leftermann Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 η Νέα Πέραμος φτιάχνει τα καλύτερα κρασιά παγκοσμίως. Ε Άλεξζζζ; "Οίνος ερυθρός γλυκός Καραμπερίδη". Ω ντιρλα ντα ντιρλα ντα ντα!
gatokoritso Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 http://www.fpress.gr/epiheiriseis/item/25099-xespaei-o-polemos-ton-burger-i-burgerking-erhetai-stin-ellada Obesity here I come.... images.jpg τα burger king ειναι τρισχειρότερα απο τα macdonalds.μπροστα τους τα goodys ειναι gourmet. καλως να ερθουν αλλα εγω θα προτιμούσα να ξανανοίξουν τα tacobell ή τα wendys ξερω γω...
GreekMonkey Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Προγραμματισμός με πυρετό. Αξία ανεκτίμητη. Για κάποιον παράξενο λόγο είναι το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα με τον πυρετό.
linkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Το οτι θα πετυχαινα service manager (chief mechanic) σε επισημη αντιπροσωπεια Ford στο Chicago να ειναι τοοοοοοοοοοοοσο ασχετος και να προσπαθω εγω να του πω οτι 1+1=2, δεν το περιμενα....
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Knight enchanter και ξαφνικά σολαρεις δρακο. Bravo EA... Σπερες
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ψάχνω ενα βιντεο που καποιος ειχε ποστάρει εδώ νομίζω, με μια γριά που έστρωνε ενα κρεβάτι και ενας που δεν φαινόταν ακουγόταν να κάνει ήχους αυνανισμού. ΤΟ ΘΕΛΩ!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Βγάζει ηχο ο αυνανισμός ; φαπ φαπ φαπ
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ψάχνω ενα βιντεο που καποιος ειχε ποστάρει εδώ νομίζω, με μια γριά που έστρωνε ενα κρεβάτι και ενας που δεν φαινόταν ακουγόταν να κάνει ήχους αυνανισμού. ΤΟ ΘΕΛΩ! Δεν έχω το συγκεκριμένο αλλά και αυτό μετράει
viper2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 οχι ρε παιδια, δεν βοηθατε.Στείλε pm στον slip
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ψάχνω ενα βιντεο που καποιος ειχε ποστάρει εδώ νομίζω, με μια γριά που έστρωνε ενα κρεβάτι και ενας που δεν φαινόταν ακουγόταν να κάνει ήχους αυνανισμού. ΤΟ ΘΕΛΩ! οχι ρε παιδια, δεν βοηθατε. Αλλού το 'χες δει, αλλά περίμενε. 4
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Στο wall μου, μόνο εσύ, ο klain κι εγώ είχαμε κάνει like. Σαν ουΐσκυ για λίγους.
Sellers Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Στο wall μου, μόνο εσύ, ο klain κι εγώ είχαμε κάνει like. Σαν ουΐσκυ για λίγους. Σαν ποστ για βιγκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις