Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Α, ο κλασσικός Δράκουλας στο Βιγ Απλε και έτσι;

Γιατί και ο Στόκερ πάνω κάτω τα ίδια είχε βάλει στο δικό του βιβλίο. :P

Δημοσ.

Τουλάχιστον σε Γερμανία/Δανία και Αυστρία που έχω φάει είναι δείγμα δωρεάν τα "νορμάλ" cheeseburgers(στυλ 1/3-1/4 σε σχέση με κανονικό burger),λίγο μεγαλύτερα τα "big" και τα jumbo φτάνουν το μέγεθος ενός τυπικού burger-μπιφτεκιού με ψωμί.Ξεφτίλα και κοροϊδία,αλλά οι ξένοι αγοράζουν σαν να μην υπάρχει αύριο.

Αυτό που σου λέω για τα "εναλλακτικά"(το Hans im Glueck είναι 1000% mainstream)είναι ότι χορταίνεις και απολαμβάνεις μπιφτέκι με λογαριασμό που δεν διαφέρουν πολύ από τις αηδίες των BK-McDo(εφόσον αγοράσεις αρκετά για να χορτάσεις και όχι εάν πας για 2 mini cheeseburger).

Αυτά τα αμερικάνικα απαγορεύονται λόγω ΕΕ νομοθεσίας που δεν επιτρέπει τέτοια μεγέθη.Π.χ. στο mcdonald της πόλης που είμαι υπάρχει κυλιόμενο μήνυμα σε LED πίνακα που γράφει ακριβώς την ποσότητα λίπους-αλατιού-θερμίδων σε ένα τυπικό burger και προτείνει να αγοράσεις σαλάτες κ.ο.κ.Δεν ξέρω εάν είναι της περιοχής ή γενικότερα πολιτική της χώρας,αλλά με έκανε μεγάλη εντύπωση.

Τι είναι αυτό το Ίχνος; Βιβλίο ή κάτι επαγγελματικό(π.χ. για Αρχιτεύτονες);

+1. Οταν ειδα οτι το μικρο chessburger που ειναι 3 μπουκιες (ο μεσος ανδρας θελει 5 τετοια για να χορτασει), εχει 440 θερμιδες, ειπα δεν ξαναμπαινω εκει μεσα ουτε για urgent _ _σιμο.

Δημοσ.

+1. Οταν ειδα οτι το μικρο chessburger που ειναι 3 μπουκιες (ο μεσος ανδρας θελει 5 τετοια για να χορτασει), εχει 440 θερμιδες, ειπα δεν ξαναμπαινω εκει μεσα ουτε για urgent _ _σιμο.

Είναι πραγματικές μπόμπες χοληστερίνης και αλατιού.Πραγματικά είναι θαύμα που χωράνε τόση αηδία σε τόσο μικρό σάντουιτς.

Δημοσ.

μια φορά έφαγα απο mcdonald στο αεροδρόμιο οταν ημουν φαντάρος επειδή το πρότεινε ενα φιλαράκι που ταξιδεύαμε παρέα για τη μονάδα και εκτός οτι αναρωτιόμουν τι σκατά τρώω , στο τέλος ένιωθα λες και ειχα φάει σκουπίδια και ειμαι άνθρωπος που γουστάρει να τρώει , ημουν νηστικός 5-6 ώρες τουλ όταν τα έφαγα 

Δημοσ.

Φόρεσα άσπρες κάλτσες μετά από πόσα χρόνια. Εντάξει πιο 5χρονο πεθαίνεις λέμε.

Είσαι τοιούτος, έτσι; Εγώ φοράω μαύρα χειμώνα-καλοκαίρι, άντε κάνα σκούρο γκρι για πιο εύθυμες καταστάσεις, που τονίζει και τα μάτια μου. Τέλος πάντων μικρός είσαι θα μάθεις. Να τις βγάλεις όμως.

Δημοσ.

Είναι πραγματικές μπόμπες χοληστερίνης και αλατιού.Πραγματικά είναι θαύμα που χωράνε τόση αηδία σε τόσο μικρό σάντουιτς.

μια φορά έφαγα απο mcdonald στο αεροδρόμιο οταν ημουν φαντάρος επειδή το πρότεινε ενα φιλαράκι που ταξιδεύαμε παρέα για τη μονάδα και εκτός οτι αναρωτιόμουν τι σκατά τρώω , στο τέλος ένιωθα λες και ειχα φάει σκουπίδια και ειμαι άνθρωπος που γουστάρει να τρώει , ημουν νηστικός 5-6 ώρες τουλ όταν τα έφαγα 

Nαι ρε, το φαγητο τους ειναι απλα απαραδεκτο. Καλυτερα να φαω 2 σκατενια σαπια πιτογυρα οπου θα πληρωσω λιγοτερο, θα χορτασω καλυτερα, και παροτι θα ειναι σαπιλα, δεν θα ειναι η χημεια των mcdonalds.

Δημοσ.

Nαι ρε, το φαγητο τους ειναι απλα απαραδεκτο. Καλυτερα να φαω 2 σκατενια σαπια πιτογυρα  ντονερ οπου θα πληρωσω λιγοτερο, θα χορτασω καλυτερα, και παροτι θα ειναι σαπιλα, δεν θα ειναι η χημεια των mcdonalds.

Δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή για καλό Ελληνικό βρώμικο...

Δημοσ.

Α, ο κλασσικός Δράκουλας στο Βιγ Απλε και έτσι;

Γιατί και ο Στόκερ πάνω κάτω τα ίδια είχε βάλει στο δικό του βιβλίο. :P

Δεν ξέρω δεν το έχω διαβάσει :(

Ξεκινάει η μπόρα πάει η δορυφορική πάει και το στικοίντερνετ. :(

Δημοσ.

Ναι ρε μην τρελένεστε. Στο σετ ήταν. Είχε 3 σκούρες μια γκρι και μια μαύρη. Και τώρα που είμαι άρρωστος και δεν θα βγαίνω έξω είπα να της φορέσω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω δεν το έχω διαβάσει :(

Ξεκινάει η μπόρα πάει η δορυφορική πάει και το στικοίντερνετ. :(

Εάν δεις ότι σου αρέσει αυτό που διαβάζεις τώρα, σίγουρα θα σου αρέσει και ο κλασσικός(και εν πολλοίς αξεπέραστος)Δράκουλας.

http://www.gutenberg.org/ebooks/345

Τότε αντιός μέχρι να έρθει πάλι η ξαστεριά. :D

• Like 1
Δημοσ.

Φόρεσα άσπρες κάλτσες μετά από πόσα χρόνια.

Θέλω όταν αλλάξεις κάλτσα  ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ. Κράτα μας ενήμερους Βόζι. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...