τις κλαψομνιες των νέων Χολυγουντιανών ταινιών δράσης,καθόλου φλυαρία και απλά ο τύπος γ#@$#σε και έδερνε(όπως και όλο το κάστ).

Μακάρι να βγάλουν και άλλες τέτοιες.

Κατά τα άλλα:

Σήμερα ήταν καλή Δευτέρα,ήλιος,ψύχρα(~1οC) και καθόλου αγέρας!

Καλή εβδομάδα να έχομεν.

Δημοσ.

Επιτέλους τελείωσα το Dredd(χθες δεν μπάφαρε το διαολεμένο).

Τι ταινιάρα ήταν τούτη!1;!!

Καθαρή 80λα,δίχως τις φλωριές και τις κλαψομνιες των νέων Χολυγουντιανών ταινιών δράσης,καθόλου φλυαρία και απλά ο τύπος γ#@$#σε και έδερνε(όπως και όλο το κάστ).

Μακάρι να βγάλουν και άλλες τέτοιες.

Στο διπλα subsection δεν αρεσε. Θελαν σταλονε

Δημοσ.

Από τις πιο τίμιες και παρεξηγημένες ταινίες των τελευταίων ετών. Δακρύζω κάθε φορά που σκέφτομαι ότι μάλλον δε θα παίξει sequel.

Δημοσ.

Από τις πιο τίμιες και παρεξηγημένες ταινίες των τελευταίων ετών. Δακρύζω κάθε φορά που σκέφτομαι ότι μάλλον δε θα παίξει sequel.

Όντως.Από ότι είδα μετά από λίγο ψάξιμο είναι πολύ under και απορώ γιατί, είναι τρομερή ταινία.

Στο διπλα subsection δεν αρεσε. Θελαν σταλονε

Αλήτες και εγκάθετοι.

Ο Σταλόνε ήταν σκατόφλωρος και εκείνη η ταινία προσβολή στον θεατή.

Απλά δεν υπάρχει σύγκριση.

Δημοσ.

well said brother

Δημοσ.

έχω φάει κόλλημα, αλλά με κάνει να μισώ τον κόσμο περισσότερο.

Χαχαχαχ μεγάλο τρολοπαίχνιδο. Κρατούσα για τους άλλους την είσοδο και έρχονται φορτσάτοι να περάσουν, νααααααα, τους κόβω την είσοδο τα χάνουν και ενας μαλάκας μου άνοιξε το χώρο και πέρασα εγώ. Μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι το άτιμο.

Δημοσ.

Για όσους κάνουν απεργία πείνας.

Γιατί δεν ψοφάτε μια ώρα αρχίτερα να μην μας ζαλίζετε τον έρωτα ρε φίλε; Μόνο εγώ το βλέπω το όλο σκηνικό κάπως 5 χρονών φάση να κλαίω γιατί η μαμά δεν με πήρε γλυφειτζούρι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...