Pa0ki Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ε άλλο το γούστο μας στις γυναίκες/άντρες, αυτό ειναι υποκειμενικό , αλλα για την ποιότητα του άλλου σαν αθλητή δεν μπορούμε να λέμε οτι νάνε Και πόσο μάλλον να κρίνουν αθλητές άτομα που τον αθλητισμό τον είδαν μόνο μέσα απο οθόνες Μα δεν τις κρίνουμε ως αθλήτριες If we bang or not λέμε Σε κάποιους δεν αρέσουν, τι να κάνουμε τώρα με το ζόρι? και τέλος έχω βαρεθεί να βλέπω αγύμναστους και χοντρούς να λένε οτι δεν τους αρέσει μια κορμάρα , οκ μάγκες δεν σας αρέσει , αλλα και να σας άρεσε δεν θα είχατε πιθανότητες , οπότε αράξτε στα butterface Γιατί αυτοί δεν έχουν δικαίωμα στο γούστο?Τις ίδιες πιθανότητες με σένα έχουν Αν έχεις φράγκα, γαμάς ότι θες 1
*nenya* Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Νίκοτς γιατί ρε καμάρι μου; Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;
Sellers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Α μπράβο. Μέχρι εκεί κορίτσια. Μην μου ερθει καμία με παραπάνω γιατι θα φάει άκυρο και θα είναι κρίμα. 4
nicoc89 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 edit αλλα άξιζε αχαχαχχααχαχαχαχ κλάμα , αυτό το πράγμα ειναι απο άλλο πλανήτη , στην αρχή νόμιζα οτι ειναι photoshop αλλα υπάρχει απορώ που δεν την/τον/το πήραν στο φετινό american horror story :"3
frenzy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αυτή η γράμμωση όμως νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι είναι η ιδανική για γυναίκα Ουπς λάθος φώτο Η πρώτη είναι το critically small στήθος που έλεγα. Κι οι κοιλιακοί είναι λίγο too much. H δεύτερη είναι τούμπανο, λίγο χέρια θέλει.
GreekMonkey Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά λίγο πιο κλειστές πλάτες. Ούτε του Φέλπς δεν έχουν τέτοια έκταση,
Valerie_ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Θα ανοιξω κουβεντα για νυχια αν συνεχίσετε 1
thomasG4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Θα ανοιξω κουβεντα για νυχια αν συνεχίσετε Γκουντ λακ γουιθ δατ 1
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 3ημερο στη Σεούλ φιλενάδες Άντε καλό μου ταξίδι βαρετές φορουμικές υπάρξεις
GreekMonkey Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Και για να το πούμε και διαφορετικά. Τις παραπάνω αναβολιασμένες γκόμενες, θα τις γούσταρε ακόμα και ο τοξοβόλος. Ψαχτείτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2
*nenya* Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/#.VIGd9cm0Qpr Again! Για να δούμε αν θα φύγει τελικά! http://www.theguardian.com/science/across-the-universe/live/2014/dec/05/nasas-orion-launch-second-attempt-at-crew-capsule-takeoff-live Και έφυγεεεεεε!
Sellers Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Άντε καλό μου ταξίδι βαρετές φορουμικές υπάρξεις Δεν πιάνει έτσι. Θέλει δέκα φορές κάθε πρωί. Το είχα δοκιμάσει για ένα διάστημα, και στον μήνα πάνω, άρχισα να πιστεύω ότι ειμαι ενδιαφέρον άτομο. Μετά σταμάτησα βέβαια, και το σετ πυτζάμα-καναπές-tvseries επέστρεψε. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις