thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/#.VIGd9cm0Qpr Again! Για να δούμε αν θα φύγει τελικά! http://www.theguardian.com/science/across-the-universe/live/2014/dec/05/nasas-orion-launch-second-attempt-at-crew-capsule-takeoff-live Και έφυγεεεεεε! Nice http://youtu.be/DVNSFOGtFTY 2
slipknot Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Το θέμα με αυτή που postαρε ο nicoc είναι ότι πριν τη φωτογράφιση έκανε τίποτα για να τουμπανιάσουν οι μύες και να αναδειχθούν υποθέτω, χώρια την όλη επεξεργασία μετά. Στην καθημερινότητα δε νομίζω να είναι ακριβώς έτσι. Απλά πιστεύω πως σε πολλούς άντρες βγαίνει αντανακλαστικά η σκέψη ότι είναι αφύσικη, επειδή έχουν συνδέσει τη γυναίκα με κάτι πιο ευάλωτο, που χρειάζεται προστασία, ενώ αυτή μοιάζει δυναμική και ανεξάρτητη. Είναι όμως 1337; Όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή, θα έχει την ψυχραιμία να τραβήξει τη σκανδάλη; Αυτά θα έπρεπε να διερωτάται ο άντρας. Τέλος πάντων, χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά, πιστεύω πως όποιος δεν του αρέσει είναι λίγο διαφορετικής άποψης από μένα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2014 από slipknot 4
johndoe2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Το 1337 η χοντρή γκόμενα ήταν πρότυπο ομορφιάς γιατί όλοι πεινάγανε ενώ αυτή έτρωγε και έμοιαζε υγιής. Με χοληστερίνη βέβαια αλλά.
*nenya* Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 In other news, 'πάρτε γλυκάκια που κάνατε τόσο καλή δουλειά τους τελευταίους μήνες'. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑ BONUS ΓΑΜΩΤΗ. 3
johndoe2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Θέλεις να πεις οτι εργάζεσαι; Θέλεις να πεις οτι σε πληρώνουν κιολας με μισθό; Θέλεις να πεις οτι σερφάρεις στο ινσομνια; Θέλεις να πεις οτι έχεις και τσάμπα γλυκάκι; Είσαι αχάριστη. 2
Valerie_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή, θα έχει την ψυχραιμία να τραβήξει τη σκανδάλη; ΑΧΑΧΑΧΑ
*nenya* Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Θέλεις να πεις ότι όποιος εργάζεται σήμερα πρέπει να κάτσει να τον πηδάνε κιόλας για το ευχαριστώ; Θέλεις να πεις ότι θα τους λέω και ευχαριστώ επειδή κάνουν το αυτονόητο να με πληρώνουν έναν μέτριο μισθό; Θέλεις να πεις ότι ο κόπος μας (που δεν γνωρίζεις) αξίζει όσο ένα κουτάκι γλυκά και άλλοι που τα ξίνουν με τσουγκράνα παίρνουν bonus και πρέπει να λέμε και ευχαριστώ; Σόρρυ αλλά επειδή ξέρω πόσο αξίζει η δική μου δουλειά και των συναδέλφων δίπλα μου, τα γλυκάκια είναι ένα κακόγουστο αστείο.(Και αφού βρίσκω χρόνο να σερφάρω κιόλας μαγκιά μου ρε φίλε. Βγάζω γρήγορα την δουλειά και πάντα έχω έξτρα χρόνο μέχρι να μου δώσουν το επόμενο report.) 1
johndoe2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μας είπες τι γλυκά είναι όμως έχω μια λιγούρα τώρα.
gatokoritso Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ωπα ωπα για τι γλυκο μιλαμε? μονο ετσι μπορουμε να προσδιορίσουμε ποσο σε εριξαν. μην εξαπτεσαι καλη μου!ολα θα τα λυσουμε!
johndoe2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Qfe Oσα και να σου δώσουν μετά απο λίγο διάστημα πάλι λίγα θα σου φαίνονται. Είναι στο αίμα μας.
nicoc89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 έκοβα κρέατα να τα ψήσω το βράδυ κ έρχεται ο μαλάκας ο γείτονας και μου κοπάναγε την πόρτα της κουζίνας , ρίχνω κάτι καντήλια γιατι δεν ειχα χαρτί κουζίνας να σκουπίσω τα χέρια μου και ανοίγω έτσι οπως ημουν χωρίς να τα πλύνωπες το του λεω και αρχίζει να φωνάζει οτι τον έχω κλείσει και δεν μπορεί να φύγει ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΕΧΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ???ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤO ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑΤΙΓΙΑΤΙ ΤΙ ?? και οπως κάνω να βγω βλέπει το κουζινομάχαιρο λέει ε φιλε περίμενεΡΕ ΓΙΩΤΑ, ΠΙΑΝΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑ!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ και φευγειτον κοίταζα μέχρι που έφυγε και ο μαλάκας με κοίταζε λες κ ειμαι κανένας περίεργος ολο μαλάκες σε αυτή τη γειτονιά , ενας normal άνθρωπος δεν έρχεται και μετά έπλυνα το χερούλι της πόρτας με χλωρίνη , γιατί για ενα μαλάκακαλά που δεν ήρθε αυριο να τον κεράσω κ γλυκό για τη γιορτή μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις