Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετακόμισε καποιος στην Πατρα? Things must be bad...

=]

in other news

ποσο βαριέμαι να κυνηγώ references...

Σπερες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ελα ντε κι εγω το εχω απορια. Βρηκε δουλεια στην πάτρα;

Εσύ εκεί το μυαλό σου στη δουλειά, 300 βιογραφικά έχεις δώσεις κανείς δε σε πήρε ακόμη?

Δημοσ.

ποτέ δεν εισαι αρκετά μεγάλος μέχρι να πεθάνεις και να σε φάνε τα σκουλήκια 

• Super Moderators
Δημοσ.

Στα 3,604 μίλια μέγιστη απόσταση έφτασε το Orion, τη μεγαλύτερη απόσταση στην οποία βρέθηκε διαστημόπλοιο εδώ και 40 και πλέον χρόνια.

Αυτή την απόσταση θα την καλύψει μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα και 20 λεπτά επιστρέφοντας στον πλανήτη, πιάνοντας (για δοκιμή των αντοχών του) άνω των 8G (τα Soyuz επιστρέφοντας από τον ISS πιάνουν κάτι πάνω από τα 4G).

Και για να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις φλωριές με την εξερεύνηση του διαστήματος, Νίκο, έπρεπε να του πεις, "μισό, να φέρω κέρασμα για αύριο" και να του έδινες ένα κομμάτι ωμό κρέας, Χάνιμπαλ Λέκτερ κι έτσι. 

Μισές δουλειές, μισές δουλειές...

• Like 4
Δημοσ.

>FPS improvement in multiple games for R9 2xx series cards

>Virtual Super Resolution support, you can now downsample your games and desktop to 4k directly from the Catalyst Control Panel without using third party software

>Catalyst Omega also introduces support for a number of new pieces of hardware, including FreeSync monitors, the Alienware Graphics Amplifier, and 5K displays like the Dell UP2715k through two DisplayPort 1.2 outputs. For those Eyefinity fans out there, Catalyst Omega now supports 24 monitor arrays on systems with four GPUs.

>Catalyst Omega also brings improved support for TressFX Hair 3.0, OpenCL 2.0 and Mantle game capture, streaming and FPS measurement through the Gaming Evolved client

Μπλα Μπλα 24 οθόνες

Δημοσ.

έκοβα κρέατα να τα ψήσω το βράδυ κ έρχεται ο μαλάκας ο γείτονας και μου κοπάναγε την πόρτα της κουζίνας , ρίχνω κάτι καντήλια γιατι δεν ειχα χαρτί κουζίνας να σκουπίσω τα χέρια μου και ανοίγω έτσι οπως ημουν χωρίς να τα πλύνω

πες το του λεω και αρχίζει να φωνάζει οτι τον έχω κλείσει και δεν μπορεί να φύγει 

ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ???

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤO ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑΤΙ

ΓΙΑΤΙ ΤΙ ?? και οπως κάνω να βγω βλέπει το κουζινομάχαιρο λέει ε φιλε περίμενε

ΡΕ ΓΙΩΤΑ, ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ? 

ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑ!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ :) και φευγει

τον κοίταζα μέχρι που έφυγε και ο μαλάκας με κοίταζε λες κ ειμαι κανένας περίεργος 

ολο μαλάκες σε αυτή τη γειτονιά , ενας normal άνθρωπος δεν έρχεται 

και μετά έπλυνα το χερούλι της πόρτας με χλωρίνη , γιατί για ενα μαλάκα

καλά που δεν ήρθε αυριο να τον κεράσω κ γλυκό για τη γιορτή μου 

Τα 'χουμε ξαναπεί

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...