viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 eenie meenie miney miney mo, you aint nothing but a ho. You think you're cute, you think you're classy. Newsflash bitch you're fucking nasty 1
gatokoritso Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 η γιαγιαμ με εδωσε χαρτζιλικι. ψηνομαι να αγορασω aeropress δωρακι για την αφεντια μου. καποιος να με σταματησει. ε δεν με σταματησε καποιος.. yep το πηρα
slipknot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 τα burger king ειναι τρισχειρότερα απο τα macdonalds.μπροστα τους τα goodys ειναι gourmet. καλως να ερθουν αλλα εγω θα προτιμούσα να ξανανοίξουν τα tacobell ή τα wendys ξερω γω... Γιατί μιλάς τόσο άσχημα; Και μένα μου λείπουν τα Wendy's, δεν τα χάρηκα αρκετά τότε που είχαν ανοίξει, αλλά η είδηση του ερχομού των BK μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Είναι ένα βήμα μπροστά για μας. Θα μπορέσω επιτέλους να δοκιμάσω το Triple Whopper® πριν πεθάνω. Μήπως να εγκαταλείψω και το όνειρο που έχω εδώ και χρόνια, να δω επιτέλους επίσημη εισαγωγή Mtn Dew στην Ελλάδα μόνο και μόνο επειδή έχουμε γκαζόζες; Ε;
gatokoritso Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί μιλάς τόσο άσχημα; Και μένα μου λείπουν τα Wendy's, δεν τα χάρηκα αρκετά τότε που είχαν ανοίξει, αλλά η είδηση του ερχομού των BK μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Είναι ένα βήμα μπροστά για μας. Θα μπορέσω επιτέλους να δοκιμάσω το Triple Whopper® πριν πεθάνω. Μήπως να εγκαταλείψω και το όνειρο που έχω εδώ και χρόνια, να δω επιτέλους επίσημη εισαγωγή Mtn Dew στην Ελλάδα μόνο και μόνο επειδή έχουμε γκαζόζες; Ε; ιμ σορρυ δεν ηξερα οτι σημαινε τοσα πολλα... ^Εχμ, τι ειναυτό; στο δικο μου ποστ ειναι πρεσα για καφε στου σλιπ ειναι χαμπουκερ και αναψυκτικο.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Και γιατί το πατάει με το σαγόνι ο κινέζος; Νόμιζα ότι είναι στήριγμα πηγουνιού για την νύστα μπροστά από τον οθόνη
gatokoritso Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 κανονικα ειναι με το χερι αλλα καποιοι βαζουν σαγόνια,ποδια αναλογα τα κεφια.
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί μιλάς τόσο άσχημα; Και μένα μου λείπουν τα Wendy's, δεν τα χάρηκα αρκετά τότε που είχαν ανοίξει, αλλά η είδηση του ερχομού των BK μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί. Είναι ένα βήμα μπροστά για μας. Θα μπορέσω επιτέλους να δοκιμάσω το Triple Whopper® πριν πεθάνω. Μήπως να εγκαταλείψω και το όνειρο που έχω εδώ και χρόνια, να δω επιτέλους επίσημη εισαγωγή Mtn Dew στην Ελλάδα μόνο και μόνο επειδή έχουμε γκαζόζες; Ε; Πριν μπω εδώ σε σπίτι με κουζίνα τα είχα λιώσει τα BK(& McDonalds) και πήρα ότι έχει εκεί στο μενού. Από όσο θυμάμαι είναι μ@λ@κι@,μια σταλιά πράγμα(σε σχέση με αυτό που φαίνεται στην ρεκλάμα) και πανάκριβο. Μέγεθος ίσα ίσα με ένα νορμάλ Ελ μπιφτέκι με ψωμάκι. Τα buns ως συνήθως είναι πατημένα και τα "μπιφτέκια" είναι στο 1/2-3/5 του νορμάλ πάχους των άλλων προϊόντων.... Άσε,καλύτερα πάνε σε κανένα καλό Ελληνικό βρώμικο ή εάν έχει κάτι σαν το Hans im Glueck εκεί που είσαι πάνε να ευχαριστηθείς μεγάλο και καλοφτιαγμένο burger. Σαν και τα Ελληνικά βρώμικα δεν έχει πουθενά(εκτός από ελάχιστα ντονεράδικα που είναι μερακλήδες οι ιδιοκτήτες). 1
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Τι κάνετε μικρά μου πόνυ; Βλέπουμε το Judge Dredd 2012 εδίτιον,εσύ άτι;
Valerie_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 διάβαζα το ίχνος κανένα δίωρο και βαρέθηκα
GreekMonkey Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 προγραμμάτιζα σκριπτάκια για λίνουξ με πυρετό. Σκάτα βγήκε η εργασία αλλά να πα να γαμηθεί. την έστειλα
slipknot Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Πριν μπω εδώ σε σπίτι με κουζίνα τα είχα λιώσει τα BK(& McDonalds) και πήρα ότι έχει εκεί στο μενού. Από όσο θυμάμαι είναι μ@λ@κι@,μια σταλιά πράγμα(σε σχέση με αυτό που φαίνεται στην ρεκλάμα) και πανάκριβο. Μέγεθος ίσα ίσα με ένα νορμάλ Ελ μπιφτέκι με ψωμάκι. Τα buns ως συνήθως είναι πατημένα και τα "μπιφτέκια" είναι στο 1/2-3/5 του νορμάλ πάχους των άλλων προϊόντων.... Άσε,καλύτερα πάνε σε κανένα καλό Ελληνικό βρώμικο ή εάν έχει κάτι σαν το Hans im Glueck εκεί που είσαι πάνε να ευχαριστηθείς μεγάλο και καλοφτιαγμένο burger. Σαν και τα Ελληνικά βρώμικα δεν έχει πουθενά(εκτός από ελάχιστα ντονεράδικα που είναι μερακλήδες οι ιδιοκτήτες). Καλά, σωστό burger εννοείται ότι θα φας φτιαγμένο από τα χέρια σου ή αν είναι από μαγαζί, σε κάποιο πιο εναλλακτικό από τα γνωστά που παράγουν μαζικά, με μάγειρα που αγαπάει το μπιφτέκι και το σκεπάζει στοργικά με το μαρούλι σαν γονιός που σκεπάζει το παιδί του πριν πέσει για ύπνο. Μήπως όμως τα μικρά μεγέθη που αναφέρεις είναι γενικότερη πολιτική των γνωστών αλυσίδων στα ευρωπαϊκά καταστήματα; Τελευταία φορά που είχα πάει Mcdonald's πριν 1.5 χρόνο μου είχαν φανεί πολύ μικρά επίσης. Ή απλά μεγάλωσαν τα χέρια μου. Δε θα μου έκανε εντύπωση, γιατί κάτι τρελά στο USA δε θα τραβήξουν εδώ, πχ κάτι giga nigga αναψυκτικά 50 λίτρων που για να τα πιεις θες φυσοκάλαμο.
Adon1s Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Θελω να μη φαω για κανα 5μερο σωστα παρα μονο τσιμπολογηματα και φρουτα και να παω με το 10ευρω στο διαγωνισμό με το 3κιλο burger
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Καλά, σωστό burger εννοείται ότι θα φας φτιαγμένο από τα χέρια σου ή αν είναι από μαγαζί, σε κάποιο πιο εναλλακτικό από τα γνωστά που παράγουν μαζικά, με μάγειρα που αγαπάει το μπιφτέκι και το σκεπάζει στοργικά με το μαρούλι σαν γονιός που σκεπάζει το παιδί του πριν πέσει για ύπνο. Μήπως όμως τα μικρά μεγέθη που αναφέρεις είναι γενικότερη πολιτική των γνωστών αλυσίδων στα ευρωπαϊκά καταστήματα; Τελευταία φορά που είχα πάει Mcdonald's πριν 1.5 χρόνο μου είχαν φανεί πολύ μικρά επίσης. Ή απλά μεγάλωσαν τα χέρια μου. Δε θα μου έκανε εντύπωση, γιατί κάτι τρελά στο USA δε θα τραβήξουν εδώ, πχ κάτι giga nigga αναψυκτικά 50 λίτρων που για να τα πιεις θες φυσοκάλαμο. Τουλάχιστον σε Γερμανία/Δανία και Αυστρία που έχω φάει είναι δείγμα δωρεάν τα "νορμάλ" cheeseburgers(στυλ 1/3-1/4 σε σχέση με κανονικό burger),λίγο μεγαλύτερα τα "big" και τα jumbo φτάνουν το μέγεθος ενός τυπικού burger-μπιφτεκιού με ψωμί.Ξεφτίλα και κοροϊδία,αλλά οι ξένοι αγοράζουν σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτό που σου λέω για τα "εναλλακτικά"(το Hans im Glueck είναι 1000% mainstream)είναι ότι χορταίνεις και απολαμβάνεις μπιφτέκι με λογαριασμό που δεν διαφέρουν πολύ από τις αηδίες των BK-McDo(εφόσον αγοράσεις αρκετά για να χορτάσεις και όχι εάν πας για 2 mini cheeseburger). Αυτά τα αμερικάνικα απαγορεύονται λόγω ΕΕ νομοθεσίας που δεν επιτρέπει τέτοια μεγέθη.Π.χ. στο mcdonald της πόλης που είμαι υπάρχει κυλιόμενο μήνυμα σε LED πίνακα που γράφει ακριβώς την ποσότητα λίπους-αλατιού-θερμίδων σε ένα τυπικό burger και προτείνει να αγοράσεις σαλάτες κ.ο.κ.Δεν ξέρω εάν είναι της περιοχής ή γενικότερα πολιτική της χώρας,αλλά με έκανε μεγάλη εντύπωση. διάβαζα το ίχνος κανένα δίωρο και βαρέθηκα Τι είναι αυτό το Ίχνος; Βιβλίο ή κάτι επαγγελματικό(π.χ. για Αρχιτεύτονες);
Προτεινόμενες αναρτήσεις