Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η Νέα Πέραμος φτιάχνει τα καλύτερα κρασιά παγκοσμίως. Ε Άλεξζζζ; "Οίνος ερυθρός γλυκός Καραμπερίδη". Ω ντιρλα ντα ντιρλα ντα ντα!

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τα burger king ειναι τρισχειρότερα απο τα macdonalds.μπροστα τους τα goodys ειναι gourmet.

καλως να ερθουν αλλα εγω θα προτιμούσα να ξανανοίξουν τα tacobell :-(  ή τα wendys ξερω γω...

Δημοσ.

Προγραμματισμός με πυρετό. Αξία ανεκτίμητη. Για κάποιον παράξενο λόγο είναι το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα με τον πυρετό.

Δημοσ.

Το οτι θα πετυχαινα service manager (chief mechanic) σε επισημη αντιπροσωπεια Ford στο Chicago να ειναι τοοοοοοοοοοοοσο ασχετος και να προσπαθω εγω να του πω οτι 1+1=2, δεν το περιμενα....

Δημοσ.

Ψάχνω ενα βιντεο που καποιος ειχε ποστάρει εδώ νομίζω, με μια γριά που έστρωνε ενα κρεβάτι και ενας που δεν φαινόταν ακουγόταν να κάνει ήχους αυνανισμού. ΤΟ ΘΕΛΩ!

Δημοσ.

Ψάχνω ενα βιντεο που καποιος ειχε ποστάρει εδώ νομίζω, με μια γριά που έστρωνε ενα κρεβάτι και ενας που δεν φαινόταν ακουγόταν να κάνει ήχους αυνανισμού. ΤΟ ΘΕΛΩ!

Δεν έχω το συγκεκριμένο αλλά και αυτό μετράει

Δημοσ.

οχι ρε παιδια, δεν βοηθατε.

Αλλού το 'χες δει, αλλά περίμενε.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...