Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ε άλλο το γούστο μας στις γυναίκες/άντρες, αυτό ειναι υποκειμενικό , αλλα για την ποιότητα του άλλου σαν αθλητή δεν μπορούμε να λέμε οτι νάνε

Και πόσο μάλλον να κρίνουν αθλητές άτομα που τον αθλητισμό τον είδαν μόνο μέσα απο οθόνες

Μα δεν τις κρίνουμε ως αθλήτριες

If we bang or not λέμε

Σε κάποιους δεν αρέσουν, τι να κάνουμε τώρα με το ζόρι?

και τέλος έχω βαρεθεί να βλέπω αγύμναστους και χοντρούς να λένε οτι δεν τους αρέσει μια κορμάρα , οκ μάγκες δεν σας αρέσει , αλλα και να σας άρεσε δεν θα είχατε πιθανότητες , οπότε αράξτε στα butterface

Γιατί αυτοί δεν έχουν δικαίωμα στο γούστο?Τις ίδιες πιθανότητες με σένα έχουν

Αν έχεις φράγκα, γαμάς ότι θες

• Like 1
Δημοσ.

Νίκοτς γιατί ρε καμάρι μου; Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;

Δημοσ.

900x900px-LL-56a5245d_sexy-fitness-girls

Α μπράβο. Μέχρι εκεί κορίτσια. Μην μου ερθει καμία με παραπάνω γιατι θα φάει άκυρο και θα είναι κρίμα.

• Like 4
Δημοσ.

edit αλλα άξιζε αχαχαχχααχαχαχαχ κλάμα , αυτό το πράγμα ειναι απο άλλο πλανήτη , στην αρχή νόμιζα οτι ειναι photoshop αλλα υπάρχει απορώ που δεν την/τον/το πήραν στο φετινό american horror story :"3

Δημοσ.

Αυτή η γράμμωση όμως νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι η ιδανική για γυναίκα

1238128_162050484002184_1317116086_n.jpg

Ουπς λάθος φώτο

900x900px-LL-56a5245d_sexy-fitness-girls

Η πρώτη είναι το critically small στήθος που έλεγα. Κι οι κοιλιακοί είναι λίγο too much. H δεύτερη είναι τούμπανο, λίγο χέρια θέλει.

Δημοσ.

Και για να το πούμε και διαφορετικά. Τις παραπάνω αναβολιασμένες γκόμενες, θα τις γούσταρε ακόμα και ο τοξοβόλος.

Ψαχτείτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Άντε καλό μου ταξίδι βαρετές φορουμικές υπάρξεις

Δεν πιάνει έτσι. Θέλει δέκα φορές κάθε πρωί. Το είχα δοκιμάσει για ένα διάστημα, και στον μήνα πάνω, άρχισα να πιστεύω ότι ειμαι ενδιαφέρον άτομο. Μετά σταμάτησα βέβαια, και το σετ πυτζάμα-καναπές-tvseries επέστρεψε.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...