BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 σαν βαριδι κοιμηθηκα. παει η προπόνηση για σημερα . φρεντο και ματσακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Βγάζω τον σκύλο βόλτα.Στα 5 μέτρα,πιο μπροστά, περπατάει παλικαράκι (μάλλον με σύνδρομο Down). Βλέπω στα 15~20 μέτρα μισάνοιχτη παροχή ύδρευσης,να τρέχει δίχως σκοπό και αιτία,να έχει μουλιάσει τα πάντα όλα.Ενοχλημένος,κόβω αζιμούθιο κατα κεί για να την κλείσω (το παλικαράκι εξακολουθεί να είναι πιο μπροστά μου). Με το που φτάνει λοιπόν ο λεγάμενος δίπλα στην παροχή,τσάαααακ,κοκαλώνει και αρχίζει να σφίγγει την βάνα με μανία. Απο την μία RESPECT στο παλικάρι. Απο την την άλλη προβληματίζομαι για το πόσο σκατάδες είμαστε εμείς οι "κανονικοί". Απο την την παράλλη ξαναμαναπροβληματίζομαι μήπως βγάζω και εγώ τίποτα περίεργα disorder... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Απο την την παράλλη ξαναμαναπροβληματίζομαι μήπως βγάζω και εγώ τίποτα περίεργα disorder... εγώ μια φορά ειχα σκεφτεί οτ μπορ να ειμ καθηστεριμένος και να μη με το λέν για να μη στεναχωρθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Έχεις σκεφτεί καμία φορά οτ έχεις πλάκα; α; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 για κάποιο λόγο είχα ενα up και μετά ενα down και νιώθω να πάω να κοιμηθώ απο τώρα , δεν έχω όρεξη για κανέναν και για τίποτα , νιώθω sad. Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί έχω ups + downs , εκεί που νιώθω σαν τρελός απ τη χαρά χωρίς λόγο ξαφνικά νιώθω λες και πέθανε ο σκύλος μου. ειναι τοσο weird Έχεις σκεφτεί καμία φορά οτ έχεις πλάκα; α; αλήθεια λεω , το ειχα σκεφτεί :mellow: :mellow: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Βγάζω τον σκύλο βόλτα.Στα 5 μέτρα,πιο μπροστά, περπατάει παλικαράκι (μάλλον με σύνδρομο Down). Βλέπω στα 15~20 μέτρα μισάνοιχτη παροχή ύδρευσης,να τρέχει δίχως σκοπό και αιτία,να έχει μουλιάσει τα πάντα όλα.Ενοχλημένος,κόβω αζιμούθιο κατα κεί για να την κλείσω (το παλικαράκι εξακολουθεί να είναι πιο μπροστά μου). Με το που φτάνει λοιπόν ο λεγάμενος δίπλα στην παροχή,τσάαααακ,κοκαλώνει και αρχίζει να σφίγγει την βάνα με μανία. Απο την μία RESPECT στο παλικάρι. Απο την την άλλη προβληματίζομαι για το πόσο σκατάδες είμαστε εμείς οι "κανονικοί". Απο την την παράλλη ξαναμαναπροβληματίζομαι μήπως βγάζω και εγώ τίποτα περίεργα disorder... Βασικα ουτε που καταλαβα το σκηνικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 για κάποιο λόγο είχα ενα up και μετά ενα down και νιώθω να πάω να κοιμηθώ απο τώρα , δεν έχω όρεξη για κανέναν και για τίποτα , νιώθω sad. Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί έχω ups + downs , εκεί που νιώθω σαν τρελός απ τη χαρά χωρίς λόγο ξαφνικά νιώθω λες και πέθανε ο σκύλος μου. Διάβασες κάπου τι σημαίνει διπολική διαταραχή και είπες να το προβάρεις στην internet περσόνα σου. Have fun. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Βασικα ουτε που καταλαβα το σκηνικο. Μια κάνουλα που έτρεχε για ΩΡΕΣ,δέν καταδέχτηκε να κλείσει κανένας απο τους δεκάδες περαστικούς.Μόνο ένα ΑΜΕΑ και εγώ που πήγα να κάνω την κίνηση άλλα δέν πρόλαβα. Happy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ρε συ tenshi ούτε εγώ το έπιασα έτσι όπως το είπες,μην βαράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Διάβασες κάπου τι σημαίνει διπολική διαταραχή και είπες να το προβάρεις στην internet περσόνα σου. Have fun. δηλαδή ειμαι τρελός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 δηλαδή ειμαι τρελός? Όχι - είσαι απλά σε αναζήτηση φαντεζί άλλοθι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Όχι - είσαι απλά σε αναζήτηση φαντεζί άλλοθι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις