Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

, Νίκο, έπρεπε να του πεις, "μισό, να φέρω κέρασμα για αύριο" και να του έδινες ένα κομμάτι ωμό κρέας, Χάνιμπαλ Λέκτερ κι έτσι. 

Μισές δουλειές, μισές δουλειές...

έπρεπε αλλα δεν μου άφησε περιθώρια , έφυγε σα δαιμονισμένος 

μια φορά ειχα ανοίξει την πόρτα σε μάρτυρες του ιεχωβά και έκοβα μοσχάρι , ειχε αίματα το μαχαίρι και με κοιτάγανε λες και ειχα σκοτώσει κανέναν. Αφου τους ειπα οτι ενδιαφέρομαι και μου λέει η τύπισσα εεεε ξεχάσαμε κάτι , ερχόμαστε σε λίγο

δεν ξαναήρθαν ... 

πολυ cult μούρες 

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μου αρεσει που σας πιασαν και συζητηση...

Μια φορα σκασαν κατι περιεργοι τυποι και κορναρανε, ανοιγω την πορτα και βγαζω μονο το κεφαλι γιατι μιλαγα στο σταθερο, αρχιζουν να ρωτανε που ειναι αυτο και τα σχετικα, βγαινω ολοκληρος απο την πορτα και ειπαν ευχαριστω και εφυγαν. Τωρα που το σκεφτομαι μπορει να φταιγαν τα μαυρα ρουχα μαζι με τα αρβυλα...

in other news

αυτο ειναι ενα σωστο battlestation

Beth.jpg

Δημοσ.

ειναι απιστευτο τι τραγουδια σου κολλανε ξαφνικα οσο εισαι στρατο

τραγουδια που ειχες πολυ καιρο ν ακουσεις

οπως αυτο

ευτυχως μου κολλανε τετοια. ακομα. οταν αρχισουν να μου κολλανε παντελιδης και συνθηματα, θα παρω Ι5 πολιτισμικο

εχω ερθει σε νετ καφε επειδη βαριεμαι...τι διαολο, 1997 εχουμε?

τη κανω σε λιγο, παω να παρω τα πλυμενα μου σοβρακα απο τα αυτοματα πληντυρια. καιλα

εσεις τι λεει? ειμαι σιγουρος κοιμαστε ησυχοι μιας και εγω φυλαω τα συνορα

φιλια ρε

θα τα ξαναπουμε, δε ξερω ποτε

• Like 2
Δημοσ.

Φιλάκια.

Θέλω επειγόντως μασαζάκι από κορίτσι(καλά και άντρας να είναι με τέτοιο πόνο δεν θα καταλάβω την διαφορά) μπας και ανακουφιστεί το κορμάκι.

post-240251-0-07962200-1417803047_thumb.png

Δημοσ.

Βρωμάω ρε. Πολύ. Είναι και η υγρασία. Είναι και που έφερα τα ρούχα ενώ δεν είχαν στεγνώσει πλήρως. Ωραία ατμόσφαιρα είμαστε.

Δημοσ.

ειναι απιστευτο τι τραγουδια σου κολλανε ξαφνικα οσο εισαι στρατο

τραγουδια που ειχες πολυ καιρο ν ακουσεις

οπως αυτο

ευτυχως μου κολλανε τετοια. ακομα. οταν αρχισουν να μου κολλανε παντελιδης και συνθηματα, θα παρω Ι5 πολιτισμικο

εχω ερθει σε νετ καφε επειδη βαριεμαι...τι διαολο, 1997 εχουμε?

τη κανω σε λιγο, παω να παρω τα πλυμενα μου σοβρακα απο τα αυτοματα πληντυρια. καιλα

εσεις τι λεει? ειμαι σιγουρος κοιμαστε ησυχοι μιας και εγω φυλαω τα συνορα

φιλια ρε

θα τα ξαναπουμε, δε ξερω ποτε

γαμησετα , χέσε μέσα και be possitive, θα περάσει κ θα ησυχάσεις 

δεν ειναι τίποτα ο στρατός σαν εμπειρία , ειναι οι μαλακίες που πρέπει να τρως στη μάπα κ ο παντελιδης ειναι το λιγότερο 

όποτε έτυχε να ειμαι νηφάλιος σιχάθηκα τη μέρα , δεν πέρναγε με τίποτα 

θυμάμαι σε μια γιορτή , δε φάγαμε ίχνος φαγητού αλλα καμια 50ριά++ γλυκά ο καθένας με δυο φίλους και τα πασαλείβαμε με μια 500ρα? nutella , ο ένας φιλος ηταν μάγειρας και είχαμε τα μέσα αφου όλοι ηταν στο πνευμα της μέρας, δεν μας ενοχλούσε κανεις

στα καπάκια κατεβάσαμε και κάτι κουτιά 5λίτρα κρασί με βρυσούλα και πήγαμε για υπηρεσία 

2 βήματα , ξερνάγαμε , 2 βήματα , ξερνάγαμε

αχχαχαχαχααχ στρατός yeahhhh

καλά να περνάς αγορίνα , υπομονή :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...